חווית ליגת האלופות
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אתמול שוב התברר שההחלטה על מקרן בתוספת לפלזמה 42" במקם החלפת הפלזמה ל-50" היתה נכונה במיוטחד כי המיקום שלהם אינו זהה אך מתאים לצפייה מאותו מקום ישיבה (הפלזמה היא על זרוע)
יכולתי להנות מאיכות השידור של המשחק בין צ'לסי לבורדו ב-HD דרך ממיר ה-HD של YES ולראות דרך הפלזמה את כל הגולים בערוץ 5+LIVE דרך ה-YESMAX.
פשוט חויה.
איזה יופי שהיום זה קורה שוב.
יכולתי להנות מאיכות השידור של המשחק בין צ'לסי לבורדו ב-HD דרך ממיר ה-HD של YES ולראות דרך הפלזמה את כל הגולים בערוץ 5+LIVE דרך ה-YESMAX.
פשוט חויה.
איזה יופי שהיום זה קורה שוב.
לי היתה הרגשה אתמול שאיכות השידור של המשחק מלונדון היתה קצת פחות טובה מהשידורים הקודמים (למשל הגמר שנה שעברה, חלק משידורי האולימפיאדה וכו')
מה שכן אצלי אין כרגע שני ממירים על הפלזמה ובאמת לא נהניתי אתמול מ PIP או משהו דומה... ב 2-0 עברתי לערוץ הקיבוץ...
מה שכן אצלי אין כרגע שני ממירים על הפלזמה ובאמת לא נהניתי אתמול מ PIP או משהו דומה... ב 2-0 עברתי לערוץ הקיבוץ...
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
שח מט
גם לי נראה שהאיכות בעבר היתה מעט טובה יותר אבל הפערים בין איכות השידור ב-5HD ל-5 רגיל עדיין תהומיים, ממש בלתי אפשרי לצפות במקרן בערוץ 5 רגיל.
ישראל,
אין ספק שאני נהנה מהמקרן וגם מהשיפור באיכות הסאונד כתוצאה מהחלפת הרסיבר.
לגבי ה-DVD, כפי שניתן היה לצפות, משימוש לעיתים רחוקות לפני רכישת הפופקורן לאבן שאין לה הופכין מאז שהגיע.
אתה מוזמן לצפות בשידורים הערב, קפה עליי.
גם לי נראה שהאיכות בעבר היתה מעט טובה יותר אבל הפערים בין איכות השידור ב-5HD ל-5 רגיל עדיין תהומיים, ממש בלתי אפשרי לצפות במקרן בערוץ 5 רגיל.
ישראל,
אין ספק שאני נהנה מהמקרן וגם מהשיפור באיכות הסאונד כתוצאה מהחלפת הרסיבר.
לגבי ה-DVD, כפי שניתן היה לצפות, משימוש לעיתים רחוקות לפני רכישת הפופקורן לאבן שאין לה הופכין מאז שהגיע.
אתה מוזמן לצפות בשידורים הערב, קפה עליי.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
ממה היה להנות? רמת הכדורגל ברוב המשחק היתה של כדורגל ישראלייכולתי להנות מאיכות השידור של המשחק בין צ'לסי לבורדו...
אגב, שמתם לב שכמעט לא שמעו את הקהל?
החוויה המזעזעת היתה כשעברתי מ HD ל משחק של ברצלונה, עם איכות שידור כשל ערוץ 1... (אבל איזה כדורגל).
ערן
האמת שהשארתי אחרי האולימפיאדה את המנוי ל 5HD בשביל ליגת האלופות ואתמול ממש לא היה לי חשק/רצון לשבת ולראות.eg99 כתב:ממה היה להנות? רמת הכדורגל ברוב המשחק היתה של כדורגל ישראלייכולתי להנות מאיכות השידור של המשחק בין צ'לסי לבורדו...![]()
אגב, שמתם לב שכמעט לא שמעו את הקהל?
החוויה המזעזעת היתה כשעברתי מ HD ל משחק של ברצלונה, עם איכות שידור כשל ערוץ 1... (אבל איזה כדורגל)....
בעיקר זיפזפתי...
נראה היום מה תהיה האיכות ממנצ'סטר, גם של האות וגם של המשחק.
ממליץ היום על סוף העונה של "רביעיית רן" ביס.
שח