שתי שאלות נוספות על תיפעול ה- TVIX6500
אחרי התלבטויות רבות קניתי TVIX6500 ב"עולם הדיגיטאלי", כאשר השיקול המרכזי היה השירות המדהים שעמי תמיד נותן (וגם הפעם קיבלתי שירות פנטסטי). קראתי ברשת לא מעט דיווחים על תקלות במזרימי מדיה ולא רציתי להסתבך עם קניה דרך האינטרנט או דרך יבואן בלתי מוכר של PH).
ה-TVIX הגיע עם כונן של 1Tb. חיברתי אליו כונן USB חיצוני של 750GB, הנגן זיהה אותו (בחלק העליון של המסך עם רשימת התיקיות הצלמית של USB מוארת), אבל לא מצאתי שום דרך לעבור לצלמית של USB ... התדריך הוא דל ביותר ואין בו שום התייחסות למעבר בין הכוננים. כיצד אני מגיע לתוכן של הכונן החיצוני? ואיך אפשר להעתיק בין כונן לכונן?
אודה על העזרה.
אגב, בדיסק חיצוני יש תיקיות נוספות (גיבוים) שלא מכילות מולטימדיה – האם זה יכול להפריע ל- TVIX לזהות את התוכן הרלוונטי?
ה-TVIX הגיע עם כונן של 1Tb. חיברתי אליו כונן USB חיצוני של 750GB, הנגן זיהה אותו (בחלק העליון של המסך עם רשימת התיקיות הצלמית של USB מוארת), אבל לא מצאתי שום דרך לעבור לצלמית של USB ... התדריך הוא דל ביותר ואין בו שום התייחסות למעבר בין הכוננים. כיצד אני מגיע לתוכן של הכונן החיצוני? ואיך אפשר להעתיק בין כונן לכונן?
אודה על העזרה.
אגב, בדיסק חיצוני יש תיקיות נוספות (גיבוים) שלא מכילות מולטימדיה – האם זה יכול להפריע ל- TVIX לזהות את התוכן הרלוונטי?
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 09/10/2008 21:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
ויטלי
אין לי בעיה לדפדף בין התיקיות של הכונן הפנימי - אבל אינני יכול להגיע לתוכן של הכונן החיצוני...
צרה נוספת – ניסיתי כעת לחבר את ה-TVIX ואת הכונן USB למחשב כדי להעתיק ביניהם קבצים. המחשב זיהה את שניהם, אבל בניסיון ההעתקה מ-TVIX לכונן USB התקבלה ההודעה שהעתקה נכשלה ושהקבצים נמחקו מהמקור (מ-TVIX) – ובאמת, נעלמה הגישה לקבצים האלה המחשב. חיברתי את ה-TVIX לטלוויזיה - הקבצים שם (איזו הקלה...). אבל התקלה בהעתקה אינה מובנת לי...
צרה נוספת – ניסיתי כעת לחבר את ה-TVIX ואת הכונן USB למחשב כדי להעתיק ביניהם קבצים. המחשב זיהה את שניהם, אבל בניסיון ההעתקה מ-TVIX לכונן USB התקבלה ההודעה שהעתקה נכשלה ושהקבצים נמחקו מהמקור (מ-TVIX) – ובאמת, נעלמה הגישה לקבצים האלה המחשב. חיברתי את ה-TVIX לטלוויזיה - הקבצים שם (איזו הקלה...). אבל התקלה בהעתקה אינה מובנת לי...
ויטלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
יש שתי אפשרויות.
1.לחיצה על כפתורי המספר מעבירים לך בין המקורות:
6 מביא אותך לדיסק המקומי, 7 לרשת, 8 ל-USB הראשון, 9 לשני.
לחיצה על מס' 1-4 מעביר בין PARTITIONS אם יש יותר מאחד.
2. נניח ואתה ברשימת הקבצים, לחיצה על חץ שמאלי מביא אותך לרשימת המקורות, עכשיו אתה יכול להשתמש בחיצי שמאל וימין בכדי לעבור בין הדיסק, רשת ו-USB. חיצים מעלה-מטה עוברים בין ה-PARTITIONS על אותו סוג חיבור.
קח בחשבון ש-USB איטי מרשת או מהדיסק המקומי (במיוחד רלוונטי לקבצים בעלי קצבי נתונים גבוהים).
1.לחיצה על כפתורי המספר מעבירים לך בין המקורות:
6 מביא אותך לדיסק המקומי, 7 לרשת, 8 ל-USB הראשון, 9 לשני.
