הפרעות ברמקולים בעת צפייה בטלוויזיה
יש לי רסיבר של פיוניר (VSX-C 302) ורמקולים של מרנץ( 100WX5 סטליטים וסאב).
חיברתי את הרסיבר למחשב ולדיוידי אך כאשר אני מחבר לטלוויזיה נוצר לי רעש ברמקולים (מעין בזזז כזה לא רעש של "צליל לא נקי" אלא מין צליל באס כזה שנובע מהרמקולים לא מהסאב). ניסיתי לשחק עם החיבורים לחבר את הטלוויזיה ליציאת דיוידי וכל מיני כאלה וכלום לא עזר.
בסוף גיליתי שברגע שאני מוציא את כבל האנטנה הלבן של השידורים מהטלוויזיה נפסק הרעש, כלומר מקור הרעש הוא שידורי הטלוויזיה (גם אם באותו רגע אני לא צופה בטלוויזיה אלא במצב AV על מנת לראות דיוידי). ברגע שמוציאים את האנטנה מהטלוויזיה אין יותר רעש.
שני דברים יש להוסיף: הבעיה אינה בטלוויזיה, גם בטלוויזיה מסוג שונה לגמרי ניסיתי ויש אותה תקלה. כמו כן אין לי ממיר אלא החיבור הוא ישירות מהקיר לטלוויזיה..
מישה יודע מה הבעיה?למה זה קורה?ואיך אפשר לטפל בה?
חיברתי את הרסיבר למחשב ולדיוידי אך כאשר אני מחבר לטלוויזיה נוצר לי רעש ברמקולים (מעין בזזז כזה לא רעש של "צליל לא נקי" אלא מין צליל באס כזה שנובע מהרמקולים לא מהסאב). ניסיתי לשחק עם החיבורים לחבר את הטלוויזיה ליציאת דיוידי וכל מיני כאלה וכלום לא עזר.
בסוף גיליתי שברגע שאני מוציא את כבל האנטנה הלבן של השידורים מהטלוויזיה נפסק הרעש, כלומר מקור הרעש הוא שידורי הטלוויזיה (גם אם באותו רגע אני לא צופה בטלוויזיה אלא במצב AV על מנת לראות דיוידי). ברגע שמוציאים את האנטנה מהטלוויזיה אין יותר רעש.
שני דברים יש להוסיף: הבעיה אינה בטלוויזיה, גם בטלוויזיה מסוג שונה לגמרי ניסיתי ויש אותה תקלה. כמו כן אין לי ממיר אלא החיבור הוא ישירות מהקיר לטלוויזיה..
מישה יודע מה הבעיה?למה זה קורה?ואיך אפשר לטפל בה?
האם הבעיה היא בערוץ מסוים או בכולם
האם הבעיה בשידור סטריאו או מונו אם סטריאו תנסנ לנטרל את אחד הצדדים
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה רבה על התשובה אבל יש לי כמה דברים שלא הבנתי:
1) גם לרסיבר וגם לטלוויזיה שלי אין הארקה, האם עדיין התופעה מתרחשת בגלל המתח החשמלי?
2) מה זה ISOLATOR? האם זה משהו שאפשר לקנות בכל חנות או משהו ספציפי שרק חברת הכבלים יכולה לתת לי?
3) האם חיבור הארקה לטלוויזיה (החלפת כבל החשמל שלה לכזה עם הארקה) יסדר את התקלה?
תודה,
ברק
1) גם לרסיבר וגם לטלוויזיה שלי אין הארקה, האם עדיין התופעה מתרחשת בגלל המתח החשמלי?
2) מה זה ISOLATOR? האם זה משהו שאפשר לקנות בכל חנות או משהו ספציפי שרק חברת הכבלים יכולה לתת לי?
3) האם חיבור הארקה לטלוויזיה (החלפת כבל החשמל שלה לכזה עם הארקה) יסדר את התקלה?
תודה,
ברק
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לי הייתה בעייה דומה עם הסאב והממיר של יס, לאחר מספר טלפונים ליס הם הסכימו לתת לי את הממיר 3100 .
ברגע שחברתי את הממיר לרסיבר דרך כבל אופטי הבעייה נפתרה לחלוטין.
אני לא יודע למי אתה מחובר, אבל גם ליס וגם להוט יש ממירים בעלי יציאה אופטית.
ברגע שחברתי את הממיר לרסיבר דרך כבל אופטי הבעייה נפתרה לחלוטין.
אני לא יודע למי אתה מחובר, אבל גם ליס וגם להוט יש ממירים בעלי יציאה אופטית.
שמוליק ו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: