סידרה חדשה - Fringe
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73285
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
נשמע מעניין - מוריד.
גם הפרק השני היה נחמד
שילוב חביב של SCI-FI עם מתח משטרתי, השוטרים הקטנים מול הקונספירציות הגדולות
הכל ב HD על מסך 42.... אח איך הסתפקנו בלוק הקרח ב DIVX על 26 לפני שנתיים...
ג'י ג'י גאון. ג'י ג'י לשלטון.
(תסלחו לי אבל אני קצת חולה..)
שילוב חביב של SCI-FI עם מתח משטרתי, השוטרים הקטנים מול הקונספירציות הגדולות
הכל ב HD על מסך 42.... אח איך הסתפקנו בלוק הקרח ב DIVX על 26 לפני שנתיים...
ג'י ג'י גאון. ג'י ג'י לשלטון.
(תסלחו לי אבל אני קצת חולה..)
- Huber
- חבר במועדון HT

משהו ראה את הפרק האחרון?
אני ממש ממש מחבב את הדמות של האב/המדען המשוגע. השחקן פשוט מדהים והדמות אקצנטרית להפליא, פשוט דמות מרתקת.
מישהו רוצה לנחש מי היה הדמות הקירחת? אני מתלבט בין חייזר (למרות שפחות נראה לי) לבין בן אדם מהעתיד (מעין אדם מפותח בתקופה עתידית בה היכולות המוחיות התפתחו מאוד אבל הגוף התנוון, מה שמסביר את חוסר השיער והחוסר בחודש טעם/רגישות לקור).
אני ממש ממש מחבב את הדמות של האב/המדען המשוגע. השחקן פשוט מדהים והדמות אקצנטרית להפליא, פשוט דמות מרתקת.
מישהו רוצה לנחש מי היה הדמות הקירחת? אני מתלבט בין חייזר (למרות שפחות נראה לי) לבין בן אדם מהעתיד (מעין אדם מפותח בתקופה עתידית בה היכולות המוחיות התפתחו מאוד אבל הגוף התנוון, מה שמסביר את חוסר השיער והחוסר בחודש טעם/רגישות לקור).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים לחלוטין!Huber כתב:משהו ראה את הפרק האחרון?
....
למרות שכל הדמויות נבנו טוב, ולכל אחת הייחוד שלה - הדמות של וולטר פשוט מבריקה...
אתה לא יכול לדעת מה יבוא הלאה, ממש אפשר להרגיש איך 17 שנה במחלקה סגורה גרמו לו להיות סגור מחד אבל להחצין דברים ספציפיים מאידך...
הוא יכול להיות הכי תמים ואבוד בעולם, אבל ברגע שהוא נכנס למשהו - פשוט סוויץ' מדהים.
כבוד לשחקן הזה..
- Huber
- חבר במועדון HT

Huber כתב:מישהו רוצה לנחש מי היה הדמות הקירחת? אני מתלבט בין חייזר (למרות שפחות נראה לי) לבין בן אדם מהעתיד (מעין אדם מפותח בתקופה עתידית בה היכולות המוחיות התפתחו מאוד אבל הגוף התנוון, מה שמסביר את חוסר השיער והחוסר בחודש טעם/רגישות לקור)....
דווקא הודיעו שקנו עוד פרקים מעבר ל 13 הראשוניםeyk77 כתב:נתוני הצפייה בארה"ב מאכזבים...
אני אישית לא כל כך התלהבתי.......
http://www.tv.com/story/11687.html