המלצה לרסיבר עם HDMI
מה אתם אומרים על הרסיבר : denon avr 1508
הוא יודע לקבל סאונד דרך HDMI..???
והאם הכיול שלו באמצעות המיקרופון עושה עבודה טובה או שזה רק גימיק..??
ואיך הוא ביחס למחירו עד 2000 שקל והאם יש אלטרנטיבות נוספות יותר טובות במחיר הזה ?
רמקולים :polk audio monitor 30
חשוב לי שיהיה HDMI שידע לקבל גם סאונד (לא חייב הפורמטים החדשים ).
המקור : מחשב נייד עם יציאת HDMI.
השימוש:60% מוזיקה ו40% סרטים.
הוא יודע לקבל סאונד דרך HDMI..???
והאם הכיול שלו באמצעות המיקרופון עושה עבודה טובה או שזה רק גימיק..??
ואיך הוא ביחס למחירו עד 2000 שקל והאם יש אלטרנטיבות נוספות יותר טובות במחיר הזה ?
רמקולים :polk audio monitor 30
חשוב לי שיהיה HDMI שידע לקבל גם סאונד (לא חייב הפורמטים החדשים ).
המקור : מחשב נייד עם יציאת HDMI.
השימוש:60% מוזיקה ו40% סרטים.
קודם כל הוא תומך hdmi 1.3
דבר שני השאלה מה מטרתו...
ברמת המחיר הזו הוא אחד הטובים בתחום למרות שאני אישית לא אוהב מספיק את החברה וזאת בגלל שלדעתי הם מעולים אך עדינים מדי, הם טובים למוזיקה אבל חלשים באפקטים לסרטים, אבל כל אחד והטעם שלו.
לדעתי בהתחשב במחיר הוא מצויין.
לגבי עבודת המיקרופון זה פשוט חוסך לך את הצורך לאזן בין הרמקולים כיום זה הפך להיות מצרך נפוץ בכל הרסיברים החדשים והוא עושה עבודה טובה למרות שתמיד אני חושב אין תחליף לאוזניים שלך ולמה שאתה אוהב ומכוון
תהנה.
ברמת המחיר הזו הוא אחד הטובים בתחום למרות שאני אישית לא אוהב מספיק את החברה וזאת בגלל שלדעתי הם מעולים אך עדינים מדי, הם טובים למוזיקה אבל חלשים באפקטים לסרטים, אבל כל אחד והטעם שלו.
לגבי עבודת המיקרופון זה פשוט חוסך לך את הצורך לאזן בין הרמקולים כיום זה הפך להיות מצרך נפוץ בכל הרסיברים החדשים והוא עושה עבודה טובה למרות שתמיד אני חושב אין תחליף לאוזניים שלך ולמה שאתה אוהב ומכוון
תהנה.
אצלי המיקרופון דווקא עשה עבודה גרועה מאוד.tnt424 כתב:קודם כל הוא תומך hdmi 1.3
תהנה....
לאחר כיוון ידני קבלתי תוצאות מדהימות.
007
שאלה טובה,
אני לא בטוח לגבי אם הסאונד מועבר זה לא רשום בשום מקום, אני לא מכיר את הרסיבר הנ"ל מלבד כרגע לבדוק בשבילך עליו, אני ממליץ לך בכל מקרה לגשת לחנות שמוכרת אותו וכך תוכל גם לבדוק זאת,
ויותר חשוב לשמוע אותו כי זאת השיטה הטובה ביותר לבחירת רסיבר...
אני לא בטוח לגבי אם הסאונד מועבר זה לא רשום בשום מקום, אני לא מכיר את הרסיבר הנ"ל מלבד כרגע לבדוק בשבילך עליו, אני ממליץ לך בכל מקרה לגשת לחנות שמוכרת אותו וכך תוכל גם לבדוק זאת,
ויותר חשוב לשמוע אותו כי זאת השיטה הטובה ביותר לבחירת רסיבר...