שאלה בקשר לטלויזיה 32LG60UR
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא, אין לי הטלוויזיה הזו.
לדעתי יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר מ-LG... בכל מקרה, לדעתי רכישת "32 מיותרת. תוכל לקרוא בקישור שבחתימתי מידע נוסף.
לדעתי יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר מ-LG... בכל מקרה, לדעתי רכישת "32 מיותרת. תוכל לקרוא בקישור שבחתימתי מידע נוסף.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
כן קראתי את זה כבר..
אצלי המרחק הוא אפילו לא 2 מטר..ככה שזה כן הגודל המתאים,אבל נעזוב שניה את גודל המסך..
עכשיו יש לי עוד שאלה:
אני יודע שההגדות של המסך הם 1366x768 ככה שאיך אני אמור לחבר את המסך ולראות על כולו ?
המסך כאמור תומך ב NR ואני יחבר אותו ב DVI TO HDMI או RGB In (יש תחיבור אבל אני לא ממש יודע מאיפה יותר טוב לי),בכל מקרה..איך אני אמור לראות על הכל ? אני פשוט מחבר אותו וזהו ? או שצריך לשנות תהגדות במחשב - ואם כן איפה ?
(סליחה אם זה לא מתאים לכאן,אני פשוט דיי חדש)
אצלי המרחק הוא אפילו לא 2 מטר..ככה שזה כן הגודל המתאים,אבל נעזוב שניה את גודל המסך..
עכשיו יש לי עוד שאלה:
אני יודע שההגדות של המסך הם 1366x768 ככה שאיך אני אמור לחבר את המסך ולראות על כולו ?
המסך כאמור תומך ב NR ואני יחבר אותו ב DVI TO HDMI או RGB In (יש תחיבור אבל אני לא ממש יודע מאיפה יותר טוב לי),בכל מקרה..איך אני אמור לראות על הכל ? אני פשוט מחבר אותו וזהו ? או שצריך לשנות תהגדות במחשב - ואם כן איפה ?
(סליחה אם זה לא מתאים לכאן,אני פשוט דיי חדש)
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
כשמחברים מסך למחשב, צריך להגדיר במחשב את הרזולוציה "הטבעית" של המסך כפי שהיצרן ממליץ.
למשל, בסמסונג 1366x768 מגדירים את הרזולוציה ל- 1360x768.
לגבי ה-LG, תבדוק ב-User Manual ובהתאם לכך תגדיר.
אם כרטיס המסך שלך לא מאפשר בדיוק את הרזולוציה הרצוייה (למרות שמותקנים הדרייברים המעודכנים ביותר), יש תוכנות שמאפשרות להגדיר את זה - למשל PowerStrip.
למשל, בסמסונג 1366x768 מגדירים את הרזולוציה ל- 1360x768.
לגבי ה-LG, תבדוק ב-User Manual ובהתאם לכך תגדיר.
אם כרטיס המסך שלך לא מאפשר בדיוק את הרזולוציה הרצוייה (למרות שמותקנים הדרייברים המעודכנים ביותר), יש תוכנות שמאפשרות להגדיר את זה - למשל PowerStrip.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
בדקתי בהגדרות של המסך ונראלי שהכי קרוב שאפשר זה 1280 על 768 פיקסלים...
זה יכול להוות בעיה ? או שכמו שאמרת אני מתקין את התוכנה הזאת שרשמת ואז אני יכול לכוון אותה על 1366x768 ?
אני אשמח לדבר איתך קצת יותר לעומק ..
אם תוכל להוסיף אותי למסן [email protected] אני ישמח![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
זה יכול להוות בעיה ? או שכמו שאמרת אני מתקין את התוכנה הזאת שרשמת ואז אני יכול לכוון אותה על 1366x768 ?
אני אשמח לדבר איתך קצת יותר לעומק ..
אם תוכל להוסיף אותי למסן [email protected] אני ישמח