מה ההבדל בין הדגם האמריקאי לאירופאי של פיוניר lx71/sc07
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בשנים האחרונות היו הבדלים די מהותיים בין מודלים אמריקאיים לאירופאיים (לרוב זה הלך לטובת האמריקאיים).
לא מכיר את המקרה הספציפי, אך בתחום המסכים למשל, ה-5090H למשל הוא המקבילה האירופאית האמיתית (תפריטים, אפשרויות וכו') אל מול ה-5020 האמריקאי.
לגבי השאלה על היאמהה, צריך לזכור שה-LX71 והיאמהה באים משתי אסקולות שונות למדי. ה-LX70 הוא מכשיר פשוט שכל אחד יכול לכוון, אך הוא פשוט מדי עבור משתמש מתוחכם (לשם כך יצרו את ה-81...). ה-3800 הוא מהאסקולה הישנה, שמביאה כמה שיותר פיצ'רים ונותנת הרבה תפריטים, זה לא פשוט למי שלא רוצה להתעסק ברסיברים, אך מי שיותר מומחה יכול להפיק דברים שהוא יתקשה יותר לעשות ב-LX70.
אני מניח שגם במודלים החדשים הנושא הזה יטופל באופן זהה.
לא מכיר את המקרה הספציפי, אך בתחום המסכים למשל, ה-5090H למשל הוא המקבילה האירופאית האמיתית (תפריטים, אפשרויות וכו') אל מול ה-5020 האמריקאי.
לגבי השאלה על היאמהה, צריך לזכור שה-LX71 והיאמהה באים משתי אסקולות שונות למדי. ה-LX70 הוא מכשיר פשוט שכל אחד יכול לכוון, אך הוא פשוט מדי עבור משתמש מתוחכם (לשם כך יצרו את ה-81...). ה-3800 הוא מהאסקולה הישנה, שמביאה כמה שיותר פיצ'רים ונותנת הרבה תפריטים, זה לא פשוט למי שלא רוצה להתעסק ברסיברים, אך מי שיותר מומחה יכול להפיק דברים שהוא יתקשה יותר לעשות ב-LX70.
אני מניח שגם במודלים החדשים הנושא הזה יטופל באופן זהה.
- falconf1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני חולק עלייך, ה LX70 ממש לא פשוט להתעסקות, יש לו הרבה מאוד תפריטים והמון כיולים ידניים לעשות כמו ה ה3800, נכון שתמיד אפשר לחבר את המיקרופון ולכייל איתו וזהו.oferlaor כתב:
אני מניח שגם במודלים החדשים הנושא הזה יטופל באופן זהה....
- oferlaor
- מנהל

falconf1,
הוא תפס אותי כפשוט באופן משמעותי מה-3800. אולי אני לא הצרכן הממוצע, שגם תפריט כזה מסובך לו, אבל באופן יחסי, ה-GUI של ה-3800 מתוחכם בהרבה (לטוב ולרע).
אגב, לאוזניים שלי ה-LX70 נתן צליל טוב יותר, אך הוא נפל בגלל שהוא לא נתן לי את הפונקציות שהייתי זקוק להם (אני כרגע עם 3800 כתוצאה מכך).
הוא תפס אותי כפשוט באופן משמעותי מה-3800. אולי אני לא הצרכן הממוצע, שגם תפריט כזה מסובך לו, אבל באופן יחסי, ה-GUI של ה-3800 מתוחכם בהרבה (לטוב ולרע).
אגב, לאוזניים שלי ה-LX70 נתן צליל טוב יותר, אך הוא נפל בגלל שהוא לא נתן לי את הפונקציות שהייתי זקוק להם (אני כרגע עם 3800 כתוצאה מכך).
- oferlaor
- מנהל

אם אני זוכר נכון ICE POWER זה רק ב-81 ומעלה, לא?
זה הגברה דיגיטלית (CLASS-D) מבית היוצר של B&O. לפי השמועות זה אמורה להיות הגברה ברמה גבוהה ממה שראינו עד כה. היתרון של הגברה דיגיטלית היא ביעילות שלה (היא לא מבזבזת הרבה אנרגיה על חום).
זה הגברה דיגיטלית (CLASS-D) מבית היוצר של B&O. לפי השמועות זה אמורה להיות הגברה ברמה גבוהה ממה שראינו עד כה. היתרון של הגברה דיגיטלית היא ביעילות שלה (היא לא מבזבזת הרבה אנרגיה על חום).
- falconf1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לא מתווכח איתך בנושא, כל אחד וטעמו, זה גם תלוי איזה רמקולים יש לך ואל תשכח שני מגברים משתי חברות שונות עם גוון צליל שונה.yarino כתב:לאחר שהיה לי את ה3800 והיום אני עם ה LX70, אני יכול בוודאות להגיד שהסאונד בפיוניר בהיר יותר מהימאהה וכמה ששיחקתי עם הכיוונים אני לא יכול להגיע לסאונד (כמו בימאהה) שאני רוצה....
אז למה לא נשארת עם ה 3800 ?
אין ספק שגוון הצליל שונה מחברה לחברה, לטעמי, ואני כבר אמרתי זאת כמה פעמים, הימאהה עולה על הפיוניר בכל פרמטר, אולי למעט ה RC של הפיוניר שהוא טוב במקצת מהימאהה, אני מניח שאם הפיוניר יחובר לרמקולים כמו B&W אז ההבדל יהיה קטן יותר.
החלפתי בין הימאהה לפיוניר כי חשבתי שהוא טוב יותר, לצערי זה לא כך וסביר להניח שאני אחזור לימאהה, סדרה הבאה או אחריה.
אגב, הרמקולים שלי הם Paradigm studio 100
החלפתי בין הימאהה לפיוניר כי חשבתי שהוא טוב יותר, לצערי זה לא כך וסביר להניח שאני אחזור לימאהה, סדרה הבאה או אחריה.
אגב, הרמקולים שלי הם Paradigm studio 100