הסוף לערוץ 3 ביס?
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
מה שמרגיז אותי בכתבה הזו הם שערוץ 3 בלווין נארז כ- yes stars 3 כבר במרץ 2007. הוא מותג מחדש עם אריזה גרפית חדשה לא מזמן, יחד עם אחיו. דבר שני, זה היה צעד מטופש של yes למתג את הערוץ הכושל הזה (HOT3) ולהדביק לו מותג כ"כ מצליח של ה- stars. אני לא חושב שהערוץ ירד, yes ידחפו לו, בצדק, תכנים שלהם. יש להם למעלה מ- 100 סדרות והם לא מצליחים להעלות את כל הרכש שלהם. yes stars real הוריד להם קצת לחץ, אבל יש עוד לפחות 10-15 סדרות מהעונה הקודמת שטרם שודרו והם כבר מתחילים להביא עונות של 2008/9 מארה"ב. לא תהיה להם שום בעיה למלא את ערוץ yes stars 3 בתכנים שלהם.
החיסרון היחיד הוא עקרות הבית הנואשות שישלמו מחיר בכך שד"ר פיל והטלנובלות למיניהן עלולות להיעלם, אבל מצד שני, זה לא אומר שזה יישאר ב- HOT.
החיסרון היחיד הוא עקרות הבית הנואשות שישלמו מחיר בכך שד"ר פיל והטלנובלות למיניהן עלולות להיעלם, אבל מצד שני, זה לא אומר שזה יישאר ב- HOT.
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

מה עם האוס והמשרד?
לא רק טלנובלות שודרו בערוץ הזה.
לא רק טלנובלות שודרו בערוץ הזה.
- smallville4r
- חבר ותיק

אוקיי, צודק. הוא כושל ברובוyes-man כתב:מה עם האוס והמשרד?
לא רק טלנובלות שודרו בערוץ הזה....
אבל ראית סדרת רכש של yes שמשודרת ב- HOT ? ארבע סדרות בלבד שודרו ומשודרות ב- AXN (וזה דרך חוזה חיצוני שקשור בין המפיצים ל- SONY) אבל זה ייפסק בנובמבר. כל תכני ה- VOD של HOT שמכילים סדרות של yes יופקעו מהם ברגע שה- VOD ב- yes יעלה.
yes עדיין נשארת עם מרבית הרכש.
כנראה שהסדרות שציינת ודומיה (לא טלנובלות) יעברו לערוצי בית של HOT ולא יהיו זמינים יותר ללקוחות yes. זה לא מה שירסק את הרכש ב- yes. עדיין yes מובילה בגדול בתחום הרכש.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
הילדים שלי אוהבים את קייל XY, אשתי את boston legal וגורדן...
קייל XY, האוס, boston legal, דארמה וגרג, גורדן, 4400 וכו... זה לא כלום, זה תוכן!
לי די נמאס מכך שיס מורידה ערוצים בלי להעלות אלטרנטיבה.
קייל XY, האוס, boston legal, דארמה וגרג, גורדן, 4400 וכו... זה לא כלום, זה תוכן!
לי די נמאס מכך שיס מורידה ערוצים בלי להעלות אלטרנטיבה.
- smallville4r
- חבר ותיק

טוב, לפחות מעובד (במחלקת התוכן) של yes שענה בפורום ב- SelecTV נמסר שהערוץ ימשיך כהרגלו גם בשנת 2009 וכנראה גם בשנת 2010. הפרסום במעריב nrg היה כנראה קצת לא מבוסס.
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

