מישהו יודע מתי יוצאת גרסה חדשה של ממיר HD ב-YES?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
dukasgon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 380
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני כבר המון זמן תקוע עם גירסה 123...
וזה אומר בשבילי שאין ערוצי HD.
עוד מעט אני סוגר חצי שנה של YES HD - ועד עכשיו עוד לא יצא לי לראות את הערוצים מעבר ל-2 דקות רצוף...

כל פעם אני מקבל תירוץ אחר לבעיה.
עכשיו הבעיה בגירסת הממיר.

יש למישהו מושג מתי מתוכננת הגרסה הבאה?
אני כבר מתגעגע לביקור הטכנאי הבא שלהם.
כבר חודשיים לא היה אצלי אף אחד (כי כבר בטלפון אומרים לי שזו בעיית גירסה).
אני חושב שאחרי הביקור ה-10 של טכנאי אני אערוך מסיבה! :)))

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

123 היא הגרסה שהחליפה בסוף אוגוסט את גרסה 122 שהייתה רק שלושה שבועות.
אני לא בטוח שמתכוונים להחליף אותה בקרוב.. ואני עדיין חושב שזו לא בעיית גרסה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78854
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5390 פעמים

שליחה #3 

smallville4r צודק.

הגרסא הזו יציבה וכל מסך שעובר בביתי (לא מעט כאלה) מחוברים אליו ללא בעיה.

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

oferlaor כתב:smallville4r צודק.

הגרסא הזו יציבה וכל מסך שעובר בביתי (לא מעט כאלה) מחוברים אליו ללא בעיה.
...

עופר,

לי יש מסך טושיבה c3000 שהHDMI לא ממש מסתנכרן כהלכה עם ה2 גרסאות האחרונות - לפני כן היה תקין לחלוטין- הוחלף לי פעמיים ממיר ואמרו לי לחכות לגרסאות הבאות.
במידה ואני משחק ידנית עם הרזולוציה (כפתור 1080I) אני מתחיל לראות תמונה....
כמובן שיש לי מכשירים אחרים בבית שעובדים בצורה תקינה עם ה HDMI - ה4100 וה XBOX למשל....

dukasgon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

טל צודק

שליחה #5 

וזו גם התשובה הרשמית של יס בכל פעם שאני מתקשר...
עד שלא תצא גרסה חדשה - הם לא ישלחו אלי טכנאי נוסף הביתה לתקן את הבעיה (אחרי שבערך 10 טכנאים כבר ביקרו בבית ולא ממש ידעו מה לעשות כי האות תקין).
בינתיים אני כבר כמה חודשים מנוי לשירות YES HD אבל רואה רק מסך שחור.
לפעמים אני יכול לראות תמונה ולשמוע קול למשך מספר שניות.

אפשר להגיד שזה ממש מיותר להיות מנוי לשירות שלא מקבלים בו כלום :)
לפחות הבטיחו זיכוי כספי כשהתקלה תתוקן.
השאלה כמה שנים זה יקח...

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

Re: טל צודק

שליחה #6 

dukasgon כתב:וזו גם התשובה הרשמית של יס בכל פעם שאני מתקשר...
עד שלא תצא גרסה חדשה - הם לא ישלחו אלי טכנאי נוסף הביתה לתקן את הבעיה (אחרי שבערך 10 טכנאים כבר ביקרו בבית ולא ממש ידעו מה לעשות כי האות תקין).

השאלה כמה שנים זה יקח...
...
כשהתקלה החלה זה היה גרסה 122, לא ? (הגרסה עלתה בין ה- 5 ל- 7 באוגוסט), אז כן עדכנו גרסה אחרי 3 שבועות ל- 123. למה הם עדיין אומרים לך שזו בעיה בגרסה ? הנה היא התחלפה מ- 122 ל- 123. אני אומר לך, לא יעדכנו את הגרסה הזו. היא יציבה מספיק. יש באגים מינוריים - לא משהו שיחייב גרסה חדשה באופן דחוף.

עכשיו, אתה רוצה להגיד לי שאתה משלם ? אני חושב שהם צריכים להפסיק לחייב אותך עד לפתרון התקלה, ולא לזכות אותך בדיעבד... זה לא בסדר.

dukasgon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

יש לי 2 תקלות

שליחה #7 

יש אצלי 2 תקלות.
אחת עוד מהיום הראשון שחוברתי ל-HD... ואי אפשר לטפל בה עד שהתקלה השניה לא תטופל :)
מסובך, הא?

