חוות דעת של רן לוי לרכישה שלי
דיברתי עם רן לוי בטלפון והוא אמר לי חד משמעית לגבי הרכישה האחרונה שלי של VSA-AX10AI שהייתי צריך לחכות טיפה ולקחת את הLX81 עם הגברה דיגיטאלית של ICE POWER ופורמטים החדשים
בערך באותו מחיר
עוד פעם עשיתי טעות
נימאס לי
וכן אני מאד מעריך את דעתו והכוונה היא לא לזלזל בה ובפרט אחרי שראיתי את המגבר החדש באינטרנט
הצילו 
אני שומע כמעט רק מוסיקה או הופעותguyezra כתב:![]()
לא הייתי בדיון ההוא, אבל אם השימוש שלו זה מוסיקה......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ADICT,
אם כבר פתחת בנושא הזה, אז בהחלט אני זוכר שניסו להסביר לך ואתה היית נעול ("מפלצת" וכאלה סופרלטיבים....).
אז, שוב, לא רוצה להיות משבית שמחות או שחלילה לא ייתפרש כמו "אמרתי לך", אבל אולי למען הקוראים האחרים שגם בדילמה - אני נאלץ להסכים עם רן.
אם כבר פתחת בנושא הזה, אז בהחלט אני זוכר שניסו להסביר לך ואתה היית נעול ("מפלצת" וכאלה סופרלטיבים....).
אז, שוב, לא רוצה להיות משבית שמחות או שחלילה לא ייתפרש כמו "אמרתי לך", אבל אולי למען הקוראים האחרים שגם בדילמה - אני נאלץ להסכים עם רן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
וזה מה שאמרנו לך!!!אני שומע כמעט רק מוסיקה או הופעותאך כמובן לא שולל סרטים מדי פעם
...
סלין דיון לא מופיע ע"ג בלוריי? קריסטינה אגילרה קווין, הדלתות מאיירס , זפלין ועוד!!!
כולם עם הפורמטים החדשים / PCM
http://www.amazon.com/b/ref=amb_link_63 ... =193640011
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
מרטין היי,אני בהחלט אומר שהוא נתן סופרלטיבים למגבר שלי ואף אמר שמבחינת ALL IN ONE הוא אף טוב יותר מהימהה Z9MartinHSabag כתב:ADICT,
אז, שוב, לא רוצה להיות משבית שמחות או שחלילה לא ייתפרש כמו "אמרתי לך", אבל אולי למען הקוראים האחרים שגם בדילמה - אני נאלץ להסכים עם רן....
דרך אגב הוא גם ציין שהממירים שיש לי במגבר הם של BURR BROWN בדיוק כמו שיש בLX81 והם נישארו באותה רמה מאוד גבוהה אך רק בLX90 הם עברו למפענחים של חברה שאני לא זוכר (אולי לוינסון?)שהם ברמה הגבוהה ביותר היום 
אתה צודק ומדבר בהגיון אולי עוד שנתיים שלוש כבר יצאו דברים הרבה יותר טובים מהחדשים של היום ואז תיתכן קפיצת מדרגה משמעותיתudii כתב:אני אומר החיפזון מן השטן .
רק עכשיו קנית מגבר , תחכה לפחות שנה שנתיים ותשדרג אם הוא לא מתאים לך...
בפעם הבאה תהיה יותר קשוב למה שרבים וטובים ואנוכי אומרים לך כאן.
אבל אל תדאג עוד מעט יבוא DANILOR ויגיד לך שהמגבר שלך הוא טוב יותר ועדיף בהרבה על כל המגברים החדשים שיוצאים עכשיו בגלל שיש לו THX ULTRA 2 ........
כמו שאמרתי לך בשרשור הקודם בהשקעה ממש לא גבוהה תוכל לשדרג לאחד הרסיברים החדישים של פיוניר ולהפיק הרבה יותר הנאה ממה שיש לך כיום.
נגן בלו ריי זה גם לא סיפור אתה יכול להשיג אחד כזה באי ביי ב300 דולר כולל מסים.
אבל אל תדאג עוד מעט יבוא DANILOR ויגיד לך שהמגבר שלך הוא טוב יותר ועדיף בהרבה על כל המגברים החדשים שיוצאים עכשיו בגלל שיש לו THX ULTRA 2 ........
כמו שאמרתי לך בשרשור הקודם בהשקעה ממש לא גבוהה תוכל לשדרג לאחד הרסיברים החדישים של פיוניר ולהפיק הרבה יותר הנאה ממה שיש לך כיום.
נגן בלו ריי זה גם לא סיפור אתה יכול להשיג אחד כזה באי ביי ב300 דולר כולל מסים.
תעשה לי טובה אל תדליק לי אותו עכשיו ותדרוך על זנב של אריה ועוד תבוא ללטף אותו...dor8 כתב:בפעם הבאה תהיה יותר קשוב למה שרבים וטובים ואנוכי אומרים לך כאן.
אבל אל תדאג עוד מעט יבוא DANILOR ויגיד לך שהמגבר שלך הוא טוב יותר ועדיף בהרבה על כל המגברים החדשים שיוצאים עכשיו בגלל שיש לו THX ULTRA 2 ........![]()
נגן בלו ריי זה גם לא סיפור אתה יכול להשיג אחד כזה באי ביי ב300 דולר כולל מסים....