יכול להיות שזאת הייתה טקטיקה במשא ומתן בין HOT ל-yes.
זה לא חדש, תמיד יש מו"מ ביננו ובין HOT בנושא התכנים של ערוץ 3. נכון לעכשיו הוא אכן מתוכנן להשאר עד סוף 2009.
בין השאר, כל הסדרות שצוינו בשרשור ששודרו בערוץ 3 בין כה וכה עוברות לערוץ Xtra HOT עקב החלפת ספקי התוכן בין דורי מדיה וHOT עצמם. עד כה HOT רכשה בעצמה את התכנים של ערוץ 3 ודורי מדיה ספייק רכשו את התוכן של Xtra HOT, עכשיו שתי החברות מחליפות ביניהן את השליטה על הערוצים אז הסדרות הללו ירדו מלוח השידורים של yes כך או כך.
בין השאר, כל הסדרות שצוינו בשרשור ששודרו בערוץ 3 בין כה וכה עוברות לערוץ Xtra HOT עקב החלפת ספקי התוכן בין דורי מדיה וHOT עצמם. עד כה HOT רכשה בעצמה את התכנים של ערוץ 3 ודורי מדיה ספייק רכשו את התוכן של Xtra HOT, עכשיו שתי החברות מחליפות ביניהן את השליטה על הערוצים אז הסדרות הללו ירדו מלוח השידורים של yes כך או כך.
מה!?! האוס יורדת מיס? זו בהחלט נקודה רעה (מאוד אפילו). אני מאוד מקווה שמישהו שם יביא תחליף הולם (אני עדיין מחכה לתחליף לשני ערוצי המדע שירדו).
האוס זו אחת הסדרות שאנחנו לא מפספסים.
האוס זו אחת הסדרות שאנחנו לא מפספסים.
You are never fully dressed without a smile
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
יש בהחלט דברים מעניינים שם, האוס, בוסטון ליגל, המגן...
לא דברים שסוף העולם אם יעלמו אבל בהחלט אעדיף שזה ישאר...
לא דברים שסוף העולם אם יעלמו אבל בהחלט אעדיף שזה ישאר...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
עידו....עידו_F כתב:זה לא חדש, תמיד יש מו"מ ביננו ובין HOT בנושא התכנים של ערוץ 3. נכון לעכשיו הוא אכן מתוכנן להשאר עד סוף 2009.
בין השאר, כל הסדרות שצוינו בשרשור ששודרו בערוץ 3 בין כה וכה עוברות לערוץ Xtra HOT עקב החלפת ספקי התוכן בין דורי מדיה וHOT עצמם. עד כה HOT רכשה בעצמה את התכנים של ערוץ 3 ודורי מדיה ספייק רכשו את התוכן של Xtra HOT, עכשיו שתי החברות מחליפות ביניהן את השליטה על הערוצים אז הסדרות הללו ירדו מלוח השידורים של yes כך או כך....
אני לא יודע התפקיד שלך ב YES, אבל אם האוס לא יהיה ביס זה חמור ביותר!! תגיד להם משו!!!!
יס בעבר ידעו לבחור אחלה סדרות, אבל לצערי לא רואים שום דבר חדש שהוא באמת מעניין ביס, ולפי מה שנראה , הוט הולכת להשתלט בגדול על רכש הסדרות.
ויס תשאיר אותנו עם סדרות סוג ב'
היום נשמע לי הגיוני מאוד לעבור להוט...
הכל ב YES מתחיל לקרוס.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מאבקי כוח מיותרים בין מנכ"לי יס ובזק גורמים לכך שלקוחות יס יפסידו, ה-VOD לא יתרומם וחבל. זה עלול לגרום לפשיטת רגל של יס, ואז הלכה התחרות בין יס להוט. וכן, בתור אחד שהיה מנוי של יס 8 שנים, נראה לי שכרגע מעבר להוט זה הרע במיעוטו...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני לא אוהב לעשות bitching אבל למה הצרות של מנויי הוט מעניינות אותי כלקוח של יס?עידו_F כתב:תחשוב מה מנויי HOT חושבים על כך שכל תכני ערוץ 3 שלהם זלגו לערוץ בתשלום. תחשבו על מנויים אנלוגים שהתכנים שלהם זלגו לדיגיטלי. מי אמר שרק צופי ספורט סובלים מזליגת תכנים?...
זה שהוט פוגעת (או לא פוגעת) בלקוחות שלה לא אמור להשפיע כהוא זה על זה העובדה שהורדה של תכנים שמעניינים אותי (למשל האוס) פוגעת בי כצרכן.
אני משלם לספק התכנים עבור תכנים. לא מעניין אותי אם הם מגיעים בכבלים, בלווין או ביונת דואר. ולמען האמת, גם לא ממש אכפת לי איך קוראים לספק התוכן. אני קונה תוכן על מנת לצפות בו.
בכל פעם שיס מורידה תכנים - היא פוגעת במוצר אותו אני רוכש, ומקטינה את כדאיות הרכישה.
ביום שאני אהיה לקוח של הוט, אני אתחיל להתעניין במצבם של לקוחות הוט. אם יס תמשיך להעיף לי את התכנים שמעניינים אותי, ותנסה בכח לשכנע אותי לרכוש תכנים שבחיים אני לא אראה כנראה שאני אהפוך ללקוח של הוט בעתיד הנראה לעין (או שאחפש מקור אחר לתכנים, עם יחס עלות/תועלת טוב יותר)
You are never fully dressed without a smile