Mercenaries 2: World in Flames DEMO

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73272
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #1 

הורדתי את הדמו ל PS3 ואני חייב לציין שאין שום קשר בין המשחק למחשב לבין המשחק בקונסולה - פשוט תחושה של 2 משחקים שונים לחלוטין. במחשב המשחק פשוט תסכל אותי, פה ממש נהניתי. הדוגמא המושלמת איך ל להוציא פורט מקונסולה למחשב.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

אני דווקא ממש לא נהניתי מהמשחק. האקשן לא מעניין ולא סוחף. הגרפיקה לא מרשימה בכלל, חוסר המציאותיות כבר מוגזם (טסתי במסוק, המסוק התפוצץ, נפלתי מגובה גדול לקרקע, קמתי והמשכתי לרוץ, והיו לי עוד מעל 80 אחוזי בריאות), לא ברור מה המשימה ואין הנחיות נוחות לביצוע המשימה במפה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

TO EACH HIS OWN - בשביל זה יש את הדמו, מורידים ומנסים :wink:

אני אישית מאוד אהבתי את הפונקציות שיש במעט מאוד משחקים כגון היכולת להשמיד כמעט כל מה שקיים בסביבה (כן, אפילו ביניינם רבי קומות), היכולת לנהוג בכל רכב (ויש מגוון גדול מאוד), המגוון הגדול והמעניין של הנשקים והעולם הפתוח. אז נכון, משולם הוא ממש, אבל ממש לא, אבל עדיין משחק כיפי. מזכיר לי מאוד את JUST CAUSE שמאוד אהבתי בזמנו.

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

אני גם חושב כמו Malcontent
תמונה

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #5 

מבחינת עולם פתוח ונהיגה ברכבים, הרבה יותר נהניתי מ GTA, שם הנהיגה הרבה יותר נוחה ומורגש הבדל בין הרכבים (רבאק, לא הרגשתי הבדל בלקיחת פניות בין ג'יפ, משאית וטנק). מה שכן, הסביבות ב GTA לא ממש ניתנות להריסה. זה קצת מעצבן ששם יש דברים שכל דבר יהרוס (למשל, אפשר להוריד עמוד תאורה עם טוסטוס) ויש דברים ששום דבר לא יהרוס (אי אפשר להוריד עמוד חשמל אפילו עם משאית).

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

אין שום קשר בין GTA למשחק הנ"ל - שתי חוויות משחק שונות לחלוטין. תכלס לא הייתי רוכש את המשחק אבל גירסת ה PC שלו כ"כ זוועתית (הדגומא המשולמת לאיך לא עושים פורט למשחק) שהגירסאות לקונסולה היא האופציה היחידה לי שאוהב את הסיגנוןץ

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #7 

אופס, טופיק שגוי...
נא למחוק
Need more cowbell