XLO Reference 2 Speaker Cable
בדקתי את הכבל אצלי בבית
אתן לך חוות דעת, רצוי שתדע שזה עניין של התאמה לשאר המערכת
הכבל מאוד דינמי מפורט בטירוף,
בסה"כ הכללי הוא כבל נהדר בעיקר למגברי מנורות
לציוד טרנזיסטורי הוא מעייף לטווח הארוך
IT'S NOT MY CUP OF TEA
ממש לא האהבה הגדולה שלי
אם יצא לך תנסה לשמוע כבלים של WIREWORLD
אני מאוד אוהב אותם
אתן לך חוות דעת, רצוי שתדע שזה עניין של התאמה לשאר המערכת
הכבל מאוד דינמי מפורט בטירוף,
בסה"כ הכללי הוא כבל נהדר בעיקר למגברי מנורות
לציוד טרנזיסטורי הוא מעייף לטווח הארוך
IT'S NOT MY CUP OF TEA
ממש לא האהבה הגדולה שלי
אם יצא לך תנסה לשמוע כבלים של WIREWORLD
אני מאוד אוהב אותם
"The infinite passion & desire for perfectioN"
-
danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
כנראה לא קראת מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי של "התחדשתי" - ממש לא מדובר ברסיבר ק"ב רגיל - אני שמעתי רסיברים שונים והם מחווירים לידו בסטריאו.yairf כתב:תן לי שניה להבין - זה בשביל לחבר רסיבר ק"ב לרמקולים? הגזמת קצת......
במוד של סטריאו ההארמן עובר למוד אנאלוגי טהור ונותן הגברה חזקה שלל 110W עם זרם של 75 אמפר (פיקים). יש לו ספק כח ענק עגול בקוטר של כ-20 ס"מ.
שוב, לא הייתי משווה אותו לאינטגרייטד איכותי אך אין לי ספק שאינטגרייטד של 6,000 ש"ח מחוויר לידיו, בטח בכל מה שקשור ביכולת הנעה וזרם, מה שחשוב מאוד ל-804S שלי.
אתה מוזמן לבוא לשמוע
כבלים חייבים להתאים הן למגבר הן לרמקולים והן למקורdanlior כתב:מעניין, האם לדעתך כבלים גם צריכים להתאים למגבר, לא רק לרמקולים?vitalyi כתב:דני,
על תיכנס לענייני הכבלים לפני שתקנה מגבר והרמקולים שלך ייפתחו - אחרת אתה עלול להתאכזב בעתיד.........
עבד לאדוניי לבדו חופשי
לא, כי לא הייתה לי אפשרות לקבל לניסיון הבייתה מספר רב של כבלים מחברות אחרות.רוניקינג כתב:ויטלי
האם יצא לך לבדוק כבלים מחברות אחרות לפני שקנית את ה-VDH שלך?
אני מתחיל עכשיו חיפוש להתאמת כבלים ואיטרקונקט....
ויטלי
danlior כתב:כנראה לא קראת מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי של "התחדשתי" - ממש לא מדובר ברסיבר ק"ב רגיל - אני שמעתי רסיברים שונים והם מחווירים לידו בסטריאו.yairf כתב:תן לי שניה להבין - זה בשביל לחבר רסיבר ק"ב לרמקולים? הגזמת קצת......
במוד של סטריאו ההארמן עובר למוד אנאלוגי טהור ונותן הגברה חזקה שלל 110W עם זרם של 75 אמפר (פיקים). יש לו ספק כח ענק עגול בקוטר של כ-20 ס"מ.
שוב, לא הייתי משווה אותו לאינטגרייטד איכותי אך אין לי ספק שאינטגרייטד של 6,000 ש"ח מחוויר לידיו, בטח בכל מה שקשור ביכולת הנעה וזרם, מה שחשוב מאוד ל-804S שלי.
אתה מוזמן לבוא לשמוע...
אל תעלב, אבל אני אחזור על זה - אתה חי בסרט אם אתה חושב שהAV שלך טוב יותר ממגבר של 6K.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
סורי, לא שכנעת אותיdanlior כתב:כנראה לא קראת מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי של "התחדשתי" - ממש לא מדובר ברסיבר ק"ב רגיל - אני שמעתי רסיברים שונים והם מחווירים לידו בסטריאו.yairf כתב:תן לי שניה להבין - זה בשביל לחבר רסיבר ק"ב לרמקולים? הגזמת קצת......
אתה מוזמן לבוא לשמוע...