בעיה בתוכנה MKV2VOB

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
segev_weiss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
שם מלא: Segev Arye Weiss
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

אני משתמש בתוכנה MKV2VOB הרבה זמן, המרתי בעזרתה הרבה סרטים והפעלתי אותם על הPS3.
לאחרונה הורדתי סרט HD, ניסיתי לבצע את תהליך ההמרה כמו תמיד, אך ההמרה בסופו של דבר רק מורידה את האיכות וגודל הסרט יורד ל700MB - רואים זוועה. למישהו יש מושג למה? ההגדרות הן אותן הגדרות שהיו על כל הסרטים שהמרתי עד היום ועבד מצויין.

תודה

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

segev_weiss כתב:אני משתמש בתוכנה MKV2VOB הרבה זמן, המרתי בעזרתה הרבה סרטים והפעלתי אותם על הPS3.
לאחרונה הורדתי סרט HD, ניסיתי לבצע את תהליך ההמרה כמו תמיד, אך ההמרה בסופו של דבר רק מורידה את האיכות וגודל הסרט יורד ל700MB - רואים זוועה. למישהו יש מושג למה? ההגדרות הן אותן הגדרות שהיו על כל הסרטים שהמרתי עד היום ועבד מצויין.

תודה
...
זה קורה בכל הסרטים? או שרק בסרט ספציפי אחד?

segev_weiss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
שם מלא: Segev Arye Weiss
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

קרה לי עד עכשיו רק בסרט ספציפי אחד...אבל לא הגיוני שהקובץ פגום או משהו כזה, כי מבחינת כל הנתונים שלו (סאונד ורזולוציה) הוא זהה לכל הסרטים שהמרתי עד היום...

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

תשמע קורה שיש סרט "סורר", יש משהו לא בסדר בקידוד שלהם. תנסה להוריד את הסרט בגרסה אחרת, כלומר של קבוצת שחרור אחרת. או ברזולוציה שונה 720 או 1080
תמונה

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”