המלצה ל-LCD FHD בגודל "42 או "46
שלום,
אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך LCD שישמש אך ורק עבור HTPC.
בנוסף לצפייה בסרטים/סדרות מהרשת, אני מתכוון גם לגלוש באינטרנט ולעבוד על המחשב, כלומר יש צורך במסך התומך ב- NR. יתכן ובעתיד אני אחבר קונסולה אבל כרגע זה לא על הפרק.
מרחק הצפייה הוא 2.5-3 מ'.
בשרשור מלפני מס' שבועות שכלל דרישות דומות עופר המליץ על LCD FHD בגודל 42 או 46.
השאלה היא כמובן איזה מסך לקנות. אני מתכוון ללכת למס' חנויות עם לפטופ ולהתרשם בעצמי אבל הייתי רוצה לשמוע מהאנשים המנוסים כאן על איזה דגמים להתמקד/להימנע. אם ההבדל לא רציני, אני מעדיף ללכת על מסך של טושיבה כיוון שאני יכול לקבל הנחה משמעותית דרך מכר.
התקציב הוא בערך 10K אבל אני מוכן למתוח אותו קצת אם התמורה שווה את התוספת.
תודה מראש לעוזרים.
אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך LCD שישמש אך ורק עבור HTPC.
בנוסף לצפייה בסרטים/סדרות מהרשת, אני מתכוון גם לגלוש באינטרנט ולעבוד על המחשב, כלומר יש צורך במסך התומך ב- NR. יתכן ובעתיד אני אחבר קונסולה אבל כרגע זה לא על הפרק.
מרחק הצפייה הוא 2.5-3 מ'.
בשרשור מלפני מס' שבועות שכלל דרישות דומות עופר המליץ על LCD FHD בגודל 42 או 46.
השאלה היא כמובן איזה מסך לקנות. אני מתכוון ללכת למס' חנויות עם לפטופ ולהתרשם בעצמי אבל הייתי רוצה לשמוע מהאנשים המנוסים כאן על איזה דגמים להתמקד/להימנע. אם ההבדל לא רציני, אני מעדיף ללכת על מסך של טושיבה כיוון שאני יכול לקבל הנחה משמעותית דרך מכר.
התקציב הוא בערך 10K אבל אני מוכן למתוח אותו קצת אם התמורה שווה את התוספת.
תודה מראש לעוזרים.
אם אתה יכול למתוח את התקציב אז אמליץ לך על פלזמה של פיוניר שאני מאמין שרוב האנשים יסכימו איתי שהיא המדהימה ביותר!!!
ואם לא אז יש שלל מסכים בתקציב הזה מחברות כמו סוני, טושיבה ופנסוניק שיכולים להיות מצויינים בשבילך ואפילו בפחות מחיר אבל לגבי מסכים אלו הייתי ממליץ לך לראות אותם לפני הקנייה כי כל אחד יש לו טעם שונה ולא ניתן לקבוע כך מביניהם מי יותר טוב...
אם אתה רוצה המללצות על דגמים במחירים אלו תבקש וארשום לך...
ואם לא אז יש שלל מסכים בתקציב הזה מחברות כמו סוני, טושיבה ופנסוניק שיכולים להיות מצויינים בשבילך ואפילו בפחות מחיר אבל לגבי מסכים אלו הייתי ממליץ לך לראות אותם לפני הקנייה כי כל אחד יש לו טעם שונה ולא ניתן לקבוע כך מביניהם מי יותר טוב...
אם אתה רוצה המללצות על דגמים במחירים אלו תבקש וארשום לך...
- coldfire2007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
קודם טעות בידיך לגבי המחיר הוא נמוך בלפחות 2000
קודם כל, תודה לכולכם!
tnt424, אני הולך מחר לראות מסכים בכמה חנויות. אשמח לשמוע המלצות לדגמים העונים לקריטריונים שאני מחפש.
איינשטיין, למה ההבדל כל כך משמעותי בין 42 ל-46 כשזה נוגע לגלישה באינטרנט?
coldfire2007, היכן מצאת את הדגם שאיינשטיין הציע ב-2000 ש"ח פחות?
שוב תודה לכל העוזרים.
tnt424, אני הולך מחר לראות מסכים בכמה חנויות. אשמח לשמוע המלצות לדגמים העונים לקריטריונים שאני מחפש.
איינשטיין, למה ההבדל כל כך משמעותי בין 42 ל-46 כשזה נוגע לגלישה באינטרנט?
coldfire2007, היכן מצאת את הדגם שאיינשטיין הציע ב-2000 ש"ח פחות?
שוב תודה לכל העוזרים.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
כל אינטש משמעותי בגלישה לאינטרנט. אתה הרי לא רוצה לאמץ את העיניים שלך. לא מומלץ להגדיר רזולוציה נמוכה יותר כדי לראות גדול יותר - מומלץ תמיד לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך.ajny כתב: איינשטיין, למה ההבדל כל כך משמעותי בין 42 ל-46 כשזה נוגע לגלישה באינטרנט?
coldfire2007, היכן מצאת את הדגם שאיינשטיין הציע ב-2000 ש"ח פחות?...
המחיר שאני נקבתי התייחס לפרסום שראיתי בלגאסי אודיו ברכישה מהיבואן הרשמי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!