רמקולים לוויינים – שאלות עקרוניות ושאלה ממוקדת
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
שאלות עקרוניות:
1. במערכת של 7.1 , מה החשיבות (או חוסר החשיבות) לכך שארבעת הרמקולים הלוויינים יהיו זהים?
2. מהי בחשיבות (או חוסר החשיבות) לכך שהרמקולים הלוויינים יהיו מאותה משפחה (אותו יצרן וסדרה דומה) כמו הרמקולים הקדמיים והרמקול המרכזי?
3. איזה סוג (להבדיל מתוצרת) רמקולים לוויינים יתאימו לחדר בו מרחק כל אחד מ- 4 הרמקולים הלוויינים מהקיר הוא שונה?
שאלה ממוקדת:
איזה רמקולים לוויינים יתאימו לרמקולים קדמיים B&W Nautilus 803 (בהנחה שיש משמעות להתאמת הלוויינים לקדמיים)?
1. במערכת של 7.1 , מה החשיבות (או חוסר החשיבות) לכך שארבעת הרמקולים הלוויינים יהיו זהים?
2. מהי בחשיבות (או חוסר החשיבות) לכך שהרמקולים הלוויינים יהיו מאותה משפחה (אותו יצרן וסדרה דומה) כמו הרמקולים הקדמיים והרמקול המרכזי?
3. איזה סוג (להבדיל מתוצרת) רמקולים לוויינים יתאימו לחדר בו מרחק כל אחד מ- 4 הרמקולים הלוויינים מהקיר הוא שונה?
שאלה ממוקדת:
איזה רמקולים לוויינים יתאימו לרמקולים קדמיים B&W Nautilus 803 (בהנחה שיש משמעות להתאמת הלוויינים לקדמיים)?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

הבנתי.MartinHSabag כתב: ל-803 לא יתאימו שום רמקולים לויניים....
...
מה יהיה הקרוב ביותר?
שיקולי אסטטיקה הם בשלב אחרון בסדר העדיפויות שלי.MartinHSabag כתב: צריך להבין משהו אחד בסיסי - האידיאל הוא 5 או 7 רמקולים זהים. מכאן הכל פשרות (תקציב, אסטטיקה, מקום וכו')....
אין לי תקציב ל- 7 רמקולים N803 , כולל ההגברה המתבקשת – אפילו לא ל-7 רמקולים ללא הגברה.
גם היה לי תקציב, בשל המבנה הטופוגרפי של הסלון שלי – חלק מהרמקולים הלוויינים כמעט צמודים לקיר, אחד כמעט צמוד לארון והאחר במרחק של בסביבות מטר מארון – כך שצליל זהה מהלוויינים ממילא לא ניתן לקבל אצלי.
עדיין, עם כל המגבלות הטופוגרפיות, לא נראה שזה מצדיק לקנות 4 רמקולים לוויינים ב- 200 ₪ ...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

תמשיך לרדת ...MartinHSabag כתב:אם אמרנו שהאידיאל הוא 803ים, אז תתחיל להתפשר מבחינת תקציב:
804......805......704......705.....סידרת ה-DS.....סידרת ה-FPM......סידרת 6XX וכו'.......