שלום לכולם
כבר שבוע שאני מתחבט עם עצמי ושורף שעות מול הקופסא החדשה שקניתי ומנסה לעשות את הפעולה ההפוכה- לשבת ברוגע על הסלון ולהינות משליטה דרך שלט על המחשב
ככה:
1) התקנתי ויסטה אולטימט ואני מפעיל את המדיה סנטר של הויסטה
כדי לא להתעסק עם תיקונים וירוסים ובאגים למיניהם, התקנתי תוכנה (שעובדת יפה מאד) ש"שומרת" לי על מערכת ההפעלה ומבצעת שחזור לנקודת ההתחלה בכל ריסטארט או לוג אוף.
אבל: לוקח המו-ן זמן לטעון את על הוינדוס ואת המדיה סנטר ועד שהמדיה סנטר מתאפס ומתחיל לזרום עם פקודות המקלדת בכל הפעלה מחודשת.
גם במצב שינה.
אני לא כל כך מאמין בסטנד ביי כי זה בזבוז לדעתי.
אז אני רוצה "לקבע" או "לנעול" את המצב שינה, כך שגם לאחר הפסקת חשמל המערכת תתעורר ממצב שינה כמו שקבעתי.
איפה נשמר הקובץ של ה RAM והאם יש אפשרות לשמור אותו במקום אחר ולהוסיף פקודת דוס באחד מקבצי המערכת שיעתיק את הקובץ למיקום הנכון ורק אז יתחיל לטעון את הווינדוס?
אפשרות אחרת?
2) ניסיתי להשתעשע עם כל שאר התוכנות האחרות ששמעתי עליהם בפורומים ומשום מה שום תוכנה לא עובדת כמו ששצריך
אחת מראה גיבריש, אחת לא עובדת עם לכידת וידאו...ועוד כל מני שטויות שמונעות ממני להיות מבסוט מאף אחת מהתוכנות... (ניסיתי אפילו את הנרו הום - חמודה)
במדייה סנטר יש גם דברים מרגיזים, אבל היא הכי נורמלית...
יש לכם המלצה? אולי לחזור ל XP? אולי מדיה סנטר 2005?
3) בטיפשוטי קניתי איזה שלט ב 25 דולר מאיביי ולא של מייקרוסופט. הוא עובד פצצה, אמנם, טווח גדול, היו אס בי מאחורה, קליטה מעולה.. אבל אני לא מצליח להשתמש בו כ"חיצים(למעלה למטה ימינה שמאלה) אלא הוא מזיז את הסמן. וזה בלתי אפשרי לעבוד ככה. (אפשרי אבל כל פעולה לוקחת פי 4 זמן)
הורדתי תוכנת INTELLIREMOTE שבשביל זה היא נועדה... אבל...לא כל כך עוזרת....
מה עושים?
תודה על ההקשבה וסליחה על החפירה
גולן
קינפוג מדייה סנטר
-
krembo2004
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-