אני שמח שאתם מנסים לעזור, אבל כל מה שהצעתם כבר בוצע...
יש לי TVIX 6500 בבית והוא עובד מצויין ומחובר עם כבל HDMI (אני מאלו שהמכשיר לא נתקע להם... אבל זה נושא לשרשור אחר
אני מזכיר לכם שכבר היו לי הרבה (מאד) ביקורי טכנאים וכל מה שהצעתם לבדוק - כבר נבדק.
הוחלף לי ממיר, כבל HDMI, ניסו לחבר קומפוננט, החליפו חיבורים בקיר ואפילו את המגברים החליפו כבר 3 פעמים (כל טכנאי החליף למשהו אחר. חלק העלו וחלק הורידו).
כל זה קרה לפני גירסה 122, מפני שעד אז סבלתי מהתקלה הראשונה בלבד.
אחרי גרסה 122 - זו כבר בעיה אחרת שמונעת את הטיפול בתקלה הראשונה.
הבעיה שיש לי בערוצי ה-HD היא לא רק אצלי בדירה אלא משותפת לכל דיירי הבניין. אני הראשון שהזמין HD מיס (מכל 101 הדיירים). המתקין (שביקר אצלי מספר פעמים כדי להחליף את הממיר - זה לא עושה טכנאי יס אלא מתקינים) אמר לי בביקור השני שלו שעוד מישהו הזמין HD וגם אצלו אותה תופעה.
בכל פעם שאני מתקשר ליס מגיע אלי טכנאי הביתה. זה שלב ראשון. הוא בודק ומוצא שהכל תקין כולל האות... ואז הוא פותח תקלה באנטנה (אין מה לעשות. זה שלב שאי אפשר לדלג עליו). ואז אחרי כמה ימים אני מתקשר ליס לברר מה קורה ומקבל תשובה שהיו טכנאים על הגג וסידרו את הצלחת וסגרו את התקלה. לצערי זה לא עוזר ואני צריך לחזור שוב על התהליך.
ואל תדאגו לגבי התשלום. כבר מופיע לי במחשב שאני אקבל זיכוי על כל התקופה עד לפתרון התקלה. וזה התחיל בסוף חודש אפריל (או תחילת מאי). אנחנו כבר בסוף ספטמבר.
אני לא לחוץ בזמן. אני לא נרתע מבירוקרטיה.
אני מקווה שבסוף יצליחו למצוא את הבעיה - אם לא בשבילי לפחות בשביל השכנים האחרים. אני מבין שיש בעיה עם הצלחת בגלל הגובה הרב שהיא נמצאת בו. הרוחות עושות שם שמות.
אבל אם זה המצב בקיץ - מה יהיה בחורף?
הבנתי שערוצי ה-HD פשוט הרבה יותר רגישים מהערוצים הרגילים.