אינטגרייטד או פאוור ???
אני מעוניין כמו כולם לשדרג את המערכת שברשותי.
כיום יש לי MARANTZ SR4200 שהוא רסיבר ק"ב (בעל סאונד לא רע בסטריאו)
הרסיבר משודך לJBL TLX600 .
האם כדאי לרכוש מגבר משולב למשל NAD 315BEE או ללכת על אופציה זולה
יותר של הוספת פאוור מיד שניה למשל AMC2445 ?
אני כמובן מדבר על שמיעה בסטריאו שהיא 95% מהשימוש שלי במערכת.
מה היתרונות והחסרונות של כל אופציה ??
אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא...
כיום יש לי MARANTZ SR4200 שהוא רסיבר ק"ב (בעל סאונד לא רע בסטריאו)
הרסיבר משודך לJBL TLX600 .
האם כדאי לרכוש מגבר משולב למשל NAD 315BEE או ללכת על אופציה זולה
יותר של הוספת פאוור מיד שניה למשל AMC2445 ?
אני כמובן מדבר על שמיעה בסטריאו שהיא 95% מהשימוש שלי במערכת.
מה היתרונות והחסרונות של כל אופציה ??
אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא...
אינטגרייטד או PRE+POWER
ה PRE של המרנץ הוא החוליה החלשה !
דווקא ולא דרגת ההגבר הסופי.
ה PRE של המרנץ הוא החוליה החלשה !
דווקא ולא דרגת ההגבר הסופי.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
אינטגרייטד או PRE+POWER
רב סרן-רועי קליין.
קודם כל הכל תלוי בתקציב!neyzizor כתב:אז עדיף להשקיע במגבר סטריאו אינגרייטד ???...
פאוור יתן לך שינוי במערכת! וגם בעתיד תוכל לשדרג אותו תמיד ולרכוש לו איזה פרה טוב.
אם התקציב שלך גבוהה מ2000 ש'ח אז בהחלט עדיף לרכוש מגבר אינטגרייט או פרה ופאוור{אם תמצא משהו נורמלי בתקציב הזה}
אם התקציב שלך 1K או משהו באיזור הייתי רוכש פאוור ובעתיד משדרג אותו עם איזה פרה טוב.
POWER ברמת מחיר הזו לא יביא את השינוי המיוחל POWER יקר יותר יתן קצת שינוי אבל לא דרמתי ה הפרה של המרנץ הוא החוליה החלשה הוא מוגבל מאוד בנמוכים (חותך אותם גבוהה בכדי לא להעמיס על דרגת ההגבר הסופי ועל השנאי של המכשיר והמתכנן בנה על שימוש בסאב וופר אקיטבי ).
אני מכיר בדיוק את המרנץ הזה ...

אני מכיר בדיוק את המרנץ הזה ...
רב סרן-רועי קליין.
אחלה פאוור כמובן למחירו!neyzizor כתב:דווקא יש לו נמוכים מורגשים מאוד אם כי טיפה מרוח לפעמים.
אני בד"כ מוריד רמת באס בדרגה אחת כשאני שומע.
מישהו מכיר את ה-AMC2445 ??...
היה לי פעם אינטגרייט של AMC שנתן סאונד מצויין.
אפשר למצוא איזה פרה ופאוור של החברה במחירים שווים לכל כיס.