ההופעה של פול מקארטני תשודר ב.......
3 תחנות הרדיו של קול ישראל בשידור ישיר
ברשת ב..רשת ג'...ורשת רק"ע ( עולים חדשים )
וגם ב........ שידור חי בערוץ 10 שרכש את זכויות השידור.
שידור המופע בערוץ 10 יתחיל באיחור כפי הנראה של חצי שעה בגלל מהדורת החדשות אבל לאחריה ,הוא אמור לשדר את מלוא המופע עד סיומו.
רפי_א
ברשת ב..רשת ג'...ורשת רק"ע ( עולים חדשים )
וגם ב........ שידור חי בערוץ 10 שרכש את זכויות השידור.
שידור המופע בערוץ 10 יתחיל באיחור כפי הנראה של חצי שעה בגלל מהדורת החדשות אבל לאחריה ,הוא אמור לשדר את מלוא המופע עד סיומו.
רפי_א
הרווח שלהם דווקא אולי צריך לעניין אותך בדיוק בגלל הנקודה הזו. אם הם לא ירוויחו לא יהיו מופעים.zovirax כתב:אם המפיקים רואים שמגיעים כמויות עצומות של אנשים להופעות, הם מביאים עוד להקות .
הרווח הכספי שלהם מעניין לי את .......
זה לא מצב שאם מפיק א' לא רווחי אז פשוט תלך לראות את פול מקרטני (או אמן אחר) אצל מפיק ב'. לא מדובר במוצר צריכה עם הרבה ספקים.
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
במשחקים של מכבי באירופה האולם תמיד מלא ב-11000 צופים למרות שכולם יודעים שיש שידור.zovirax כתב:כי זה יוריד את מכירת הכרטיסים.......
שידור טלויזיה הוא לא תחליף, מי שהיה חשוב לו ללכת ילך מי שלא יראה בטלויזיה.
אני להופעה של פול מקרטני החלטתי לא ללכת
לאחר הסיוט שחוויתי בהופעה של רוגר ווטרס
לאחר שאתה מזמין כרטיס ב500 שח
אתה מגיע לחור שצריך כשרון לא מבוטל להגיע אליו ולחר מכן לצפות בהופעה מקלומטר בעמידה בשדה תירס
ליד חבורות של סטלנים ולשמוע סאונד שבטרנזיסטור של אמא שלי מעיראק שומעים יותר טוב
ועוד לשמוע את רוגר מספר על איזה מישהיא במשך כחצי שעה
שאירחה אותו בלבנון(מעניין אותי
אחרי הופעה כזו חבל שיצא חי בכלל משם,ועוד אחרי קריירת סולו כזו לא מלבבת
)לא מספיק זה ,לקח לאוטובוסים שמביאים אותנו למכוניות שעתיים שלמות לחצות מרחק של 300 מטר
בסוף מצאתי עצמי מתעורר בשדה תירס חרוש לבד במכוניתי
ועוד אני מתקשר לאשתי לעדכן אותה אני עוד חוטף ממנה צרחות איפוא אתה
והגעתי למחרת לצפון בצהריים
זה הופעה זה
ואני מעריץ שרוף של הביטלס עוד מילדותי העשוקה
אך עד כאן
יש גבול לרמת החליבה שיכולים למצוץ מאיתנו
שילכו לתנובה
ועוד חבר שלי קצין בכבאות שמעריץ אתם ביחד כמוני עוד משחר נעורים התחננן שאבוא איתו עם רכב צמוד ומדי בטחון שיכולים אפילו להכניס אותנו הכי קרוב לבמה אך אני עם תלאות כאלו גמרתי 
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
moco העלה פה נקודה חשובה, אנחנו מאוד תלויים במספר מצומצם של מפיקים ולכן אנחנו נצטרך תמיד לגרום להם להרוויח ולהשאר בעניינים, ראה ערך שוקי וויס הפסיד המון בהבאת דפש מוד עקב הביטול שלהם.. וכרגע הוא מסתפק בלהביא אומנים פחות משמעותיים כדי להחזיר רווחים (לפי דעתי כמובן, לא חדרתי לכיסו).. בכל מקרה הבעיה בארץ לעומת מדינות אחרות היא שבארץ לא מבטחים את המפיקים במקרה שלהקות מבטלות, הבנתי שבטורקיה עושים זאת ואפילו בעוד מדינות ולכן זוהי עוד סיבה שקשה לראות פה הרבה אומנים.. סיבה שניה היא כמובן קהל היעד שמצמצם לאט לאט (נוער שאוהב אומנים זותרים) ועוד ועוד 
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
קראתי במאחורה של ידיעות אחרונות שהמפיקים לא מקבלים כסף, והכסף עובר ישירות למקארטני
והם מאיימים לא לאפשר לניידות שידור להיכנס לאירוע.
וגם רוכשי הכרטיסים התלוננו שאם היו יודעים שהופעה תשודר בערוץ 10 לא היו קונים כרטיס.
והם מאיימים לא לאפשר לניידות שידור להיכנס לאירוע.
וגם רוכשי הכרטיסים התלוננו שאם היו יודעים שהופעה תשודר בערוץ 10 לא היו קונים כרטיס.
נערך לאחרונה על ידי zovirax ב 21/09/2008 14:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
StonedJunglist,
לא מדויק. העיניין הוא לא מספר המפיקים, אלא שלא מדובר בשוק תחרותי כי כל אמן הוא יחיד.
מצד המפיקים מדובר בעסק מאוד מסוכן (הימור פרוע) גם בגלל השוק הקטן וגם בגלל בעיות יחודיות לישראל.
זה שיש מספר קטן של מפיקים/מהמרים זו כבר התוצאה.
zovirax,
קראתי גם. זה באמת מאוד מוזר איך יכולים גופים א' וב' לעשות הסכם שדורש כניסה לאתר של גוף ג' ללא הסכמתו.
נראהלי שפשוט לא ממש סיפקו שם את כל הפרטים.
לא מדויק. העיניין הוא לא מספר המפיקים, אלא שלא מדובר בשוק תחרותי כי כל אמן הוא יחיד.
מצד המפיקים מדובר בעסק מאוד מסוכן (הימור פרוע) גם בגלל השוק הקטן וגם בגלל בעיות יחודיות לישראל.
זה שיש מספר קטן של מפיקים/מהמרים זו כבר התוצאה.
zovirax,
קראתי גם. זה באמת מאוד מוזר איך יכולים גופים א' וב' לעשות הסכם שדורש כניסה לאתר של גוף ג' ללא הסכמתו.
נראהלי שפשוט לא ממש סיפקו שם את כל הפרטים.
משה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ונתוני מכירות הכרטיסים חשובים לך כי .. ?zovirax כתב:כי זה יוריד את מכירת הכרטיסים.......
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי