בעיה עם חיבור SCART-S.VIDEO
- Hitchhiker
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
היי,
יש לי אותה טלווזיה, ואני סובל בדיוק מאותה בעיה - אבל בממיר 3100 של יס. מישהו יוכל להסביר לי איך לפתור את זה עם הממיר הנ"ל?
אגב, הבעיה מתרחשת כאשר אני מגדיר את הממיר להוציא מה-SCART אות RGB. אם אני בוחר S\VHS אין תמונה בכלל.
תודה.
יש לי אותה טלווזיה, ואני סובל בדיוק מאותה בעיה - אבל בממיר 3100 של יס. מישהו יוכל להסביר לי איך לפתור את זה עם הממיר הנ"ל?
אגב, הבעיה מתרחשת כאשר אני מגדיר את הממיר להוציא מה-SCART אות RGB. אם אני בוחר S\VHS אין תמונה בכלל.
תודה.
- Hitchhiker
-
- חבר שרק התחיל

סליחה על ההקפצה, תוכלו לעזור?
תודה.
תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כשאתה מנסה להעביר RGB דרך כבל S-Video אתה מעביר רק את אות ה composite שמשמש שם לסנכרון ובצד השני תקבל רק תמונה בשחור לבן במקרה הטוב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Hitchhiker
-
- חבר שרק התחיל

כן, הבנתי שזה לא היה רעיון טוב, השאלה היא למה שכשאני מנסה להעביר אות s-video אני לא רואה כלום?
במידה והממיר יס הנ"ל יודע להעביר S.V, יש לפרק את ה"ראש" של הSCART ולהעביר את פין מספר19 למספר 20.Hitchhiker כתב:כן, הבנתי שזה לא היה רעיון טוב, השאלה היא למה שכשאני מנסה להעביר אות s-video אני לא רואה כלום?...
חיבור קומפוננט לממיר הוט
אשמח לקבל עזרה, חיברנו למסך הLCD כבל של קומפוננט האם ניתל לחבר אותו לממיר של הוט ?ואיזה סוג של מחבר צריך לכך האם 21 פינים?