בקשר למארז ANTEC FUSION

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
superman1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפי מה שהבנתי ההבדל בינו לבין NSK2480 Antec הוא בצג, למרות שההבדל הוא פחות מ 400 ש''ח, מה שמפריע לי שאין לו שלט, האם יש דרך להוסיף לו שלט?
מישהו אולי יודע על מארז אחר שנראה טוב איכותי ושיש לו שלט?

אני כבר קרוב להשלמת המפרט רק שעניין המארז לא סגור אצלי.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מעוניין בהקלטות מממיר של יס/הוט, אז בכל מקרה השלט של המארז לא יהיה לך כל כך שמיש, כי סט האינפרה אדום שמגיע עם כרטיס הטלוויזיה כולל IR Blaster, שזה משדר אינפרה אדום שמעביר באופן אוטומטית ערוצים בממיר. מקלט האינפרה אדום של המארז מגיע ללא IR Blaster.
לכן, אם זוהי ההתלבטות שלך, הייתי הולך על ה-NSK2480 ומוסיף לו את קיט האינפרה אדום הנ"ל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

עתיד
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

בעידן הYESMAX לצערי HTPC כבר לא להיט בנוגע להקלטות, הנוחות והפשטות שYESMAX מספק זה פשוט מעולה, והאופציה לצפות בערוץ אחר במקביל להקלטה זה בכלל נכס

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

יש כמובן יתרונות וחסרונות. יתרון גדול שה-HTPC מספק זה החופש להוספת כמות אחסון באופן גמיש, דחיסת ההקלטות וגיבוי שלהן לשימוש עתידי או צריבת דיסק או דיסק און קי בשביל להעביר לחברים/משפחה.

אם השימוש הוא אך ורק לצפייה חד פעמית בבית, אין ספק שהיס מקס או ההוט מג'יק עדיפים בהרבה מבחינת פשטות הפעלה ואיכות נאמנה למקור.

john25
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה #5 

ה-FUSION עשוי מחומרים איכותיים יותר מה-2480 שהוא פלסטי בחלקים נרחבים ממנו ויש האומרים שבעצם מדובר במארז מחשב רגיל שעשה "הסבה" למארז HTPC זול (אני מצטט את אחד ממנהלי החנויות הגדולות בארץ שמוכר כאלה מארזים ולא מעט וכעצה טובה אמר לי להתרחק ממנו אם אני כבר משקיע ב-HTPC...). נוסף לכך ל-FUSION ספק כח חזק יותר (דרך אגב שני הספקים שמגיעים הן עם ה-FUSION והן עם ה-2480 לא שקטים במיוחד...). ל-FUSION צג VFD שאינו מתוצרת SOUNDGRAPH האחראית למותג הנחשק והידוע IMON שהוא הסטנדרט המקובל במארזי ה-HTPC בדר"כ ודבר זה יכול להוות חסרון מבחינת חלקי חילוף, עדכוני דרייברים, תוכנה וכד'.
כל מארז שיש לו צג VFD מתוצרת SOUNDGRAPH (מותג IMON) מגיע עם שלט רחוק מקורי שכולל בתוכו אפשרויות תכנות רבות מאוד ומעין עכבר אינפרא-אדום במרכזו והוא משוכלל הרבה יותר מהשלטים שמגיעים עם כרטיסי ה-PVR או הבלסטרים.
יש המשתמשים בשלט כזה במקום בשלט שמגיע עם כרטיסי ה-PVR ולמעשה עושים שימוש בבלסטר יחד עם השלט של ה-IMON.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

ממש לא נכון. ה-NSK2480 זהה במרחב הפנימי שלו ל-Fusion. לגבי השקט של הספקים שלהם - לדעתי הם שקטים מאוד, אבל זה כבר עניין סובייקטיבי כנראה.

john25
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

pixies, לא דיברתי על המרחב הפנימי של המארז... דיברתי על החומרים ממנו המארז עשוי ואין מה לעשות ה-2480 הוא פשוט מאוד במובן הזה. זה לא מארז HTPC איכותי. אפשר למשש ולהרגיש את דלות החומרים. מי שמחפש מארז איכותי מבחינת איכות חומר וגימור פשוט לא מומלץ שיתקרב למארז הזה (ואני לא מדבר על העיצוב שהוא בעיני המתבונן...)

