עזרה בחיבור WII לLCD SHARP SA1
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אין כבל סקארט לווי.
יש לו כבל קומפוזיט (מה שמגיע עם הקונסולה) וקומפוננט. יתכן ואפשר לחבר את כבל הקומפוננט לסקארט RGB, ולקבל את אותה איכות.
בכל מקרה, ההבדל בין קומפוזיט וקומפוננט הוא סריקה פרוגרסיבית או interlaced, אין 720 בווי.
יש לו כבל קומפוזיט (מה שמגיע עם הקונסולה) וקומפוננט. יתכן ואפשר לחבר את כבל הקומפוננט לסקארט RGB, ולקבל את אותה איכות.
בכל מקרה, ההבדל בין קומפוזיט וקומפוננט הוא סריקה פרוגרסיבית או interlaced, אין 720 בווי.
WII לא תוציא לך רזולוציות מטורפות... אתה צריך להבין שהמאקסימום שתקבל (עם קומפוננט) זה 480p.
זה בהשוואה ל...משהו אחר ופחות טוב (לא זוכר מספרים - אולי 576i?) של החיבור scart.
יש הבדל ברור בין שתי השיטות (בעיקר בתפריטים) אבל לא משהו שאתה תתעלף ממנו.
העניין הוא שקשה לי לראות מצב שבו אני בוחר ביודעין שיטת שידור נחותה יותר.
אצלי כרגע יש שלושה מתחרים על יציאת הקומפוננט היחידה שיש לי בטלוויזיה: Wii, Ps2 ו- Xbox ואחרי שנשבר לי מלהחליף כבלים בכל פעם, הלכתי ל- ebay וקניתי שם מפצל component שתומך בכל הקונסולות ככה שכולן מחוברות למפצל ומשם בחיבור אחד לקומפוננט ויש בורר מצבים עליו.
לשאלתך: אני אומר את זה בתור בעלים של Wii.
זה בהשוואה ל...משהו אחר ופחות טוב (לא זוכר מספרים - אולי 576i?) של החיבור scart.
אצלי כרגע יש שלושה מתחרים על יציאת הקומפוננט היחידה שיש לי בטלוויזיה: Wii, Ps2 ו- Xbox ואחרי שנשבר לי מלהחליף כבלים בכל פעם, הלכתי ל- ebay וקניתי שם מפצל component שתומך בכל הקונסולות ככה שכולן מחוברות למפצל ומשם בחיבור אחד לקומפוננט ויש בורר מצבים עליו.
לשאלתך: אני אומר את זה בתור בעלים של Wii.
תודה רבה על התשובה המפורטת. אם כך אני יקח את הSCARTsierra13 כתב:WII לא תוציא לך רזולוציות מטורפות... אתה צריך להבין שהמאקסימום שתקבל (עם קומפוננט) זה 480p.
לשאלתך: אני אומר את זה בתור בעלים של Wii....
Malcontent זה לא כבל SCART ?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2233
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

וואלה, כבל סקארט. לא ידעתי שיש כאלה. בנוסף, מכיוון שזה סקארט RGB, יש סיכוי שזה אפילו יאפשר לך להשתמש ברזולוציה של 480P.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למיטב זכרוני
רק COMPONENT ב WII יכול להוציא 480P... ואם אני לא טועה בכלל רק COMPONENT או HDMI יכולים להוציא P....
Re: למיטב זכרוני
וואלה, אז מה הם משקרים ?lawpower כתב:רק COMPONENT ב WII יכול להוציא 480P... ואם אני לא טועה בכלל רק COMPONENT או HDMI יכולים להוציא P.......
עוד מישהוא יכול לאמת ...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

סקארט רגיל זה קומפוזיט, סקארט RGB זה קומפוננט. לא משקרים.