(Harman Kardon 355) חיבור רסיבר לטלויזיה (HD)
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
רכשתי לאחרונה מגבר די טוב (לכאורה) Harman Kardon 355 וטלויזית LG Scarlet 47 עם חיבורי HDMI. יש לי רמקולים של Bose וסאב של קליפטש "12.
Bose 301, 161,10
אני קצת מסתבך:
קודם כל המגברהזה לעומת סוני ישן קודם שהיה לי לא נשמע כל כך טוב, נשמע חלש, כשאני רואה DVD, אני צריך להרים את הווליום ל 50db- כדי להתחיל לשמוע, ומתחילים לשמוע חזק רק במינ וס 10. הסולם של המגבר הוא בין מינוס 90 לפלוס 10 DB לא מוזר?
דבר שני, אני לא מצליח לחבר את יציאת הHDMI של המגבר לכניסת ה HDMI של הטלויזיה, המסך נהייה שחור ואין סיגנל, אין עוד יציאות וידאו מחוברות למגבר כשאני עושה את זה. למישהו יש רעיון??
תודה מראש.
Bose 301, 161,10
אני קצת מסתבך:
קודם כל המגברהזה לעומת סוני ישן קודם שהיה לי לא נשמע כל כך טוב, נשמע חלש, כשאני רואה DVD, אני צריך להרים את הווליום ל 50db- כדי להתחיל לשמוע, ומתחילים לשמוע חזק רק במינ וס 10. הסולם של המגבר הוא בין מינוס 90 לפלוס 10 DB לא מוזר?
דבר שני, אני לא מצליח לחבר את יציאת הHDMI של המגבר לכניסת ה HDMI של הטלויזיה, המסך נהייה שחור ואין סיגנל, אין עוד יציאות וידאו מחוברות למגבר כשאני עושה את זה. למישהו יש רעיון??
תודה מראש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
פרסום הודעה בכמה פורומים במקביל זה נגד חוקי האתר. אם יש לך שתי שאלות שונות עבור פורומים שונים, תשאל בכל אחד את השאלה הנפרדת.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
Falcon1 כתב:רכשתי לאחרונה מגבר די טוב (לכאורה) Harman Kardon 355 וטלויזית LG Scarlet 47 עם חיבורי HDMI. יש לי רמקולים של Bose וסאב של קליפטש "12.
Bose 301, 161,10
אני קצת מסתבך:
לא לדאוג קנית אחלה רסיבר.
לגבי הווליום לא צריך להבהל כולה סקאלה של מספרים. תגביר עד שתגיע לווליום הרצוי. ממש לא משנה מה המספר שמופיע על הצג.
לגבי החיבור:
1.אתה צריך להגדיר לרסיבר מאיזו כניסה הוא מקבל את המקור שלו. נניח חיברת את ה-DVD לכניסת HDMI1 , אתה צריך להגדיר את זה בתפריט.
2.לאחר מכן אתה צריך להגדיר איזו רזולוציה אתה רוצה שהרסיבר יעביר למסך. אולי הרזולוציה שמוגדרת כרגע לא מזוהה ע"י המסך, נניח 1080P ?...
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

היי,
תודה על התשובה המהירה,
ניסיתי את זה היום בבוקר וכלום.
הגדרתי כניסה אנאלוגית מה DVD למגבר, והגדרת הרזולוציה ליציאה היא 1080, המגבר מחובר לטלויזיה רק עם כבל HD,
וכל מה שאני רואה זה מסך שחור.
הטלויזיה קולטת את כל סוגי ה HD לפי ה MANUAL
1.1, 1.2, 1.3
מה עושים??
תודה על התשובה המהירה,
הגדרתי כניסה אנאלוגית מה DVD למגבר, והגדרת הרזולוציה ליציאה היא 1080, המגבר מחובר לטלויזיה רק עם כבל HD,
1.1, 1.2, 1.3
מה עושים??
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נסה לשנות את רזולוצית היציאה נניח ל- 720P אוו 576i האם יש שינוי?Falcon1 כתב:היי,
תודה על התשובה המהירה,
1.1, 1.2, 1.3
מה עושים??...
במידה ולא יש מצב שהרסיבר תקול.
התמונה צריכה להיות . לא משנה מה ההגדרות של הרזולוציהistarmini כתב:נסה לשנות את רזולוצית היציאה נניח ל- 720P אוו 576i האם יש שינוי?Falcon1 כתב:היי,
תודה על התשובה המהירה,
1.1, 1.2, 1.3
מה עושים??...
במידה ולא יש מצב שהרסיבר תקול....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

