מתלבט לגבי LCD 46

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
eranc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מרחק צפיה 3.8 מ'
אשתי צופה הרבה בטלויזיה ואני יותר בPS3 למשחקים וסרטים ומסך למחשב.
הסתובבתי קצת ומה שמצא חן בעיני היה הסמסונג LA46M81. גם ב SD וגם ב HD.
ראיתי את הסוני המקבילה שהיא גם יותר יקרה וגם פחות מצאה חן בעיני.
מה שמאד קשה לדעת בחנויות זה איך תהיה ההתנהגות במשחקים. ראיתי שמהירות התגובה שלה 8 MS ושהיא לא 100 HZ. מישהו יכול לתת לי פידבק על העניין הזה?
בנוסף ראיתי שיש את הסדרה החדשה עם דגמים חדשים של LA46A550 וה LA46A650. לא ראיתי אותם רק ראיתי שהם עולים יותר. מישהו יכול לתת לי תקציר על ההבדלים העיקרים בין ה81 לסדרה החדשה?

תודה מראש,

ערן

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

ה M81 זה דגם ישן יותר,אבל לדעתי הוא נותן תמונה יפה.רק תיקח בחשבון שיש לו מסך זכוכית שגורם להשתקפיות כמו בפלזמה,ככה שאם יש לך חלון ממול המסך אז לא מומלץ.גם לסוני יש 8MS ואנשים אומרים שאין שום מריחות במשחקים.אם אתה רוצה להיות שקט,אז פשוט תיקח איתך את הקונסולה לחנות ותחבר אותה שם(אולי אפילו יש להם שם אחת).
ההבדלים בין הסדרות מתבטאים בדרך כלל בניגודיות גבוהה יותר (על הנייר) לפעמים גם מעבדי תמונה מתקדמים יותר וכל מיני פיצ'רים.
לא יודע מה ההבדלים ספציפית בדגמים האלה של סמסנוג שרשמת,תיכנס לאתר שלהם ותשווה.

eranc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה #3 

קודם כל תודה על התשובה ועל עניין ההשתקפות. לא כל כך מודאג מכך.
מהנתונים היבשים קשה להבין את ההבדלים בין A550 לבין A650 חוץ מהמחיר ואיך הוא מתיחס לסדרה הישנה של 81 חוץ ממהירות תגובה שירדה ל 5MS.
אשמח אם אוכל לקבל חוות דעת ממישהו שראה אחת מול השניה כי בחנויות שאני הייתי לא היה אפשר להשוות ביניהן כי או שלא היה או שהן עמדו רחוק אחת מהשניה.

shragi
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 508

שליחה #4 

eranc,

סדרה 6 של סמסונג היא הסדרה הבכירה ביותר שמשווקת כרגע בישראל (הסדרות המתקדמות יותר עם תאורת LED אחורית כרגע לא משווקות).
הפנל של סדרה 6 הוא מסוג ULTRA CLEAR PANEL , מעבד התמונה מתקדם יותר ,100Hz , ארבע כניסות HDMI 1.3 ועוד.
www.legacy.co.il

0544608989 - שרגי

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”