שליטה מרחוק
-
UG
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
מה עם המקלדת?
נניח קניתי, הרכבתי וחיברתי את ה HTPC (אני עדין בשלבים).
ברור לי שלצורך גלישה באינטרטטנט צריך גם מקלדת (אני מחפש מקלדת BLUETOOTH בגלל הטווח).
ברור לי שבמקום עכבר אשתמש בתחליף שלט.
אבל כיצד משתמשים במקלדת מהספה?
האם משהו בנה / חשב / עשה מתקן למקלדת בישיבה על הספה? האם היא סתם מונחת על הברכיים?
האם היא מונחת על המזנון?
אורי
נניח קניתי, הרכבתי וחיברתי את ה HTPC (אני עדין בשלבים).
ברור לי שלצורך גלישה באינטרטטנט צריך גם מקלדת (אני מחפש מקלדת BLUETOOTH בגלל הטווח).
ברור לי שבמקום עכבר אשתמש בתחליף שלט.
אבל כיצד משתמשים במקלדת מהספה?
האם משהו בנה / חשב / עשה מתקן למקלדת בישיבה על הספה? האם היא סתם מונחת על הברכיים?
האם היא מונחת על המזנון?
אורי
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
HTPC לא נועד לגלישה באינטרנט , איך שאני אישית רואה את זה
לגלוש מהאינטרנט גולשים ממחשב רגיל/לפטופ
בהצלחה
בהצלחה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
UG
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
- נתן תודות: 1 פעם
תרשה לי לחלוק עליך - HTPC נועד לכל !droren כתב:HTPC לא נועד לגלישה באינטרנט , איך שאני אישית רואה את זה
בהצלחה...
אני בטוח שבעתיד גלישה / שיחה / שליטה בבית יעשו רק דרך מחשב מרכזי שהיום מכנים אותו HTPC.
בכל אופן, כבר הרבה זמן אני מפנטז על לקום מוקדם בבוקר (זה אני עושה גם בלי פנטזיות), למזוג לעצמי את הקפה החם של הבוקר, להתיישב בנוחות על הספה (בדיוק ל 5 דק') ולקרוא כותרות ב YNET (או nrg). נגמלתי מעיתונים (דפי נייר) לפני שנים - אשתי חוטאת ומדי פעם עושה מנוי לעיתון כזה או אחר.
אורי
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
הסיבה היחידה שאני לא עושה מה שאתה אומר היא שפשוט בטלויזיה שלי אני לא רואה מספיק חד כדי לראות את האותיות הקטנות 
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
UG,
נסכים שכל אחד יחליט לעצמו עבור מה ה-HTPC מיועד?
גלישה היא אחת הסיבות שלא תראה אצלי בבית HTPC - אני לא רוצה שהילדים יגלשו בסלון, שם אני רוצה לראות סרטים ולא לראות אותם משחקים במשחקי FLASH....
נסכים שכל אחד יחליט לעצמו עבור מה ה-HTPC מיועד?
גלישה היא אחת הסיבות שלא תראה אצלי בבית HTPC - אני לא רוצה שהילדים יגלשו בסלון, שם אני רוצה לראות סרטים ולא לראות אותם משחקים במשחקי FLASH....
בשביל חדשות לא צריך לגלוש אפשר להגדיר את הFRONT END לקבל RSSים עם הכותרות, ואת זה אפשר בקלות לתפעל על השלט, יש הכל....UG כתב:תרשה לי לחלוק עליך - HTPC נועד לכל !droren כתב:HTPC לא נועד לגלישה באינטרנט , איך שאני אישית רואה את זה
בהצלחה...
אני בטוח שבעתיד גלישה / שיחה / שליטה בבית יעשו רק דרך מחשב מרכזי שהיום מכנים אותו HTPC.
בכל אופן, כבר הרבה זמן אני מפנטז על לקום מוקדם בבוקר (זה אני עושה גם בלי פנטזיות), למזוג לעצמי את הקפה החם של הבוקר, להתיישב בנוחות על הספה (בדיוק ל 5 דק') ולקרוא כותרות ב YNET (או nrg). נגמלתי מעיתונים (דפי נייר) לפני שנים - אשתי חוטאת ומדי פעם עושה מנוי לעיתון כזה או אחר.
אורי...
הכיונים עכשיו בהתאמת אתרים לרזולוציות מוגבלות - אשר TV פשוטים זה אחד מהם. (אבל גם POCKET PC )
TVNGO זה דוגמא אחת. אבל OPERA לHTPC וMICRSOFT TV הם דוגמאות אחרות.
הפתרון שאני בחרתי מעבר לRSS זה הפעלת FIREFOX עם העלאת גודל פונטים (ראה תחת דביק HTPC כיצד)
זה די עובד טוב בSERET למשל...
TVNGO זה דוגמא אחת. אבל OPERA לHTPC וMICRSOFT TV הם דוגמאות אחרות.
הפתרון שאני בחרתי מעבר לRSS זה הפעלת FIREFOX עם העלאת גודל פונטים (ראה תחת דביק HTPC כיצד)
זה די עובד טוב בSERET למשל...
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -