צריך עזרה - פיליפס 47 - 7403 או סמסונג 46A650
מתלבט בין האמורות בכותרת לבין פלזמה 50A550 של סמסונג.
40% SDTV
30% DVD
15% PS3
15% 1080P HTPC
(לקח לי הרבה זמן לשקלל לאחוזים..)
הפיליפס- דגם אמריקאי שלאחר צפיה ממושכת ב HD בחנות החלטתי שרואים בו טוב יותר מה 7603 האירופאי. מחירו זול משמעותית מהאחרות (אין ל7403 אמבילייט - לא משמעותי בשבילי)
ה LCD של סמסונג - נראית נהדר ב HD לא ראיתי SD הביקורות טובות אבל עולה יקר יחסית למתחרות שלה ופי 1.5 מהפיליפס.
ה PLASMA של סמסונג - טובה אבל לא מצויינת, גדולה יותר מהאחרות, אבל יש השתקפות והשחורים לא מדהימים - גם לעומת ה LCD שראיתי.
מה דעתכם ? מה לעשות ? אני רוצה טלוויזיה חדשה לחגים...
יש אופציות אחרות סביב ה 14-12K ?
תודה
כולם
40% SDTV
30% DVD
15% PS3
15% 1080P HTPC
הפיליפס- דגם אמריקאי שלאחר צפיה ממושכת ב HD בחנות החלטתי שרואים בו טוב יותר מה 7603 האירופאי. מחירו זול משמעותית מהאחרות (אין ל7403 אמבילייט - לא משמעותי בשבילי)
ה LCD של סמסונג - נראית נהדר ב HD לא ראיתי SD הביקורות טובות אבל עולה יקר יחסית למתחרות שלה ופי 1.5 מהפיליפס.
ה PLASMA של סמסונג - טובה אבל לא מצויינת, גדולה יותר מהאחרות, אבל יש השתקפות והשחורים לא מדהימים - גם לעומת ה LCD שראיתי.
תודה
כולם
תגיד, מה ישך' מהפנסוניק?!
היא בכלל לא קרובה לשתיים הנ"לuzon כתב:תבדוק פנסוניק 50PV80....
לפעמים כשלא מבינים עדיף לא להגיב
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
2 המסכים אליפות.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לר על טושיבה
לך על 46XF350PG ביבוא של ניופאן,אחלה טלביזיה וגם מעוצבת נהדר.nimmer כתב:מתלבט בין האמורות בכותרת לבין פלזמה 50A550 של סמסונג.
40% SDTV
30% DVD
15% PS3
15% 1080P HTPC
תודה
כולם...