חיבור מחשב נייד לאונקיו 605 לטלוויזיה
-
yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אתמול בלילה ישבתי כמה שעות טובות לנסות לחבר את המחשב הנייד שלי לרסיבר ולטלוויזיה (טושיבה בומבה ישנה).
המחשב שלי הוא HP DV6880 עם כרטיס מסך GeForce 8400 בעל יציאת HDMI.
חיברתי בעזרת כבל HDMI את המחשב אל האונקיו, וניסיתי מספר פעמים לשמוע את המחשב ברמקולים, ואחרי כמה וכמה הגדרות גם ברסיבר וגם במחשב סופסוף הצלחתי לשמוע ברמקולים. שמתי דיסק הופעה של Coldplay במחשב, נדלקה לי הנורית של ה-DTS על התצוגה של האונקיו ושמעתי פשוט מצוין.
אחרי זה ניסיתי לשים סרט HD בפורמט mkv, ושמעו רק סטריאו, וגם לא כל כך איכותי, כל הנסיונות שעשיתי לשמוע טוב בכל הרמקולים לא הצליחו, וגם לא היה כתוב DTS ברסיבר...
את כל הפעולות האלה עשיתי כשאני עדיין רואה את הסרט וההופעה על המסך של המחשב, לא הצלחתי להעביר את הוידאו אל הטלוויזיה (את הטלוויזיה חיברתי אל ה-Monitor Out של הרסיבר). האם הרסיבר הזה לא יודע לקבל אות וידאו שהוא בכניסת ה-HDMI ולהוציא אותו ביציאה אחרת שהיא לא HDMI?
למה גם לא הצלחתי להפעיל DTS מסטים שיש לי במחשב?
תודה
המחשב שלי הוא HP DV6880 עם כרטיס מסך GeForce 8400 בעל יציאת HDMI.
חיברתי בעזרת כבל HDMI את המחשב אל האונקיו, וניסיתי מספר פעמים לשמוע את המחשב ברמקולים, ואחרי כמה וכמה הגדרות גם ברסיבר וגם במחשב סופסוף הצלחתי לשמוע ברמקולים. שמתי דיסק הופעה של Coldplay במחשב, נדלקה לי הנורית של ה-DTS על התצוגה של האונקיו ושמעתי פשוט מצוין.
אחרי זה ניסיתי לשים סרט HD בפורמט mkv, ושמעו רק סטריאו, וגם לא כל כך איכותי, כל הנסיונות שעשיתי לשמוע טוב בכל הרמקולים לא הצליחו, וגם לא היה כתוב DTS ברסיבר...
את כל הפעולות האלה עשיתי כשאני עדיין רואה את הסרט וההופעה על המסך של המחשב, לא הצלחתי להעביר את הוידאו אל הטלוויזיה (את הטלוויזיה חיברתי אל ה-Monitor Out של הרסיבר). האם הרסיבר הזה לא יודע לקבל אות וידאו שהוא בכניסת ה-HDMI ולהוציא אותו ביציאה אחרת שהיא לא HDMI?
למה גם לא הצלחתי להפעיל DTS מסטים שיש לי במחשב?
תודה
-
yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

עוד מישהו יודע?
-
yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

מה?? אף אחד פה לא יודע??
תראה, יש לי גם את אותו הרסיבר, ואני לא בטוח לגבי היכולת שלו לקבל ב HDMI ולהוציא בחיבור פחות איכותי ולא נדבר כמובן על אנלוגי...
לגבי הDTS צריך לבדוק אםהסרט מקודד כך ו המקודדים המותקנים במחשב מתאימים. איך חיברת את המחשב לרסיבר באודיאו?
לגבי הDTS צריך לבדוק אםהסרט מקודד כך ו המקודדים המותקנים במחשב מתאימים. איך חיברת את המחשב לרסיבר באודיאו?
-
yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

חיברתי בכבל HDMI מהמחשב לכניסת HDMI של הרסיבר.
בדקתי את הסרטים והם אכן DTS.
לגבי הקודקים, התקנתי את חבילת ה-K-Lite האחרונה.
אולי באמת איזה הגדרות בקודקים לא נכונות, אבל אני לא ממש מבין בזה.
בדקתי את הסרטים והם אכן DTS.
לגבי הקודקים, התקנתי את חבילת ה-K-Lite האחרונה.
אולי באמת איזה הגדרות בקודקים לא נכונות, אבל אני לא ממש מבין בזה.
-
yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

הוא תומך.
כמו שרשמתי, שמתי דיסק הופעה של Coldplay בכונן של המחשב ושמעו במערכת מצויין, ואפילו הופיע DTS על התצוגה של הרסיבר, אבל בסרטים מהמחשב אני שומע רק בסטריאו.
בחבילת ה-K-Lite גם יש Matroska.
כמו שרשמתי, שמתי דיסק הופעה של Coldplay בכונן של המחשב ושמעו במערכת מצויין, ואפילו הופיע DTS על התצוגה של הרסיבר, אבל בסרטים מהמחשב אני שומע רק בסטריאו.
בחבילת ה-K-Lite גם יש Matroska.
-
yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

סודר העניין לגבי האודיו. אני עכשיו מצליח לשמוע מצויין, גם DTS וגם סטריאו דרך המחשב.
הבעיה שלי היא הוידאו. לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח להכניס וידאו בכניסת ה-HDMI של הרסיבר ולהוציא אותו ביציאה אחרת, אלא רק ביציאת ה-HDMI, וזאת בעיה מכיוון שיש לי בסה"כ טלוויזיה פשוטה של טושיבה, ואין שם חיבור HDMI.
אמור להיות ככה או שתקלה ברסיבר?
הבעיה שלי היא הוידאו. לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח להכניס וידאו בכניסת ה-HDMI של הרסיבר ולהוציא אותו ביציאה אחרת, אלא רק ביציאת ה-HDMI, וזאת בעיה מכיוון שיש לי בסה"כ טלוויזיה פשוטה של טושיבה, ואין שם חיבור HDMI.
אמור להיות ככה או שתקלה ברסיבר?