קניתי טלוויזיה 47" (HD (1080i ואני שוקל האם להתחבר ליס או הוט (חזרתי מחו"ל וכרגע איו לי שום חיבור)
אחד השיקולים הוא ערוצי HD: מי מהם מציע מה ? כמה ערוצים ובאיזה איכות HD?
תודה על המידע
ירון
נ.ב.: לסקרנים שביניכם הדגם הוא: 47PFL7403D של פיליפס
לאחר השוואה שעשיתי לאחרונה, לדעתי מבחינה כספית הוט משתלמים יותר. כנס לאתר שלהם וקרא על מבצע הקמפיין טריפל HD, שיש אותו עד ה-30.9. הוא כולל גם אינטרנט וטלפון.
מבחינת איכות ותכנים הבנתי שאין הבדל גדול בין יס להוט. להוט יש יתרון מסויים עם שירות ה-VOD, שלאחרונה הוכנסו אליו גם תכני HD בחינם.
ברוך שובך , ובהצלחה ,
כאדי לך לבדוק את הנושא ביסודיות . כפי הנראה (!?), אך עדין לא ברור ( !? )לפי שמועות ,אמורים לכנס שחקנים חדשים לזירה זו בקרוב ! (חודשיםםםם אחדים !!!??? ) .
אז בדוק אצל שתי החברות מנוי שלא יהיה לזמן ארוך !!!!!
מבחינת איכות, זה ....... וזה , גם כן............ , תווכח להרבה דברים , כאשר תצתרך אותם !!!!!!!
לדעתי יש קומבינות של ממירים/רסיברים של צלחות פרטיאות מחברות מחול !!!!!!!! ולא המלצתי בקשר לצלחת פרטית כלום !!! כדאי שתבדוק גם את האופציה הזאת .
אז שיהיה לך בהצלחה
ההיצע ממש דל כרגע.
ביס יש ערוץ סדרות, שבהוט אין. ובהוט יש יורוספורט שביס אין. יש ערוץ של ערוץ הספורט, עם מעט שידורים. וערוץ סרטים. נשיונל ג'אוגרפיק. אולי שכחתי משהו.
ואם נשים את הציניות בצד. נכון חודש זה רשימות הערוצים בHD בyes ובHOT
HOT:
Hot Definition - ערוץ סרטים המשדר 10 שעות ביממה
ספורט 5 HD
Eurosport HD
National Geographic HD
VOOM - ערוץ אופנה וטיולים ללא תרגום
yes:
yes Movies HD - ערוץ סרטים בHD המשדר 20 שעות ביממה (בקרוב 24 שעות ביממה)
yes Stars HD - ערוץ הסדרות בHD
National Geographic HD
MGM HD - ערוץ סרטים קלאסיים
ספורט 5 HD
נערך לאחרונה על ידי עידו_F ב 18/09/2008 17:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
ל - עידו_F
אכן הרשימה שציינתה ממש מכובדת ומרשימה .
בבקשה באמת ללא כל ציניות , אולי אתה יכול גם לצין בפורום מכובד זה גם מה שודר בשבועה האחרון - תוכן רשימת הסרטים ששודרו בערוץ - 500 HOT DEF ( מידי ערב !).
ועל מנת שגם אדם המיתיימר ליהיות מנוי של חברת HD HOT לדוגמה , יוכל לדעת על מה הוא הולך , ומה מצפה לו !!!!
ואני עומד לשאול גם על התוכן של שאר ערוצי - HD של הוט ששודרו - חוזר , חוזר ,ושוב חוזר !!!!
מי שחוצפנים זה HOT ו-YES.
אני אישית, גם אם היו משלמים לי לא הייתי מוכן לעבוד בחברות החוצפניות האלה.
לוקחים כסף ללא תמורה.
על מה אני משלם 200 ש"ח בחודש חבילת בסיס? על ערןץ 2 ו-10 שניתן לקלוט בצלחת של 1,000 ש"ח? אם רק היה אפשר לקלוט את ערוצי הספורט בלי להתחבר ל-YES ו-HOT, גם בתשלום של 200 ש"ח בחודש, הייתי עושה זאת.
אמרת שיורידו מחירים של חבילת בסיס, בינתיים אני רואה שרק מעלים.
בנוגע ל-HD כל מי שמתחבר הוא פשוט פרייר.
אם הייתי יכול הייתי מתנתק עכשיו (הבעיה שרוצים קנס מופקע)
ערוץ 500 משדר 20 שעות ביממה של תכנים בינוניים באיכות סאונד עלובה כאשר כל אדם יכול לרכוש סטרימר ולראות באיכות דומה תכנים טובים בהרבה באיכות סאונד משובחת.
ערוץ 501 - אותה בעיה.
ערוץ 505 - חוץ מליגת האלופות לא משדרים כלום. איפה שאר הליגותל האירופאיות שהבטיוח לשדר ב-HD (גרמנית, איטלקית...). ואל תגיד לי שזה לא קשור ל-YES ו-HOT,
אם החברות היו לוחצות (מאיימות) זה היה קורה מזמן
על שאר הערוצים חייב להרחיב את הדיבור.
אם רק הייתי מצליח לקבל הצעת מחיר לצלחת לוין שקולטת את לווין SKY איטליה הייתי מזמן מתנתק ומשלם את הקנס בשימחה.