לחיצה על מס' 1-4 מעביר בין PARTITIONS אם יש יותר מאחד.
2. נניח ואתה ברשימת הקבצים, לחיצה על חץ שמאלי מביא אותך לרשימת המקורות, עכשיו אתה יכול להשתמש בחיצי שמאל וימין בכדי לעבור בין הדיסק, רשת ו-USB. חיצים מעלה-מטה עוברים בין ה-PARTITIONS על אותו סוג חיבור.
קח בחשבון ש-USB איטי מרשת או מהדיסק המקומי (במיוחד רלוונטי לקבצים בעלי קצבי נתונים גבוהים).
אם כבר - עוד שתי שאלות
:
1. השעון של המכשיר לא מתעדכן. קראתי בפורומים שבגרסה 1.2.52 הבעיה נפתרה, אבל אצלי היא קיימת.
2. חלק מהתכנים לא ממלאים את המסך אלא מופיעים במלבן פנימי קטן, ללא קשר לרזולוציה (יש לי סרטים כאלה גם ב-SDTV וגם ב-720P). למה זה קורה והאם יש פתרון?
1. השעון של המכשיר לא מתעדכן. קראתי בפורומים שבגרסה 1.2.52 הבעיה נפתרה, אבל אצלי היא קיימת.
2. חלק מהתכנים לא ממלאים את המסך אלא מופיעים במלבן פנימי קטן, ללא קשר לרזולוציה (יש לי סרטים כאלה גם ב-SDTV וגם ב-720P). למה זה קורה והאם יש פתרון?
ויטלי
- oferlaor
- מנהל

vitalyi,
1. אני לא כ"כ משתמש בשעון, כך שלא שמתי לב, שווה ליצור קשר עם היבואן.
2. יש כפתור עבור ASPECT RATIO שאמור לאפשר לך לעשות ZOOM במקרים כאלה. אני ראיתי שזה קורה רק בתוספים של בלוריי, למשל.
1. אני לא כ"כ משתמש בשעון, כך שלא שמתי לב, שווה ליצור קשר עם היבואן.
2. יש כפתור עבור ASPECT RATIO שאמור לאפשר לך לעשות ZOOM במקרים כאלה. אני ראיתי שזה קורה רק בתוספים של בלוריי, למשל.
שתי שאלות על TviX6500
1. איך אפשר לשנות בהירות/ניגודיות/רוויה תוך כדי צפיה בסרט? כאשר לוחצים (מספר פעמים) על הכפתור Setup, בחלק העליון של המסך מופיע בקר מתאים, אבל הוא לא מגיב על אף כפתור בשלט...
2. ב-manual כתוב:
[left]
SUBTITLE Button :
..................................................
• First Press : Shows the Subtitle OSD. You can change the subtitle size using the OK
button. [/left].
משום מה, אינני מצליח לשנות את גודל האותיות בכתוביות לא בדרך הזו ולא בשום דרך אחרת. מישהו יודע כיצד עושים זאת?
2. ב-manual כתוב:
[left]
SUBTITLE Button :
..................................................
• First Press : Shows the Subtitle OSD. You can change the subtitle size using the OK
button. [/left].
משום מה, אינני מצליח לשנות את גודל האותיות בכתוביות לא בדרך הזו ולא בשום דרך אחרת. מישהו יודע כיצד עושים זאת?
ויטלי
תודה.
(בחיי שניסיתי - כי זה נראה הכי הגיוני)
...
פתאום זה באמת עובדsam22 כתב:1. setup ואז בחיצים ימינה ושמאלה...
זה רק מרים/מוריד את שורת הכתוביות אבל לא מגדיל אותיות. למרות שיש לי מסך " 50, האותיות קטנות לי מדי2. לחיצה על subtitle ואז מופיעה subtitle mode ואז תוך כדי שזה מופיע חיצים למעלה ולמטה...
ויטלי
- oferlaor
- מנהל

vitalyi,
אתה צריך פעם אחת ללחוץ על חיצים למעלה או למטה בכדי להתחיל את הפעולה של מיקום והגדלה של התרגום ואז לחיצה שמאל/ימין יפעיל את ההגדלה / הקטנה.
לא השיטה הכי ברורה בעולם, אבל זה עובד.
אתה צריך פעם אחת ללחוץ על חיצים למעלה או למטה בכדי להתחיל את הפעולה של מיקום והגדלה של התרגום ואז לחיצה שמאל/ימין יפעיל את ההגדלה / הקטנה.
לא השיטה הכי ברורה בעולם, אבל זה עובד.