פיצול האודיו מכבל HDMI

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
מחפש_טלויזיה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי- אני רוצה לחבר את הPS3 שלי לרמקולים שלי, הבעיה היא שיציאת האודיו הסראונדית של הPS3 היא אופטית, ואי אפשר לחבר אופטי לחיבור אנלוגי (נכון?) אז ביררתי בויקיפדיה קצת ומצאתי שבכבל הHDMI יש מקום ל8 ערוצי אודיו- הבעיה היא שיש לי במסך רק יציאה בודדת של אודיו סטריאופוני. ישנה עוד יציאה במכשיר שקוראים לה AV MULTI שבחיים לא שמעתי עליה, הכבל שקיבלתי עם המכשיר ומתחבר ליציאה הזאת נותן לי 2 בננות אודיו + RCA - שוב חיבור סטריאופוני.

אז דבר ראשון חיפשתי AV MULTI ל 5 ערוצים - אבל לא מצאתי (אם כי אני חייב להגיד שחיפשתי רק בגבולות גוגל- אין לי מושג איפה לחפש דברים כאלה), האופציה השניה היא לפצל איכשהו את האודיו מכבל הHDMI לרמקולים - אך שוב לא מצאתי דרך לעשות את זה בלי להתחיל לקנות רסיבר.

האם, מכל המידע שזרקתי כאן, מישהו מכיר איזה דרך שאני אוכל לשמוע בסראונד???

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

אני משער שיש לך רמקולים של מחשב???

שליחה #2 

אם כן - אפשר לרכוש כרטיס קול עם כניסה דיגיטלית אופטית - ואז לחבר את הPS3 למחשב ...

או לקנות רמקולים עם כניסה דיגיטלית (יש כמה מערכות ALLINONE) או רמקולים למחשב עם כניסה כזאת.

מחפש_טלויזיה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: אני משער שיש לך רמקולים של מחשב???

שליחה #3 

lawpower כתב:אם כן - אפשר לרכוש כרטיס קול עם כניסה דיגיטלית אופטית - ואז לחבר את הPS3 למחשב ...

או לקנות רמקולים עם כניסה דיגיטלית (יש כמה מערכות ALLINONE) או רמקולים למחשב עם כניסה כזאת.
...
מצטער- יקר ומסובך מידי (מה גם שכבר יש לי רמוקלים, ולקנות חדשים עכשיו זה לא אופציה) והמחשב בכלל לא קרוב למערכת, נראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא להישאר עם הMATRIX AFFECT שיש לי.

תודה בכל מקרה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

לא ממש הסברת איזה רמקולים יש לך עכשיו שאתה רוצה להשתמש בהם..

שליחה #4 

יש לך רמקולים רק למחשב או ...?

מחפש_טלויזיה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: לא ממש הסברת איזה רמקולים יש לך עכשיו שאתה רוצה להשתמש ב

שליחה #5 

lawpower כתב:יש לך רמקולים רק למחשב או ...?
...
יש לי LOGITECH X540 שהם רמקולים למחשב (החיבור של מקור השמע מתחבר לסאב בעזרת 3 חיבורי 3.5 ואז יוצא לכל חמשת הרמקולים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”