חיבור סאונד דרך HDMI ממחשב נייד
שלום חברים...
ברשותי מחשב נייד של HP DV6680EJ למי שמכיר.
יש למחשב יציאת HDMI עכשיו חיברתי את הכבל HDMI למסך LCD בHDMI ומכיוון שאין לי ברסיבר כניסה כזו המסך מאפשר לחבר RCA חיצוני למגבר כלומר חיבור סטריאו שהמסך מושך את הסאונד ונותן אפשרות להוציא אותו למגבר חיצוני.
עכשיו ביצעתי בדיקה של סאונד דרך הכרטיס המובנה ודרך ההעברה של הסאונד דרך המסך
ומשום מה שמעו הרבה הרבה יותר טוב ופתוח בחיבור שתיארתי (דרך המסך לרסיבר )
הבעיה היא שאין לי חיבור HDMI ברסיבר וגם שבחיבור שתיארתי זה מעביר סטיראו בלבד.
עכשיו מישהו יודע אם החיבור HDMI מעביר סאונד 5.1 או 7.1 בחיבור למגבר חיצוני כמו אונקיו 605..?
והאם היציאה איכותית ומעבירה סאונד ברמה המקסימלית שאפשר או שעדיף לקנות כרטיס קול חיצוני דוגמת זה :http://ae.creative.com/products/product ... 42&listby=
ממתין לתשובה תודה רבה לכל העוזרים.
יש למחשב יציאת HDMI עכשיו חיברתי את הכבל HDMI למסך LCD בHDMI ומכיוון שאין לי ברסיבר כניסה כזו המסך מאפשר לחבר RCA חיצוני למגבר כלומר חיבור סטריאו שהמסך מושך את הסאונד ונותן אפשרות להוציא אותו למגבר חיצוני.
עכשיו מישהו יודע אם החיבור HDMI מעביר סאונד 5.1 או 7.1 בחיבור למגבר חיצוני כמו אונקיו 605..?
והאם היציאה איכותית ומעבירה סאונד ברמה המקסימלית שאפשר או שעדיף לקנות כרטיס קול חיצוני דוגמת זה :http://ae.creative.com/products/product ... 42&listby=
ממתין לתשובה תודה רבה לכל העוזרים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא יודע לגבי מחשבים ניידים אבל מחבר HDMI גירסה 1.3 מעביר סאונד רב ערוצי ללא בעיות, בתנאי שהאונקיו שלך תומך.hacker כתב:שלום חברים...
ממתין לתשובה תודה רבה לכל העוזרים....
אצלי יש חיבור HDMI ממזרים מדיה לרסיבר, שדרכו אני מעביר סאונד רב ערוצי ותמונה. עובד כמו שעון שוויצרי.
קודם כל אם היה לי אונקיו 605 הייתי בודק בעצמי ...
השאלה שלי הייתה אחרת...זה מחשב נייד ולא מזרים מדיה הכרטיס קול שיש פה הוא ALC268 ומצויין באתר היצרן שהוא תומך סטריאו ביציאה אנלוגית רגילה אבל לא מצויין כלום על חיבור HDMI אם הוא מוציא סאונד רב ערוצי ומה האיכות...
מי שיודע וניסה או מי שיש ברשותו מחשב נייד דומה ורסיבר כדגומת אונקיו ויכול לנסות זה יהיה מעולה ...
תודה רבה !
השאלה שלי הייתה אחרת...זה מחשב נייד ולא מזרים מדיה הכרטיס קול שיש פה הוא ALC268 ומצויין באתר היצרן שהוא תומך סטריאו ביציאה אנלוגית רגילה אבל לא מצויין כלום על חיבור HDMI אם הוא מוציא סאונד רב ערוצי ומה האיכות...
מי שיודע וניסה או מי שיש ברשותו מחשב נייד דומה ורסיבר כדגומת אונקיו ויכול לנסות זה יהיה מעולה ...
תודה רבה !