אני כבר מספר חודשים מחובר לשירות ועדיין לא רואה HD. רק ערוצים רגילים.
פעם בשבועיים מתקשר לשאול מה קורה ומקבל כל פעם תשובה אחרת.

כנראה שאני באמת אוותר (משהו שאני לא אוהב לעשות) ואתנתק.
בד"כ אני אוהב ללכת עד הסוף. בירוקרטיה לא שוברת אותי :)
(ביחוד לא של עיריית תל אביב למי שמכיר - אבל זה נושא אחר...)

וקצת ליתר פירוט:
התקלה כרגע היא מסך שחור בערוצי ה-HD. מידי פעם שומעים משהו ולפעמים גם רואים כמה שניות של תמונה, אבל הכל חוזר לשחור מיידית.
התקלה השניה היא איכות התמונה של ערוצי ה-HD. לפני גירסה 122 כשראו תמונה ושמעו קול, התמונה היתה מלאה בריבועים ופיקסלים על המסך.
טכנאים לא ידעו לפתור את זה בטענה שהבעיה בצלחת.
טכנאים שבאו לטפל בצלחת (וזה לא פשוט כי היא על גג בקומה מאד מאד גבוהה) סגרו כל פעם את התקלה מבלי לבדוק שהיא אכן נפתרה... ואני הייתי צריך לפתוח אותה מחדש כי שום דבר לא השתנה.
יכול להיות שבניינים מאד (אבל מאד!!!) גבוהים לא יכולים לקלוט ערוצי HD? בגלל רוחות ושטויות אחרות?

maors3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

ואתה עוד משלם על זה :roll:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #9 

המסכים של טושיבה נשמעים כבעייתיים מאוד בחיבור ה-HDMI שלהם. גם בפורום HTPC כל הזמן שומעים על בעיות בחיבור מחשבים לטושיבות בחיבור HDMI. בחיבור VGA, אגב, הן עובדות מעולה.

נסה, לפחות בינתיים שתוכל אולי ליהנות קצת, לחבר בין הממיר לטלוויזיה בחיבור קומפוננט. הוא אמור להיות איכותי כמעט כמו HDMI. זה כמובן גם כדי לעשות אלימינציה לזה שהבעייה היא ב-HDMI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

vivid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 597

טושיבה +HDMI

שליחה #10 

אצלי ואצל הורי יש ממיר HD מחובר לטושיבה ולעולם לא היתה לי בעיה בחיבור הHDMI מדובר בשני מסכים מדגמים שונים (אומנם מתוצרת אנגליה ולא אינדונזיה )אבל בכל זאת אין בעיות בחיבורים.
בעיה חדשה שנוצרה לי בגירסא החדשה היא שבמעבר לערוצי HD אני מקבל תמונה קטנה שלהם ביחד עם התפריט הראשי ורק לאחר מספר שניות התמונה הופכת להיות על מסך שלם.

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

Re: טושיבה +HDMI

שליחה #11 

vivid כתב:אצלי ואצל הורי יש ממיר HD מחובר לטושיבה ולעולם לא היתה לי בעיה בחיבור הHDMI מדובר בשני מסכים מדגמים שונים (אומנם מתוצרת אנגליה ולא אינדונזיה )אבל בכל זאת אין בעיות בחיבורים.
בעיה חדשה שנוצרה לי בגירסא החדשה היא שבמעבר לערוצי HD אני מקבל תמונה קטנה שלהם ביחד עם התפריט הראשי ורק לאחר מספר שניות התמונה הופכת להיות על מסך שלם.
...
גם לי עד לגרסאות האחרונות לא היתה כל בעיה, אין לי גם בעיה לאמת את טענות YES בנוגע לבעיה בטלויזה אל מול טכנאי ניופאן - אבל גם YES לא אמרה לי באופן חד משמעי שמדובר בתקלת טלויזיה / ממיר.

