התחדשתי בפלאזמה חדשה LG 42PG60
רועי היקר
אולי לפני שאתה מעביר ביקורת על חברי הפורום תקרא קצת חומר ואל תקפוץ בלי שום סיבה
הפורום הינו המקצועי ביותר שיש בארץ ועוסקים בו אנשים מהשורה הראשונה של התחום
תאמין לי אם רק תקרא את המידע שהם מספקים פה אתה תתנצל בפניהם על התגובה שלך
ואם כבר בחרת להצטרף לפורום הזה אז תתנהג בכבוד ואל תזלזל באף חבר פורום ולא במה שהוא עושה עם מוצר שרכש במיטב כספו
מטרת הפורום לעזור ולהדריך לקבל תמורה הכי טובה למוצר שרכשת
באותו הקשר יכול כל חבר בפורום להגיד לך מה אתה מבין ושיש לך רק 14 הודעות ואתה טירון
בנושא
אז בבקשה ממך לפני כל תגובה תקרא את הנושא תפנים ורק אם יש לך מה להגיב תגיב
אני חושב שיש עוד חברי פורום שחושבים כמוני אבל פשוט נמאס להם להגיב לכל אחד שחושב שהמציא את הגלגל
לילה טוב.
הפורום הינו המקצועי ביותר שיש בארץ ועוסקים בו אנשים מהשורה הראשונה של התחום
תאמין לי אם רק תקרא את המידע שהם מספקים פה אתה תתנצל בפניהם על התגובה שלך
ואם כבר בחרת להצטרף לפורום הזה אז תתנהג בכבוד ואל תזלזל באף חבר פורום ולא במה שהוא עושה עם מוצר שרכש במיטב כספו
מטרת הפורום לעזור ולהדריך לקבל תמורה הכי טובה למוצר שרכשת
באותו הקשר יכול כל חבר בפורום להגיד לך מה אתה מבין ושיש לך רק 14 הודעות ואתה טירון
בנושא
אז בבקשה ממך לפני כל תגובה תקרא את הנושא תפנים ורק אם יש לך מה להגיב תגיב
אני חושב שיש עוד חברי פורום שחושבים כמוני אבל פשוט נמאס להם להגיב לכל אחד שחושב שהמציא את הגלגל
לילה טוב.
MIMZAK
אתה צודק, סליחה. זה פשוט נשמע לי מוזר "בהרצה" . אם אתם אומרים אין ספק שאתם יודעים.
pug1980
קראתי את כל מסכת הייסורים שעברת (הרגע סיימתי לקרוא) , אני שמח שהתעקשת עד הסוף וקיבלת מוצר חדש וטוב. כל הכבוד גם לחבר'ה של האתר שהאיצו בך לעשות כך.
תתחדש ותהנה!
אני גם עומד בפני קנייה של LCD .
אתה צודק, סליחה. זה פשוט נשמע לי מוזר "בהרצה" . אם אתם אומרים אין ספק שאתם יודעים.
pug1980
קראתי את כל מסכת הייסורים שעברת (הרגע סיימתי לקרוא) , אני שמח שהתעקשת עד הסוף וקיבלת מוצר חדש וטוב. כל הכבוד גם לחבר'ה של האתר שהאיצו בך לעשות כך.
תתחדש ותהנה!
אני גם עומד בפני קנייה של LCD .