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אם זה חדש מה הבעיה להחליף או לשמור זיכוי וכדומה?
אח שלי זה יכל להיות רעיון טוב אך ההפסד הכספי פה ממש לא יהיה משתלם ואני לא חושב שזה ממש יהיה מצדיק את זה אם נהיה פרופורציונלים למה שאני אקבל אחד מול אחדStonedJunglist כתב:אם זה חדש מה הבעיה להחליף או לשמור זיכוי וכדומה?...
אחי , הכל ברוח טובה.....ADICT כתב:תעשה לי טובה אל תדליק לי אותו עכשיו ותדרוך על זנב של אריה ועוד תבוא ללטף אותו...dor8 כתב:בפעם הבאה תהיה יותר קשוב למה שרבים וטובים ואנוכי אומרים לך כאן.
אבל אל תדאג עוד מעט יבוא DANILOR ויגיד לך שהמגבר שלך הוא טוב יותר ועדיף בהרבה על כל המגברים החדשים שיוצאים עכשיו בגלל שיש לו THX ULTRA 2 ........![]()
נגן בלו ריי זה גם לא סיפור אתה יכול להשיג אחד כזה באי ביי ב300 דולר כולל מסים....ודרך אגב יש הרבה דברים נכונים בהקשר למה שדן אמר לגבי האמפליפייר הזה(יודע להעריך דברים טובים..
)ואני בטוח שגם אתה מעריך מהידע שיש לו אך פשוט לא התאפקת להיות קצת ציני
...
אמרתי לך כבר בפעם הקודמת שהמגבר שלך מעולה וגם שמעתי אותו המון אבל אין מה לעשות הטכנולוגיה רצה קדימה ואם כאשר תרצה להנות ממנה זה השיקול שלך.
מאחל לך מכל הלב שתעשה כמה השקעות טובות ונבונות ( רק לא בורסה..................
או שתזכה בלוטו ותשדרג לLX90 המדהים.................. זה יפתור לך את כל הבעיות !!!
סבבה אח שלי אני הבנתי אותך כבר מהתחלה והסרקסם תמיד עוזר לפעמים אך אני מודה לך גם על המחמאה למכשיר תמיד אף פעם לא מאוחר לקבל חיזוק כשצריךdor8 כתב:אחי , הכל ברוח טובה.....ADICT כתב:תעשה לי טובה אל תדליק לי אותו עכשיו ותדרוך על זנב של אריה ועוד תבוא ללטף אותו...dor8 כתב:בפעם הבאה תהיה יותר קשוב למה שרבים וטובים ואנוכי אומרים לך כאן.
נגן בלו ריי זה גם לא סיפור אתה יכול להשיג אחד כזה באי ביי ב300 דולר כולל מסים....ודרך אגב יש הרבה דברים נכונים בהקשר למה שדן אמר לגבי האמפליפייר הזה(יודע להעריך דברים טובים..
)ואני בטוח שגם אתה מעריך מהידע שיש לו אך פשוט לא התאפקת להיות קצת ציני
...![]()
אמרתי לך כבר בפעם הקודמת שהמגבר שלך מעולה וגם שמעתי אותו המון אבל אין מה לעשות הטכנולוגיה רצה קדימה ואם כאשר תרצה להנות ממנה זה השיקול שלך.
מאחל לך מכל הלב שתעשה כמה השקעות טובות ונבונות ( רק לא בורסה..................)
או שתזכה בלוטו ותשדרג לLX90 המדהים.................. זה יפתור לך את כל הבעיות !!!...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ADICT
מאיפה אתה יודע שההגברה של ה 81 תשמע יותר טוב ממה שיש לך עכשיו, בסטאפ שלך?
השווית בינהם? למה אתה כבר מתבאס? חדש יותר זה לא אוטומטית טוב יותר.
יכול להיות שלא תשמע כל הבדל בינהם, בנושא ההגברה. (איזה רמקולים יש לך?)
בקשר לבלוריי, אז ברור, העסק נשמע יותר טוב.
קח נגן בלוריי (בנתיים לא זול, חכה שנה אולי) ותוכל להמשיך להנות מהריסבר הקיים שלך עוד שנתיים שלוש בשקט.
ברסיברים, כמו במחשבים ומצלמות, כדאי תמיד לקנות דגם חדיש יותר.
מאיפה אתה יודע שההגברה של ה 81 תשמע יותר טוב ממה שיש לך עכשיו, בסטאפ שלך?
השווית בינהם? למה אתה כבר מתבאס? חדש יותר זה לא אוטומטית טוב יותר.
יכול להיות שלא תשמע כל הבדל בינהם, בנושא ההגברה. (איזה רמקולים יש לך?)
בקשר לבלוריי, אז ברור, העסק נשמע יותר טוב.
קח נגן בלוריי (בנתיים לא זול, חכה שנה אולי) ותוכל להמשיך להנות מהריסבר הקיים שלך עוד שנתיים שלוש בשקט.
ברסיברים, כמו במחשבים ומצלמות, כדאי תמיד לקנות דגם חדיש יותר.