Squeezebox Duet vs. Squeezebox3
יש לי את הדואט כחודש וחצי. מעולם לא היה לי את הSB3 כך שאין באפשרותי להרחיב על כך.
עברית מוצגת אם זכרוני אינו מטעה אותי, אך הפוך - אם העניין קריטי אוכל לבדוק בערב.
עד היום לא היה קובץ אחד שהמכשיר סרב לנגן. העסק נראה אמין מאוד ומעולם לא חוויתי ולא בעייה אחת למעט עניין אחד מעצבן:
אם השלט נשאר שלא במטען שלו לכמה שעות (אין לי מושג כמה, זה קרה רק בפעמים שהלכתי לישון ולא שמתי אותו במטען), בבוקר הוא "תקוע" וצריך לכבות\להדליק אותו (לחיצה של כמה שניות על כפתור הpower). אם הוא נשאר במטען זה לא קורה. מכיוון שהמכשיר בחדר השינה שלי והמטען נמצא על השידה, זה לא מפריע לי אז לא טרחתי להתעסק עם זה.
פיצ'ר מגניב שיש למכשיר הוא accelerometer, אשר מאפשר את הדלקת המסך ברגע הנגיעה בשלט. מאוד נוח בחושך שלפני השינה
עברית מוצגת אם זכרוני אינו מטעה אותי, אך הפוך - אם העניין קריטי אוכל לבדוק בערב.
עד היום לא היה קובץ אחד שהמכשיר סרב לנגן. העסק נראה אמין מאוד ומעולם לא חוויתי ולא בעייה אחת למעט עניין אחד מעצבן:
אם השלט נשאר שלא במטען שלו לכמה שעות (אין לי מושג כמה, זה קרה רק בפעמים שהלכתי לישון ולא שמתי אותו במטען), בבוקר הוא "תקוע" וצריך לכבות\להדליק אותו (לחיצה של כמה שניות על כפתור הpower). אם הוא נשאר במטען זה לא קורה. מכיוון שהמכשיר בחדר השינה שלי והמטען נמצא על השידה, זה לא מפריע לי אז לא טרחתי להתעסק עם זה.
פיצ'ר מגניב שיש למכשיר הוא accelerometer, אשר מאפשר את הדלקת המסך ברגע הנגיעה בשלט. מאוד נוח בחושך שלפני השינה
אבדוק בערב. אם אני שוכח, אנא שלח לי הודעה פרטית.
אין לי את השלט, אך אני חושש שהוא לא יעבוד - שכן השליטה מתבצעת על גבי הרשת האלחוטית ולא על גבי אינפרה-אדום\RF.
קניתי באי-ביי, עלה באיזור ה$400 אם איני טועה.
המוכר הסכים להצהיר על המכשיר כ"ציוד רשת" או משהו כזה, ועל סכום נמוך יותר. נדמה לי ששילמתי מכס של כ50 ש"ח או משהו כזה.
אין לי את השלט, אך אני חושש שהוא לא יעבוד - שכן השליטה מתבצעת על גבי הרשת האלחוטית ולא על גבי אינפרה-אדום\RF.
קניתי באי-ביי, עלה באיזור ה$400 אם איני טועה.
המוכר הסכים להצהיר על המכשיר כ"ציוד רשת" או משהו כזה, ועל סכום נמוך יותר. נדמה לי ששילמתי מכס של כ50 ש"ח או משהו כזה.
עדכון:
- עושה רושם שגירסת תוכנה חדשה פתרה את בעיית ה"התעוררות"
- מישהו דיווח להם על הבאג עם העברית, לעדכונים:
http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=8161
- עושה רושם שגירסת תוכנה חדשה פתרה את בעיית ה"התעוררות"
- מישהו דיווח להם על הבאג עם העברית, לעדכונים:
http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=8161
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לא ממש אפשרי להפעיל אותו עם שלט הרמוני כי אין לו כל תצוגה חוץ משלו עצמו.
לכן זה קצת נוגד לשילוב ב"בית חכם".
אולי לפרונטו יש איזשהו פתרון ל GUI.
לכן זה קצת נוגד לשילוב ב"בית חכם".
אולי לפרונטו יש איזשהו פתרון ל GUI.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הקונסולה היא זו שמוציאה פיזית את הסאונד לרסיבר/מגבר, ומקבלת את פקודות ה IR מהשלט.
אתה לא יכול בלעדיה.
אתה לא יכול בלעדיה.
- SoapSeller
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
חצי נכון.
[left]"the Squeezebox Controller is a handheld remote controller that uses 802.11g wireless networking to communicate with SqueezeCenter and SqueezeNetwork to control any Squeezebox or Transporter network music player."[/left]
לקוח מכאן.
לדעתי זה כולל פתרונות אחרים כמו סופטסקוויז(כלול בסקוויזסנטר, אבל יש עוד מידע מועיל בדף הנ"ל) ודומיו.
[left]"the Squeezebox Controller is a handheld remote controller that uses 802.11g wireless networking to communicate with SqueezeCenter and SqueezeNetwork to control any Squeezebox or Transporter network music player."[/left]
לקוח מכאן.
לדעתי זה כולל פתרונות אחרים כמו סופטסקוויז(כלול בסקוויזסנטר, אבל יש עוד מידע מועיל בדף הנ"ל) ודומיו.