התרשמות ראשונית מפלאזמה SAMSUNG PS42A410 המדהימה.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
noy84 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב את הטלויזיה בחרתי לבית של חברה שלי מרחק צפייה 3.6, הטלויזיה פשוט מדהימה, ומאוד יפה מבחינת מראה**(תמונות בדרך)**, חברה שלי ואמא שלה ממש התלהבו מהמסך אבל אמרו(בקול פולני) "אבל זה לא גדול מידי" "קשה להתמקד גם בתרגום ובתמונה" , אל דאגה לקח להם יום להתרגל ועכשיו זה נראה להם כמו המסך 29 שהיה להם ואפילו קצת קטן חחח,

הזמנתי את הטלויזיה ביום רביעי והיא הגיע יום ראשון, מייד באתי אליהן הביתה
והתקנתי את הטלויזיה והתחלתי בכיול, לא תאמינו כמה אפשרויות כיול יש לה
בשביל טלויזית low end, אחרי כיול התמונה השתפרה מאוד, בעיקון יש 3 מצבים בסיסיים
dynamic
movie
ועם מצב +DNIe או בלי
אז ככה המצב הכי סביר היה dynamic עם +DNIe שבבירור עושה המון לשיפור התמונה גם standart היה סביר אבל התמונה הייתה יותר מידי משעממת, המצב הכי נורא היה movie שפשוט צבע את כל המסך לירוק, זה היה נורא,
SD

הטלויזיה חוברה לממיר של הוט וישר אפשר היה להבחין שמדובר בפלאזמה עם רזולוצי של 1024x768 קווים כי פשוט רואים טוב הרבה יותר מLCD (וכמובן מהLCD FULL HD LG שלי)
HD AND NR

הבאתי את המחשב של חברה שלי לסלון וחיברתי בVGA, מייד ראיתי שNR אין, בעיקרון לפי המדריך תצוגת TEXT אופטימאלית תתקבל רק ב1024x768@60Hz, ואם מתחברים לHDMI DVI חייבים להתחבר לHDMI2 כמו בהמון מסכים, מה שמוזר היה שהמסך קיבל גם 75Hz ומרות שהוא לא אמור לקבל יותר מ60 כמו בLCD שלי שפשוט מאבדת תמונה,
פצחתי בהקרנת Chicken Little ב720P התמונה הייתה מהממת בלי אפילו מריחה אחת וכתוצאה התמונה מאוד אמינה ותלת מימדית, בתחילת הסרט יש קטע שמגדל המים נופל ומתגלגל לכיוון הצופים, מתקבלת הרגשה שהוא עומד לצאת מהמסך ולהתרסק בסלון,
בהתחלה התמונה נראתה לי ממש מוזר כי אני רגיל לLCD שבה התמונה נמרחת יותר,
זה כאילו שהעין מחכה למריחה בקטעים מהירים אבל היא לא מתרחשת,
המשכתי עם הסרט IRON MAN גם ב720P והתוצאה הייתה דומה, תמונה מאוד אמינה וללא מריחות או שובלים כמו בהרבה בפאזמות(של LG למשל)

הבעייה העיקרית שניתקלתי בה הייתה שלא הייתה אפשרות לחבר את הקול בשום חיבור אחר חוץ מהחיבור הקטן שמיועד למחשב, רק בחיבור HDMI יש חיבור לבננה עם L - R, למרות זאת שומעים מהטלויזיה טוב,לא כמו רסיבר ורמקולים אבל טוב, והטלויזיה נותנת הרגשה של צליל הקפי,
זהו אם יש שאלות מענות טענות בשמחה, אגב אני אמור לקבל את הPS50A450
שההבדל העיקרי הוא 100Hz וניגודיות שאמורה להיות יותר טובה, ורזולוציה של LCD עם פיקסלים מרובעים וכמובן שהיא 50 אינץ.
נערך לאחרונה על ידי noy84 ב 17/09/2008 8:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ותהנה ,בחירות מצויינות :lol:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.