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272

שליחה #12 

בנוסף לטחינת מים עם יס , נסה לחבר מכשיר אחר עם יציאות -HD לחיבורי ה- HDMI של הטלוויזיה ( בנפרד בדיקה לכל חיבור - HDMI ! ). עם אין לך מכשיר כזה ברשותך ,לבדיקה מקיפה תוכל לבקש מהשרות של ניפואן עם יש לך ביטוח, להביא לביתך לבדיקה ציוד וידאו עם יציאות - HD לבדיקת חיבורי ה - HDMI בטלוויזיה . המטרה היא ליראות שכניסות - HDMI בטלוויזיה שלך תקינות ! ( בקש מהטכנאי את ממצאי הבדיקה בכתב - עוד תצטרך דוח זה במלחמה אשר יהיה לך עם יס להחזר כספים אשר עדין גובים ממך , כפי שציינתה ! ) נסה גם לברר בבניין מגורך עם מנוי מחובר ליס , שיש לו ממיר HD וחיבור HDMI כמו ב טלויזיה שלך את התופעה זו !
בהצלחה.

dukasgon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

חברים

שליחה #13 

אני שמח שאתם מנסים לעזור, אבל כל מה שהצעתם כבר בוצע...
יש לי TVIX 6500 בבית והוא עובד מצויין ומחובר עם כבל HDMI (אני מאלו שהמכשיר לא נתקע להם... אבל זה נושא לשרשור אחר :)

אני מזכיר לכם שכבר היו לי הרבה (מאד) ביקורי טכנאים וכל מה שהצעתם לבדוק - כבר נבדק.
הוחלף לי ממיר, כבל HDMI, ניסו לחבר קומפוננט, החליפו חיבורים בקיר ואפילו את המגברים החליפו כבר 3 פעמים (כל טכנאי החליף למשהו אחר. חלק העלו וחלק הורידו).
כל זה קרה לפני גירסה 122, מפני שעד אז סבלתי מהתקלה הראשונה בלבד.
אחרי גרסה 122 - זו כבר בעיה אחרת שמונעת את הטיפול בתקלה הראשונה.

הבעיה שיש לי בערוצי ה-HD היא לא רק אצלי בדירה אלא משותפת לכל דיירי הבניין. אני הראשון שהזמין HD מיס (מכל 101 הדיירים). המתקין (שביקר אצלי מספר פעמים כדי להחליף את הממיר - זה לא עושה טכנאי יס אלא מתקינים) אמר לי בביקור השני שלו שעוד מישהו הזמין HD וגם אצלו אותה תופעה.
בכל פעם שאני מתקשר ליס מגיע אלי טכנאי הביתה. זה שלב ראשון. הוא בודק ומוצא שהכל תקין כולל האות... ואז הוא פותח תקלה באנטנה (אין מה לעשות. זה שלב שאי אפשר לדלג עליו). ואז אחרי כמה ימים אני מתקשר ליס לברר מה קורה ומקבל תשובה שהיו טכנאים על הגג וסידרו את הצלחת וסגרו את התקלה. לצערי זה לא עוזר ואני צריך לחזור שוב על התהליך.

ואל תדאגו לגבי התשלום. כבר מופיע לי במחשב שאני אקבל זיכוי על כל התקופה עד לפתרון התקלה. וזה התחיל בסוף חודש אפריל (או תחילת מאי). אנחנו כבר בסוף ספטמבר.

אני לא לחוץ בזמן. אני לא נרתע מבירוקרטיה.
אני מקווה שבסוף יצליחו למצוא את הבעיה - אם לא בשבילי לפחות בשביל השכנים האחרים. אני מבין שיש בעיה עם הצלחת בגלל הגובה הרב שהיא נמצאת בו. הרוחות עושות שם שמות.
אבל אם זה המצב בקיץ - מה יהיה בחורף?
הבנתי שערוצי ה-HD פשוט הרבה יותר רגישים מהערוצים הרגילים.

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: טל צודק

שליחה #14 

dukasgon כתב:וזו גם התשובה הרשמית של יס בכל פעם שאני מתקשר...
בינתיים אני כבר כמה חודשים מנוי לשירות YES HD אבל רואה רק מסך שחור.
לפעמים אני יכול לראות תמונה ולשמוע קול למשך מספר שניות.

השאלה כמה שנים זה יקח...
...

לידיעתך , (מצוטט מאתר משרד התקשורת )
סעיף 48 לרישין קובע כי מנוי דיגיטלי ראוי להחזר דמי מנוי בעד כל שידור שהופסק עקב תקלה של בעל הרישיון , לכל תקופת ההפסקה , ובלבד שניתקיים אחד מאלה :

48.1.1 במהלך כל ששה חודשים מיום שהיה למנוי, אירעו הפסקות שידורים שנימשכו במצטבר, שבעה ימים לפחות ;
48.1.2 הפסקת השידורים נמשכה לפחות 24 שעות ;
48.1.3 הזמין מנוי שידור וזה לה התקבל בידי המנוי בגלל מעשה או מחדל של בעל הרישיון ;
48.1.4 הזמין מנוי מקבץ והוא לא כלל את כל השידורים האמורים להיכלל בו ;

באם לא קבלתה השידור המגיעה לך בהתאם לאמור לעיל ,תפנה במכתב רשום עם אשור מסירה ליס תצטט הגדרת הרישיון ובקש החזר כספי כולל הפרשי הצמדה וריבית !

