ושאלה אם יש הבדל בין לוח אם שיש לו חיבור SPDIF האם יהיה הבדל
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אין שום הבדל. המידע העובר מהמעבד, דרך ה-PCI או ה-USB של כרטיס הקול ועד ליציאה שלו דיגיטלי לחלוטין ולא עובר שום עיבוד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
על איזה סאונד אתה מדבר בכלל? כל הזמן שהוא לא הגיע לרסיבר זה רק bitstream ולא אודיו. מבחינת הרסיבר אתה יכול גם לשלוח את זה ביוני דואר וזה לא ישנה לאיכות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מאוד תלוי איזה רסיבר יש לך.
במידה והרסיבר ברמה גבוה אז יש לו את היכולת לפענח את התכנים המגיעים אליו בצורה טובה וייחודית לו. כאשר הרסיבר יקבל תכנים דיגיטליים, דרך החיבור האופטי, הוא יפענח אותם.
כאשר מתקבלים נתונים אנלוגיים (מפוענחים) מהכרטיס קול, הרסיבר מגביר את הסיגנל המתקבל ולא מפענח אותו.
במידה ויש לך רסיבר טוב, תן לו לפענח את הנתונים לפי איך שמתאים לו. במידה והרסיבר שלך פשוט, בחלק מן המקרים יהיה עדיף לחבר אנלוגית.
על איזה כרטיס קול מדובר ועל איזה יציאה אופטית מדובר (כרטיס קול מובנה אחר)?
במידה והרסיבר ברמה גבוה אז יש לו את היכולת לפענח את התכנים המגיעים אליו בצורה טובה וייחודית לו. כאשר הרסיבר יקבל תכנים דיגיטליים, דרך החיבור האופטי, הוא יפענח אותם.
כאשר מתקבלים נתונים אנלוגיים (מפוענחים) מהכרטיס קול, הרסיבר מגביר את הסיגנל המתקבל ולא מפענח אותו.
במידה ויש לך רסיבר טוב, תן לו לפענח את הנתונים לפי איך שמתאים לו. במידה והרסיבר שלך פשוט, בחלק מן המקרים יהיה עדיף לחבר אנלוגית.
על איזה כרטיס קול מדובר ועל איזה יציאה אופטית מדובר (כרטיס קול מובנה אחר)?