Mercenaries 2: World in Flames DEMO
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
הורדתי את הדמו ל PS3 ואני חייב לציין שאין שום קשר בין המשחק למחשב לבין המשחק בקונסולה - פשוט תחושה של 2 משחקים שונים לחלוטין. במחשב המשחק פשוט תסכל אותי, פה ממש נהניתי. הדוגמא המושלמת איך ל להוציא פורט מקונסולה למחשב.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני דווקא ממש לא נהניתי מהמשחק. האקשן לא מעניין ולא סוחף. הגרפיקה לא מרשימה בכלל, חוסר המציאותיות כבר מוגזם (טסתי במסוק, המסוק התפוצץ, נפלתי מגובה גדול לקרקע, קמתי והמשכתי לרוץ, והיו לי עוד מעל 80 אחוזי בריאות), לא ברור מה המשימה ואין הנחיות נוחות לביצוע המשימה במפה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

TO EACH HIS OWN - בשביל זה יש את הדמו, מורידים ומנסים
אני אישית מאוד אהבתי את הפונקציות שיש במעט מאוד משחקים כגון היכולת להשמיד כמעט כל מה שקיים בסביבה (כן, אפילו ביניינם רבי קומות), היכולת לנהוג בכל רכב (ויש מגוון גדול מאוד), המגוון הגדול והמעניין של הנשקים והעולם הפתוח. אז נכון, משולם הוא ממש, אבל ממש לא, אבל עדיין משחק כיפי. מזכיר לי מאוד את JUST CAUSE שמאוד אהבתי בזמנו.
אני אישית מאוד אהבתי את הפונקציות שיש במעט מאוד משחקים כגון היכולת להשמיד כמעט כל מה שקיים בסביבה (כן, אפילו ביניינם רבי קומות), היכולת לנהוג בכל רכב (ויש מגוון גדול מאוד), המגוון הגדול והמעניין של הנשקים והעולם הפתוח. אז נכון, משולם הוא ממש, אבל ממש לא, אבל עדיין משחק כיפי. מזכיר לי מאוד את JUST CAUSE שמאוד אהבתי בזמנו.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מבחינת עולם פתוח ונהיגה ברכבים, הרבה יותר נהניתי מ GTA, שם הנהיגה הרבה יותר נוחה ומורגש הבדל בין הרכבים (רבאק, לא הרגשתי הבדל בלקיחת פניות בין ג'יפ, משאית וטנק). מה שכן, הסביבות ב GTA לא ממש ניתנות להריסה. זה קצת מעצבן ששם יש דברים שכל דבר יהרוס (למשל, אפשר להוריד עמוד תאורה עם טוסטוס) ויש דברים ששום דבר לא יהרוס (אי אפשר להוריד עמוד חשמל אפילו עם משאית).
-
Huber
- חבר במועדון HT

אין שום קשר בין GTA למשחק הנ"ל - שתי חוויות משחק שונות לחלוטין. תכלס לא הייתי רוכש את המשחק אבל גירסת ה PC שלו כ"כ זוועתית (הדגומא המשולמת לאיך לא עושים פורט למשחק) שהגירסאות לקונסולה היא האופציה היחידה לי שאוהב את הסיגנוןץ