בהצלחה .

dukasgon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

ל-PUCA

שליחה #15 

הגבת שניה אחרי שאני הגבתי :)

אין לי שום טענות ליס על החזר כספי. הם לא היססו ובעצמם רשמו במחשב שאני זכאי להחזר על כל התקופה הנ"ל.
זה לא הנושא בכלל (אבל יפה שאתה דואג!)
הנושא הוא פתרון הבעיה. מה (לעזאזל) גורם להפרעות בבניין הזה.

אני מזכיר שהאות תקין לחלוטין.
היחיד שמצא בעיה הוא המתקין שטוען שבניין הזה יש 5% לא תקין במקום 1% באיזה חלק בתהליך וזה משפיע רק על ערוצי ה-HD בגלל הרגישות שלהם (אני חושב שהוא דיבר על LMB או משהו כזה).

ושוב, אני חוזר...
אל תבלבלו את בעיית גירסת 122 שגורמת למסכים השחורים עם הבעיה המקורית שיש כאן.
אני פשוט לא יכול להזמין (שוב פעם) טכנאי לפתרון הבעיה כל עוד הבעיה החדשה של גירסה 122 ו-123 לא נפתרת.
בעיה על בעיה :)

תקראו מה כתבתי לפני 2 הודעות ותבינו טוב יותר.

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

עבור חברה !

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #17 

השאלה היא איך יוצאים מההתחייבות של 3 שנים ליס. נראה לי שבגלל התקלה שהם פשוט לא מסוגלים לספק שירות אפשר איכשהו להשתחרר מההתחייבות אבל זה בטח הרבה התעסקויות ומלחמות ואיומים עד שמצליחים עם זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

תוציא מכתב ליס על "הפרת הסכם ". שלח אותו רשום עם א. מסירה והעתק ל ממונה על הטלויזיה בכבלים ולוין אשר במשרד התקשורת .
פרט את הסיבות שבגללן אתה רוצה להפסיק את המנוי ביס . צין במכתב את הגדרת הרישין אשר יס לא עמדו בהתחייבות . דרוש החזר כספי עם ריבית והצמדה , והודעה להם על הפסקת המנוי . תן להם 14 יום כפי שהחוק קובעה , ובמידה ולא תקבל תשובה מספקת - למעשה התיקון הנדרש , פנה טלפונית לחברה - "המתחרה" (בסימן -!?) ובקש להתחבר דרכם .

במידה ולא ירצו לפצות אותך ביס , תצטרך להגיש תביעה נגדם לבית הדין לתביעות קטנות .תצטרך לצרף לתביעה המכתב ששלחתה אליהם בקשר לאי קבלת ערוצי ה - HD אשר אנם עובדים .
אתה אמור למעשה לקבל החזר כספי ,רק בעבור חבילת ה- HD ועלות ההשכרה/ קניה אשר אתה משלם לממיר כזה אשר ברשותך .

בהצלחה.

ולידיעתך , אני אומר לך שהדרך לקבלת החזר כספי מהם היא דרך מאד מפרכת ! ולא כמו שאתה חושב וגם כותב כאן ," שאתה רשום במחשב אצלם !!! ".

dukasgon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אתם מפספסים את הנקודה

שליחה #19 

אני לא רוצה להתנתק.
טוב לי עם יס.
אני נהנה לראות ערוץ 2 ו-10 מידי פעם, כמה ערוצי סרטים ולשמוע את MUSIC SELECT הרבה מאד.
וזהו בעצם...
את ערוצי הסדרות, ערוץ היטלר וערוצי החיות אני בקושי רואה.

למה כל המלחמות?
בסה"כ אני רוצה שיפתרו את הבעיה.
לא מסובך.
ולגבי הזיכוי - כבר אמרתי לך.. הוא כבר אושר ורשום במחשב.
לא הכל בחיים זה מלחמה.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5346
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #20 

dukasgon,

אולי יש עדכון תוכנה לטלוויזיה שלך לבעיה הזו.
תבדוק מול היבואן או אתר היצרן.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”