למה?kobil כתב:התמונה צריכה להיות . לא משנה מה ההגדרות של הרזולוציהistarmini כתב:נסה לשנות את רזולוצית היציאה נניח ל- 720P אוו 576i האם יש שינוי?Falcon1 כתב:היי,
תודה על התשובה המהירה,
1.1, 1.2, 1.3
מה עושים??...
במידה ולא יש מצב שהרסיבר תקול.......
לא יכול להיות מצב שיש בעיה אצלו בטלויזיה בקבלת רזולוציה ספציפית?
יכול להיות שיש לו בעיה עם הטלוויזיה .
לי יש רסיבר Harman Kardon 255 . רואים בטל ויזה עם כל ההגדרות של רזולוציה .
דרך אגב , אני מאוד מרוצה מהיכולת Upscale של HK . אצלי הכל מחובר דרך הרסיבר (YES , DVD , מחשב) ולדעתי יש שיפור ניקר לאחר עיבוד התמונה
דרך אגב , אני מאוד מרוצה מהיכולת Upscale של HK . אצלי הכל מחובר דרך הרסיבר (YES , DVD , מחשב) ולדעתי יש שיפור ניקר לאחר עיבוד התמונה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

kobil כתב:יכול להיות שיש לו בעיה עם הטלוויזיה .
דרך אגב , אני מאוד מרוצה מהיכולת Upscale של HK . אצלי הכל מחובר דרך הרסיבר (YES , DVD , מחשב) ולדעתי יש שיפור ניקר לאחר עיבוד התמונה...
יכול להיות שהתבלבלת? חיבור HDMI הוא דיגיטאלי ולא אנאלוגי - תנסה לשנות לדיגיטאלי.Falcon1 כתב:היי,
תודה על התשובה המהירה,
1.1, 1.2, 1.3
מה עושים??...
עוד דבר: תנסה לחבר מהרסיבר למסך בכל מיני צורות - HDMI, SVIDEO, ו-RCA (הצהוב), ותראה מתי אתה את התפריט של הרסיבר - אז תעשה אותו דבר בין הרסיבר ל-DVD. תעבוד לפי אלימינציה וככה תגלה איפה טעית.
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

היי כולם,
המון תודה על התשובות ועל העזרה.
ניסיתי את כל המלצותיכם והחלטתי שאני שורף את המגבר הזה. סתם סתם ....
אני משתמש בכבלHD של MONSTER ואין לי כבל אחר, כל הכניסות למגבר הם COMPOSITE.
בכל מקרה, שבוע הבא יעזור לי טכנאי של ניו-פאן ואני מקווה שזה יסתדר.
אם התשובה תהיה משהו דבילי כמו שלא חיברתי משהו לאנשהוא, אני בטח אתבייש לפרסם את זה פה, אם זה יהיה משהו יותר מעניין אני מאעדכן.
שוב תודה על כל העזרה, ואתם עדיין מוזמנים להעלות רעיונות.
אם התשובה תהיה משהו דבילי כמו שלא חיברתי משהו לאנשהוא, אני בטח אתבייש לפרסם את זה פה, אם זה יהיה משהו יותר מעניין אני מאעדכן.
שוב תודה על כל העזרה, ואתם עדיין מוזמנים להעלות רעיונות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נסה לחבר את הרכיבים לרסיבר בחיבור S.VIDEO או קומפוננט במקום קומפוזיט.Falcon1 כתב:היי כולם,
שוב תודה על כל העזרה, ואתם עדיין מוזמנים להעלות רעיונות....
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלב ראשון - איפוס (רסיבר כבויי במצב סטנד ביי לחיצה ממושכת על חצן OK שבחזית)
שלב שני - שלח למסך רזולוציה ב 720P (ניתן לשנות מחזית הרסיבר ע"י לחצן רזולוציה ודפדוף ע"י הלחצנים UP\DWN)
במידה ושתי האפשרויות לא עזרו , תחליף כבל HDMI (ולא מחייב לקחת משכנתא על מונסטר).
תעדכן אם יש שינויי משם נמשיך לכיול הרמקולים ושאר ירקות .
שלב שני - שלח למסך רזולוציה ב 720P (ניתן לשנות מחזית הרסיבר ע"י לחצן רזולוציה ודפדוף ע"י הלחצנים UP\DWN)
במידה ושתי האפשרויות לא עזרו , תחליף כבל HDMI (ולא מחייב לקחת משכנתא על מונסטר).
תעדכן אם יש שינויי משם נמשיך לכיול הרמקולים ושאר ירקות .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

