שאלה לגבי LCD של Loewe
לאחר בדיקה מקיפה, והמלצות, החלטתי לחכות וללכת על ה-9803 של Philips (מתי תגיע לארץ?) לאחרונה, קיבלתי המלצה נוספת מחבר, לגבי ה-LCD של Loewe, המותג מוכר והשם בהחלט ידוע לי, רק שכאשר באתי לחפש מאמרים/ביקורות/מידע א.לא מצאתי יותר מדי
ב.כשבדקתי את המפרטים הטכניים גיליתי קונטרסט נמוך, וזמני תגובה איטיים יחסית, כשהמחירים הם מהגבוהים בשוק...
אמנם מצויינים 13 מעבדי תמונה יחודיים, אך נשאלת השאלה איך המסך מבחינת הרזולוציה, מהירות התגובה, והעבודה של המעבדים בעת צפייה בתכני SD?
ב.כשבדקתי את המפרטים הטכניים גיליתי קונטרסט נמוך, וזמני תגובה איטיים יחסית, כשהמחירים הם מהגבוהים בשוק...
אמנם מצויינים 13 מעבדי תמונה יחודיים, אך נשאלת השאלה איך המסך מבחינת הרזולוציה, מהירות התגובה, והעבודה של המעבדים בעת צפייה בתכני SD?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
בתמונות מהביקור שלי ב-IFA אפשר לראות את ה-9803, לפי מה שהבנתי הוא לא הולך להיות מסך זול במיוחד אך לפי ההערכות בשוק ציפיתי לתג מחיר גבוה בהרבה. עדיין לא ברור מתי יגיע לארץ, גם אני מחכה לו בכליון עיניים.
שאלה לגבי LCD של Loewe
לאחרונה, קיבלתי המלצה מחבר, לגבי ה-LCD של Loewe, המותג מוכר והשם בהחלט ידוע לי, רק שכאשר באתי לחפש מאמרים/ביקורות/מידע א.לא מצאתי יותר מדי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים