התוכן שלי הוא תוכן שכנראה אינו מקודד נכון - ניסיתי לנגן דוגמאות שמקודדות בצורה "טובה" (מדום9), ועבורן אני מקבל האצת חומרה, אבל לא עבור התוכן שלי.
אני משתמש ב-HD3200 (בלוח הפופולרי של ג'יגהבייט, MA78G-S2H) ובאתלון 5600. הדריוור של כרטיס המסך שלי הוא הכי חדש מהאתר של ג'יגהבייט, 8.475. ניסיתי את הנגנים MPC-HC ו-KMPlayer, וניסיתי להשתמש בכל שילוב אפשרי בין VMR9, VMR7 או EVR, הקודקים הפנימיים של הנגנים והקודק של PowerDVD8 - ושום דבר לא עובד. (כלומר, רואים את הסרט אבל אין DXVA, המעבד שלי ב-60% וכתוצאה מכך - גמגומים בסצינות מסויימות).
הדבר היחיד שהצלחתי לעשות שמתקרב להפעלת DXVA הוא השילוב של MPC + EVR Custom + PowerDVD8 Codec - בשילוב הזה אני רואה *** ירוק, אבל הוא מוצג ב10% מעבד בלבד!
אני מעדיף שלא לקודד מחדש את הסרט כי זה ייגמר באובדן איכות בלתי נמנע. האם קיים מישהו שמסוגל לנגן 1080p חלק על חומרה שדומה לשלי? אם כן, באילו תוכנות (כולל הכל - מהדריוורים של כרטיס המסך ומעלה) אתם משתמשים?
נ.ב אני חושב שכדאי לומר לכל האנשים שממליצים להם לקנות מעבד חלש וכרטיס מסך עם עיבוד פנימי שהפעלת אותו עיבוד פנימי בתוכנה היא סיוט!!