d2idan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

מאיזה חומר ? כל עוד רואים סרטים טוב והמחשב יחזיק לזמן המצפים ממנו והוא זול ... זה לא משנה

john25
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

מי שמחפש מחיר זול יכול לקנות מארזי "HTPC" גם ב-200 ש"ח שנראים לא פחות יפה מה-2480. הקטע הוא שפה בפורום מדברים על ה-2480 כאילו שזה מארז ברמה גבוהה. בפועל, הוא אכן נוח לעבודה יחסית, יש לו מאווררים של 120 מ"מ (שהם דרך אגב בנוסף לספק הכח לא השקטים ביותר בלשון המעטה...) אבל מלבד זה מדובר במוצר בסיסי ולא מלהיב- לא עיצובית, לא מבחינת חומרים, לא מבחינת גימור ואפשר להמשיך.
זה בדומה למארזים הזולים, מארז של מותג שעבר "הסבה" ל-HTPC. הוא לא מוגדר ככזה אפילו ע"י היצרן בניגוד ל-FUSION.
מי שזה טוב לו, מעולה וסבבה. מי שלא הולך בעיניים עצומות אחרי העדר, ימצא תחליפים יותר מוצלחים ולא הרבה יותר יקרים (שהם ממש מארזי HTPC ולא ב"כאילו") אם יפתח את העיניים...
יש מחירים טובים על מארזים של ALUTEK שהם טובים מאוד, יש מחירים טובים על מארזים נחמדים של COMPUCASE, יש את ה-M1 של GMC, יש דגמים חדשים של SILVERSTONE ואפשר להמשיך...

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #10 

john25 כתב: ל-FUSION צג VFD שאינו מתוצרת SOUNDGRAPH האחראית למותג הנחשק והידוע IMON שהוא הסטנדרט המקובל במארזי ה-HTPC בדר"כ ודבר זה יכול להוות חסרון מבחינת חלקי חילוף, עדכוני דרייברים, תוכנה וכד'.
...
זה לא נכון! ה- LCD של ה- FUSION הוא של Soundgraph, זה פשוט לא מגיע עם השלט של ה- IMON

john25
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

avirokach, ממליץ לך לבדוק את מה שאתה אומר... קודם כל זה לא LCD אלא VFD. מעבר לכך, הצג ב-FUSION אינו מתוצרת SOUNDGRAPH.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #12 

john25 כתב:avirokach, ממליץ לך לבדוק את מה שאתה אומר... קודם כל זה לא LCD אלא VFD. מעבר לכך, הצג ב-FUSION אינו מתוצרת SOUNDGRAPH.
...
 בדוק גם מה שאתה אומר. ישנן ל-Fusion 2 גירסאות. אחת עם VFD ואחת עם LCD.

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #13 

john25 כתב:avirokach, ממליץ לך לבדוק את מה שאתה אומר... קודם כל זה לא LCD אלא VFD. מעבר לכך, הצג ב-FUSION אינו מתוצרת SOUNDGRAPH.
...
בוא נגיד דבר כזה, לפני חצי שנה הרכבתי מחשב עם FUSION והגיע איתו דיסק דרייברים של Soundgraph וגם VISTA זיהתה אותו כחומרה.

יותר מזה, תסתכל בשורה ה-3 של התגובה ה-3 כאן בפורום של SOUNDGRAPH - http://www.soundgraph.com/Eng_/Forum/Fo ... ingLevel=8

ואנ י מצטט את המודרטור של הפורום: iMON OEM VFD already has installed in ANTEC Fusion

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #14 

ה-Fusion השחור (Antec Fusion 430 Black) מגיע עם LCD.
ה-Fusion הכסוף (Antec Fusion 430) מגיע עם VFD. בוודאות בגרסה הזו הצג הוא של Soundgraph (באתר שלהם הוא מופיע תחת IR OEM).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”