מבולבל... צריך המלצה למזרים מדיה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Itai1984 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, :)

אני מתלבט :מבולבל: ברכישת "פתרון מדיה" לסלון שלי כבר מספר שבועות, וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי להחליט...

מה שאני מחפש זה פתרון עם התכונות הבאות:

- אפשרות לראות סרטים בכל הפורמטים המקובלים (אני לא משתמש בשום דבר חריג), מבלי שהמחשב השולחני שלי יהיה דולק (הוא גם בסלון והוא די מרעיש לצערי) - כלומר: פתרון עם דיסק קשיח.

- אפשרות לשמוע רדיו אינטרנטי - אפשרות זאת די מוזנחת (כך נראה לי) על ידי רוב מזרימי המדיה וגם ברוב הסקירות, מפני שזה לא כ"כ "סקסי", אבל לי זה ממש חשוב בגלל שאני שומע הרבה רדיו דרך האינטרנט - יש שם מוסיקה ממש טובה. הייתי שמח לראות תמיכה במקסימום פורמטים של רדיו (Shoutcast, asf, Real, וכו'), אבל אני מבין שאם ארצה להאזין לתחנות עם פליירים ביזריים יותר אני אצטרך להשתמש למרות הכל במחשב השולחני כדי להזרים דרכו ולכן אני רוצה גם:

- תמיכה ב-UPNP (ראו בולט קודם)

- יש לי בינתיים רק טלוויזיה רגילה (SDTV), ולכן תמיכה ביציאות HDTV הן רק nice-to-have - אבל אני צריך יציאת S-video וגם בכל זאת הייתי רוצה שהמכשיר יאפשר down-sampling של תכני HDTV.

- חיבור WiFi -יהיה לי קשה למשוך חוט חדש לאזור של הטלוויזיה.

- מכשיר שזמין בארץ עם שירות - יש לי נסיון לא טוב בהזמנת דברים מורכבים מחו"ל ואני חושש גם מעניין האישורים של משרד התקשורת.

בקיצור, דרישות לא מסובכות במיוחד (אני חושב) אבל ממש קשה לי למצוא את כל זה במכשיר אחד. המכשיר שהכי מתקרב לזה הוא MediaGate-450HD אבל הפסיקו להביא אותו לארץ.

אשמח לשמוע רעיונות...

-איתי

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אולי ZIOVA עם דיסק חיצוני.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46354
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #3 

Itai1984 כתב:אפשרות לשמוע רדיו אינטרנטי - אפשרות זאת די מוזנחת (כך נראה לי) על ידי רוב מזרימי המדיה וגם ברוב הסקירות
...
אם קראת את הביקורות, הייתי רואה דווקא שנושא זה קיבל התייחסות בכל הביקורות של מזרימי המדיה הרלוונטים, לכן לא ברור לי למה אמרת את זה.

במידה ונושא הקיום יבואן בארץ הינו חשוב מבחינתך, אזי אתה מגביל את עצמך למוצרים של Popcorn Hour ו DViCO. לשני החברות הללו יש פתרונות שעונים על כל הדרישות שלך.

http://www.hometheater.co.il/vt62697.%D ... 7%95%D7%93

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

CS615 של זיובה תומך ברדיו אינטרנטי וגם ב-UPNP

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46354
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #5 

guyezra,
שים לב כי פותח השרשור ביקש קיום יבואן בארץ.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78828
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #6 

רק הפופקורן לדעתי עונה על מרבית הדרישות.

ה-TVIX תומך ב-SHOUTCAST, אך כרגע לא תומך (עדיין, יש רמזים גדולים שהם יתמכו בזה בקרוב מאוד!) ב-UP&P.

לגבי WIFI, זה דורש דונגלים במכשירים רבים, אך שים לב שמבחינת פורמטים זה יאפשר לך שימוש רק בפורמטים בסיסיים בלבד (DIVX וכו').

Itai1984 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה לכל המגיבים :)

קודם כל לזיו: ההערה שלי על כך שהביקורות לא מתייחסות לעניין הרדיו האינטרנטי לא הייתה התקפה על הביקורות שלכם. הביקורות באתר טובות ומועילות ונהניתי מאד לקרוא אותן. הנקודה שלי רק הייתה על כך שהנושא לא זוכה לבדיקה באותה מידה של עומק כמו למשל הצגה של תכני HDTV - וזה בסדר גמור כי סביר להניח שזה מה שמעניין יותר את רוב הקוראים ולשם כך המוצרים האלה נוצרו מתכתחילה.

לגופו של עניין, אני חושש שעזרתם לי להתחיל להגיע למסקנה שאולי מזרים מדיה אינו הפתרון עבורי בשלב זה. לפי הבנתי ל-ziova אין WLAN, ולפי עופר ולפי סקירה שקראתי על ה-DVico M-6500A (באתר אחר) - אין לו תמיכה טובה במיוחד ברדיו אינטרטי או UPNP. זה משאיר את ה-Popcorn עם דונגל ה-WLAN שלהם - אבל גם זה לא משהו בגלל ש- א. המכשיר די מכוער ו-ב. זה מביא את המחיר לסביבות ה-3000 שקל ולא תכננתי להוציא כ"כ הרבה. במחיר כזה אני יכול להרכיב מחשב HTPC סביר עבור הצרכים שלי ולהשאר עם עודף.

בכל מקרה עכשיו יש לי כיוון יותר ברור לגבי מה שיש בתחום. תודה.

Itai1984 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

רציתי רק לספר לכם שבסוף שיניתי את דעתי: התברר שהמחשב שממנו חשבתי לבנות HTPC (מחשב ישן שהיה לי) לא ממש שמיש, שלבנות HTPC מאפס בתקציב של 2500 שקל דורש די הרבה פשרות, ואז ראיתי שיצא ה-HDX1000 והחלטתי פשוט "לקפוץ למים" ולהזמין. הבנתי גם שאם אני מוותר על יבואן בארץ העלות יורדת בכ"כ הרבה שאפילו אם צריך לשלוח חזרה לתיקון זה עדיין משתלם.

הזמנתי גם את הדונגל של TP-Link שאמור לעבוד (מארה"ב). גם אם משרד התקשורת יחליט להתחרפן לי עם זה אני אפסיד מקסימום כ-150 שקל.

עכשיו נשאר רק לראות את הכל עובד ביחד...

שנה טובה!

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #9 

איך בדיוק משרד התקשורת משפיע עליך בנושא?
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה

Itai1984 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

לפי הבנתי כדי ליבא דונגל אלחוטי (או כמעט כל ציוד אלחוטי) צריך אישור ממשרד התקשורת. עשיתי כבר פעם תהליך כזה עבור עכבר אלחוטי וזה היה די פשוט אבל אני מניח שהכל יכול להיות...

שלחתי להם את הטפסים ואני מאמין שלא תהיה שום בעיה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”