דמואים!
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
רק תכניס כתובת ארה"ב (מיקוד במיוחד), אחרת לא תוכל להוריד
חפש שרשורים פה באתר
חפש שרשורים פה באתר
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אפשר גם באירופה
העיקר בקיצור שלא תגדיר עצמך כישראל.michael123 כתב:רק תכניס כתובת ארה"ב (מיקוד במיוחד), אחרת לא תוכל להוריד
חפש שרשורים פה באתר...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הורדת דמאוים
גם לי יש בעיה ועכשיו אני מבין מה הבעיה כל פעם שאני נכנס לסטור פליסטישין הוא כותב לי שיש לי איזה שגיאה בגלל שנתתי לו כתובת של ישראל נכנסתי לאקואנט מגמאנט בשביל להחליף את הפרטים והוא חוסם לי את הגישה לשנות את המדינה את כל השאר הוא נותן חוץ מהמדינה. מה אני עושה ?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אי אפשר לשנות את המדינה. צריך לפתוח משתמש חדש.
צריך שם של עיר רחוב מיקוד
בסדר אני רוצה לעשות את השינוי רק שהגעתי ל רשימה של שם עיר רחוב ומיקוד ואין לי מושג מה לכתוב וכל מה שכתבתי ומה שניסתי לכתוב נפסל. אני צריך שמשהו בבקשה יכתוב לי שם של עיר רחוב ומיקוד בארה"ב.

- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

תאר את חיבור האינטרנט אצלך.
יש שלושה רכיבים בסיסיים בחיבור לאינטרנט: מודם, ראוטר ומחשב. אמרת שאתה מחבר את הפלייסטיישן במקום המחשב, בוא נראה איך החיבור עובד כשאתה משתמש במחשב.
האם יש לך גם מודם וגם ראוטר, רק מודם, או מודם משולב?
כשאתה מחבר את המחשב למודם או לראוטר, הוא מחובר מיידית לאינטרנט, או שיש לך אייקון של חיבור לאינטרנט, ורק אחרי שאתה לוחץ עליו יש חיבור?
יש שלושה רכיבים בסיסיים בחיבור לאינטרנט: מודם, ראוטר ומחשב. אמרת שאתה מחבר את הפלייסטיישן במקום המחשב, בוא נראה איך החיבור עובד כשאתה משתמש במחשב.
האם יש לך גם מודם וגם ראוטר, רק מודם, או מודם משולב?
כשאתה מחבר את המחשב למודם או לראוטר, הוא מחובר מיידית לאינטרנט, או שיש לך אייקון של חיבור לאינטרנט, ורק אחרי שאתה לוחץ עליו יש חיבור?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

זאת הסיבה שזה לא עובד לך.
המחשב הוא זה שמחייג לאינטרנט. אם אתה מנתק אותו ומחבר במקומו את הפלייסטיישן, אין שום פעולת חיוג. אתה צריך לחבר את הפלייסטיישן למחשב, או להפעיל את הראוטר ולהגדיר בו חייגן.
המחשב הוא זה שמחייג לאינטרנט. אם אתה מנתק אותו ומחבר במקומו את הפלייסטיישן, אין שום פעולת חיוג. אתה צריך לחבר את הפלייסטיישן למחשב, או להפעיל את הראוטר ולהגדיר בו חייגן.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

עם כבל רשת
אבל תצטרך שני כרטיסי רשת במחשב בשביל זה. עדיף לך לחבר אותו לראוטר.
אבל תצטרך שני כרטיסי רשת במחשב בשביל זה. עדיף לך לחבר אותו לראוטר.