אני לא מבין מה מפריעה לך , האמת לאמיתה ?
אתה מציג רשימות ערוצי ה HD של שתי החברות - כאבן בסלע ! ממש מאלף !ממש יש מה ליראות ,ממש רשימה מרשימה !!! ומה בקשר לתוכן של ערוצים אלה ? רצוי לא להטעות אנשים הרוצים לפתח מנוי - HD ולומר להם גם למה הם צריכים לצפות , ועל מנת שלא יתכזבו בסופו של דבר !
כאשר אומרים את האמת אני מבין שזה מפריעה מאד , ואז מדובר בחוצפה .
אז שזה ישאר חוצפה ! למה שיהיה עוד פרייר !!!!! לא מספיק שאני פרייר אשר נפלתי בפח ??- אך זה לא ימשך עוד להרבה זמן !!!
ומי כמוך יודעה כפי שאתה מכיר את רשימות ערוצי ה HD כי באמת , באמת כל השידורים הם חוזרים בערוצים אלה. אז שלא ניהיה צינים !אתה עובד של הוט ,לא עובד של הוט ! באמת שלזה אין כל חשיבות !
zovirax כתב:puca - אני איכשהו אף פעם לא מבין מה שאתה כותב...
...
גם אני
PUCA, אם אתה רוצה שיקשיבו לדעתך ויתיחסו אליה בכבוד, אנא הפסק לכתוב עם סימני קריאה ושאלה כה רבים, והשתמש במשפטים קוהרנטיים ומובנים גם למי שקורא בדרך רגילה ולא מנסה לפרש את מה שכתבת. כרגע, זה נראה כמו בליל צעקות ועצבים על שתי החברות שאף אחד לא באמת מבין מה אתה מנסה לומר בו. אפילו באינטרנט יש אטיקט של כתיבה, וקשה מאוד לפרש אמוציות בפוסט של מספר שורות.
מי שחוצפנים זה HOT ו-YES.
אני אישית, גם אם היו משלמים לי לא הייתי מוכן לעבוד בחברות החוצפניות האלה.
לוקחים כסף ללא תמורה.
על מה אני משלם 200 ש"ח בחודש חבילת בסיס? על ערןץ 2 ו-10 שניתן לקלוט בצלחת של 1,000 ש"ח? אם רק היה אפשר לקלוט את ערוצי הספורט בלי להתחבר ל-YES ו-HOT, גם בתשלום של 200 ש"ח בחודש, הייתי עושה זאת.
אמרת שיורידו מחירים של חבילת בסיס, בינתיים אני רואה שרק מעלים.
בנוגע ל-HD כל מי שמתחבר הוא פשוט פרייר.
אם הייתי יכול הייתי מתנתק עכשיו (הבעיה שרוצים קנס מופקע)
ערוץ 500 משדר 20 שעות ביממה של תכנים בינוניים באיכות סאונד עלובה כאשר כל אדם יכול לרכוש סטרימר ולראות באיכות דומה תכנים טובים בהרבה באיכות סאונד משובחת.
ערוץ 501 - אותה בעיה.
ערוץ 505 - חוץ מליגת האלופות לא משדרים כלום. איפה שאר הליגותל האירופאיות שהבטיוח לשדר ב-HD (גרמנית, איטלקית...). ואל תגיד לי שזה לא קשור ל-YES ו-HOT,
אם החברות היו לוחצות (מאיימות) זה היה קורה מזמן
על שאר הערוצים חייב להרחיב את הדיבור.
אם רק הייתי מצליח לקבל הצעת מחיר לצלחת לוין שקולטת את לווין SKY איטליה הייתי מזמן מתנתק ומשלם את הקנס בשימחה.
זה בסופו של דבר הכל עניין של טעם.
אני מחובר כבר 8 וחצי חודשים ל- yes HD והספקתי לראות למעלה מ- 80 סרטים ב- yes movies HD. האיכות שלהם הרבה יותר טובה משבקולנוע (בהשוואה לאולם ללא מקרן דיגיטלי, כמובן). לפני ה- HD, לא הייתי צופה בכלל בסרטים בטלוויזיה, אבל האיכות עושה את שלה, ומעודדת אותי לצפות בסרטים, ואני נהנה מכל רגע.
בערוץ הסדרות yes stars HD אני צופה מהיום הראשון. אני צופה בעיקר בתוכניות שמשודרות במקביל, אבל יש גם תוכניות שלא ראיתי (כמו האנטומיה של גריי) ואני משלים עכשיו, כשזה כבר ב- HD.
ערוץ הסרטים MGM HD לא מעניין אותי באופן אישי.
NGC HD זה ערוץ נחמד, כשממש אין משהו אחר לראות בטלוויזיה. בהתחלה, כשבאמת לא היה תכנים בערוצים של yes הייתי צופה המון בערוץ הזה.
ולגבי ספורט 5 HD - טענות לבוא רק לערוץ הספורט. ל- yes ול- HOT אין שום אחריות על תכני הערוץ הזה.
אז בסה"כ זה עניין של טעם.
ל- yes עדיין יש מבחר גדול יותר וטוב יותר של סרטים וסדרות (ואני אוהב סדרות, מאוד).
ל- HOT יש את eurosport HD לחובבי הספורט.