אני מתלבט
מה שאני מחפש זה פתרון עם התכונות הבאות:
- אפשרות לראות סרטים בכל הפורמטים המקובלים (אני לא משתמש בשום דבר חריג), מבלי שהמחשב השולחני שלי יהיה דולק (הוא גם בסלון והוא די מרעיש לצערי) - כלומר: פתרון עם דיסק קשיח.
- אפשרות לשמוע רדיו אינטרנטי - אפשרות זאת די מוזנחת (כך נראה לי) על ידי רוב מזרימי המדיה וגם ברוב הסקירות, מפני שזה לא כ"כ "סקסי", אבל לי זה ממש חשוב בגלל שאני שומע הרבה רדיו דרך האינטרנט - יש שם מוסיקה ממש טובה. הייתי שמח לראות תמיכה במקסימום פורמטים של רדיו (Shoutcast, asf, Real, וכו'), אבל אני מבין שאם ארצה להאזין לתחנות עם פליירים ביזריים יותר אני אצטרך להשתמש למרות הכל במחשב השולחני כדי להזרים דרכו ולכן אני רוצה גם:
- תמיכה ב-UPNP (ראו בולט קודם)
- יש לי בינתיים רק טלוויזיה רגילה (SDTV), ולכן תמיכה ביציאות HDTV הן רק nice-to-have - אבל אני צריך יציאת S-video וגם בכל זאת הייתי רוצה שהמכשיר יאפשר down-sampling של תכני HDTV.
- חיבור WiFi -יהיה לי קשה למשוך חוט חדש לאזור של הטלוויזיה.
- מכשיר שזמין בארץ עם שירות - יש לי נסיון לא טוב בהזמנת דברים מורכבים מחו"ל ואני חושש גם מעניין האישורים של משרד התקשורת.
בקיצור, דרישות לא מסובכות במיוחד (אני חושב) אבל ממש קשה לי למצוא את כל זה במכשיר אחד. המכשיר שהכי מתקרב לזה הוא MediaGate-450HD אבל הפסיקו להביא אותו לארץ.
אשמח לשמוע רעיונות...
-איתי