OK אז ככה, את מי שזה מעניין כמובן.
כן כן, הכבל של MONSTER למרות מחירו היה תקול, וזה גרם לי לנשום לרווחה.
לקח לו הרבה זמן להעביר תמונה, ושכבר העביר אז היא כל הזמן נקטעה, ועשתה הרבה רעש בטלויזיה.
1. אני לא כזה דפקט וכנראה שאני יודע משהו על איך לחבר מגבר (סתם תפיחה על השכם של עצמי).
2. הרסיבר בסדר גמור, וזה הכי חשוב.
אז התהדרתי לי בכבל של IOGEAR כפיצוי, ועכשיו יש תמונה בטלויזיה.
תודה רבה לכל העונים והתומכים.
עכשיו אני צריך להבין איך להגדיר את הסאונד. כמו שאמרתי, אני צריך להעלות את הווליום ל35 (מתוך 100) כדי להתחיל לשמוע, מה שאומר שכדי לראות טלויזיה רגיל הווליום הוא 60-65 ולסרט 80, נראה קצץ הזוי שהמגבר הזה מאד קרוב לקצה יכולתו ואני ממש לא שומכ חזק. אני מקווה שזה עניין של הגדרות.
למישהו יש רעיון?
כן כן, הכבל של MONSTER למרות מחירו היה תקול, וזה גרם לי לנשום לרווחה.
לקח לו הרבה זמן להעביר תמונה, ושכבר העביר אז היא כל הזמן נקטעה, ועשתה הרבה רעש בטלויזיה.
1. אני לא כזה דפקט וכנראה שאני יודע משהו על איך לחבר מגבר (סתם תפיחה על השכם של עצמי).
2. הרסיבר בסדר גמור, וזה הכי חשוב.
אז התהדרתי לי בכבל של IOGEAR כפיצוי, ועכשיו יש תמונה בטלויזיה.
תודה רבה לכל העונים והתומכים.
עכשיו אני צריך להבין איך להגדיר את הסאונד. כמו שאמרתי, אני צריך להעלות את הווליום ל35 (מתוך 100) כדי להתחיל לשמוע, מה שאומר שכדי לראות טלויזיה רגיל הווליום הוא 60-65 ולסרט 80, נראה קצץ הזוי שהמגבר הזה מאד קרוב לקצה יכולתו ואני ממש לא שומכ חזק. אני מקווה שזה עניין של הגדרות.
למישהו יש רעיון?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אין אפשרות לעשות כלום ולמעשה אין גם צורך לעשות כלום. אין צורך להתיחס למספרים. תגביר עד כמה שמתאים לך ותהנה.Falcon1 כתב:ברור שעשיתי את זה.
השאלה שלי היא אם יש מה לעשות אחרי השלב הזה.
הDVD שלי מחובר למגבר עם כבל אופטי די טוב.
אבל המגבר מחובר עם חיבור אנלוגי....
אחלה מכשיר
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

הגברתי עד הסוף הכל, קינפגתי את כל הרמקולים שלמרחק הכי רחוקשהמגבר מכיר, וזה עדיין אוןתו הדבר.
ההרגשה היא שתמיד כדי לראות סתם טלויזיה הסקאלה נמצאת מעל 60 (בין 0-100) וכאילו למגבר אין הרבה יכולת להגיע לרמות גבוהות.
שלא תבינו לא נכון אם אשים אותו על 90-100 הוא יהיה די רועש, אבל לא רועש כמו שהייתם מצפים - וזה מבאס כי הוא צריך להיות גם מאד עוצמתי, לא?!
אם ארצה יום אחד לראות סרט בגינה עם מסך מסך גדול, לא נראה לי שזה יספיק.
ההרגשה היא שתמיד כדי לראות סתם טלויזיה הסקאלה נמצאת מעל 60 (בין 0-100) וכאילו למגבר אין הרבה יכולת להגיע לרמות גבוהות.
שלא תבינו לא נכון אם אשים אותו על 90-100 הוא יהיה די רועש, אבל לא רועש כמו שהייתם מצפים - וזה מבאס כי הוא צריך להיות גם מאד עוצמתי, לא?!
אם ארצה יום אחד לראות סרט בגינה עם מסך מסך גדול, לא נראה לי שזה יספיק.