Huber כתב:MarioMan כתב:בשביל מה צריך ?
את ה-LED של ה-Dolby TrueHD אני מצליח לראות גם עם המסך של הרסיבר, ואת ה-SETUP הרי עושים לעתים רחוקות ועל גבי הטלויזיה.
...
באמת? יופי של ראייה - אני ממרחק הישיבה שלי לא ממש מצליח להבין מה כתוב בתצוגה הפיצפונת ששמים שם. ומה הכוונה "בשביל מה צריך?", למה לא? יראה הרבה יותר ברור וקל לקריאה וכמובן שהרבה יותר מרשים (ואל תגידו לי שרושם זה לא חלק מבחירת מוצר). אם היה רסיבר כמו שלי עם מסך LCD נורמלי והעלות שלו תעמוד על עוד כמה עשרות דולרים בודדים (20-30 דולר למשל) לא הייתי מהסס פעמיים ואני בטוח שאם היית רואים רסיבר כזה גם אתם הייתם שוקלים רכישה שלו. אולי כולכם כ"כ התרגלתם למסכים הביזיוניים שיש ברסיברים כיום, אבל כל מי שמתעסק בתחומים אחרים כבר מזמן שכח איך נראה LCD חד ציבעי שכזה.
תראו לי עוד מוצר אלקטרוניקה כ"כ יקר שמשלב בתוכו מסך באיכות כ"כ נמוכה. מסכי LCD בודל של 4-7 אינץ הם מוצר נפוץ, זול ואין שום סיבה שבעולם לא לשלב אותם ברסיברים.
...
תודה, באמת בדיקת ראיה וקניית משקפיים היו אחד השדרוגים היותר מוצלחים שלי
אני לא יודע אם אני פונקציה בעניין הזה, אבל כשאני רואה סרט אני מעוניין לראות בסביבה חשוכה ככל האפשר. אפילו ניתקתי את ה-Power LED בשרת וב-HTPC שלי לאחר ששמתי לב שעל אף שמדובר ב-LEDים כל כך קטנים, ההשפעה שלהם גדולה מאד.
לגבי זה שזה יראה מרשים - בוודאי שרושם זה שיקול בקניית מוצר. נראה לך שאני באמת צריך 50% מהפונקציות שה-RX-V3800 שלי מציע על פני ה-863 לדוגמה

? ולמרות זאת, אני ממש לא חושב ששילוב של מסך LCD כמו שאתה מציע ברסיבר יוסיף לרושם, אלא להיפך.
אני חושב שאנשים מחפשים את הסולידיות והנקיון, ומסך LCD בגודל 7" או אפילו פחות זה לא דבר שאפשר שלא לשים לב אליו (תעיף מבט על ה-LX90 של פיוניר).
בהמשך לדוגמה של ה-LX90 - הנה לך רסיבר עם מסך LCD כמו שאתה מבקש. אתה באמת הולך לקנות כזה ?
אני מניח שלא, וגם אני לא, וגם רוב האוכלוסיה לא. למה ? כי מדובר במוצר שעולה מעל 30,000 ש"ח. מסך LCD זה בדיוק מסוג הדברים שמיועדים לדגמי HIGH-END. אז למה לשים מסך כזה ברסיבר שימכר ברווח של 1,000 ש"ח במקום לשים אותו רק ברסיבר שימכר ברווח של נגיד 10,000 ש"ח ?
ואם כבר אנחנו עוסקים בנושא הזה של תוספות - אני הייתי מעדיף שתוספת הכסף תלך על דברים שיהיו יותר שימושיים לי ויגרמו למוצר לספק איכויות טובות יותר.