שלום לכולם, קניתי פלאזמה 50" ואני מעוניין בייעוץ קטן..

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
benturj פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני לא מבין גדול, ויש לי כמה שאלות אליכם :)
קניתי פלאזמה של LG מדגם 50PG200R בינתיים מחובר לממיר יס שביקשתי שיחליפו לי לדגם 3100 היותר דק כי הבנתי שהוא מותאם לעבוד עם HD או משהו כזה? אם הוא כן מתאים צריך לשנות משהו בהגדרות שלו? לקנות איזה שהוא סוג של כבלים מיוחדים? לשנות משהו בהגדרות הטלויזיה אולי? כי האמת אני לא מרגיש הבדל של ממש בצפיה.. מי שהתקין לי את הטלויזיה חיבר את היס לקומפוננט או משהו כזה מין קופסה שחורה שהופכת את ה3 כבלים אדום צהוב לבן לזה של פינים..והכבל שמחבר את היס לטלויזיה או כל כבל אחר הוא איכותי מאוד MONSTER THX משהו כזה, זהב..(לא מבין גדול) אז תהיתי אולי זה קשור להגדרות?

כרגע זה מחובר למערכת קולנוע ביתית של סמסונג יחסית פשוטה שימשה עד עכשיו ב 32" LCD שעבר אלי לחדר שינה עכשיו הזמנתי בינתים DVD של פיוניר דגם DV 410 הבנתי שהוא נותן את התמיכה הכי טובה ל HD וכל זה, אם תוכלו לתת לי המלצה לרסיבר איכותי + מערכת רמקולים .. כמה רמקולים אני עדיין לא יודע הטלויזיה נמצאת במרתף המרחק בין הטלויזיה לספות הוא בערך 3.5/4 מ' ואני לא רוצה לחצוב בקיר\להעביר חוטים בכל הבית בשביל שאני אוכל לשים 5 רמקולים חשבתי אולי סט של 2 רמקולים סנטר וסאב יכול להספיק? מקרן קול?

ושאלה נוספת ואחרונה שיש לי אליכם.. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה יש במחשב כ.מ 8500GT של GAINWARD שתומך ב HDCP לפי מה שרשום והזמנתי כבל אופטי + DVI/HDMI כדי שאני יוכל לחבר אתו לטלויזיה צריך לשנות משהו בהגדרות של הטלויזיה?

מצטער על כל השאלות אני קצת חדש בעניינים האלה וצריך קצת הכוונה .. :D

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

אתה מבולבל לגמרי...
שום ממיר 3100 לא מותאם ל-HD. שום DVD (וגם לא זה של פיוניר) לא ייתכן לך HD.

מרוב סלט לא יודע כבר מה לענות לך :?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

benturj פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

.

שליחה #3 

בילבלו אותי בעצמי :מבולבל:

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

שמע, את ה הולך לקבל כאן את העצה הטובה ביותר שאי פעם תקבל בנושא הטלוויזיה והחיבורים שלה. היא גם תחסוך לך ים של כסף בעתיד.

קח את עצמך ואת המדריך למשתמש שקיבלת עם הטלוויזיה שלך, תסתגר בחדר העבודה וקרא אותה מההתחלה ועד הסוף. אחר כך קרא את המדריך לחיבורי ווידאו כאן באתר ותשוב לקרוא את המדריך למשתמש פעם שניה וחפש כיצד מחברים ב SCART עם העברה של RGB
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”