חיבור ממיר יס לA440
שמעו, מחר באים להחליף לי את הממיר לממיר 3100, ואני רוצה לחבר לLCD שלי עם כבל SCART TO SVIDEO. השאלה היא, איך אני מחבר את האודיו? פשוט לחבר כבל 2RCA-2RCA? איך זה יהיה באותו היציאה?
עוד משהו. איפה אני מוצא כבל SCART לS-V? וכמה בערך זה עולה?
עוד משהו. איפה אני מוצא כבל SCART לS-V? וכמה בערך זה עולה?
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
מתאם כזה יכול להכניס רעשים והפרעות (חייבים מתאם שמתואם ל-75 אוהם )עדיף לך לקנות כבל S-VIDEO רגיל, ולקנות מתאם SCART-SVIDEO ב10-20 ש"ח
כבל כזה יעלה בסביבות ה100 ש"ח. למרות שניתן גם לקנות כבלים ביותר מ400, אבל אין טעם....
ישנם כבלים שכוללים בצד אחד סקראט ובצד השני יציאת S-VIDEO וכן שני מחברי אודיו .
זה הפיתרון העדיף.
מצ"ב דוגמא לכבל כזה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
סבבה, אני אקנה כזה כבל.
יש לי שאלות נוספות.
1. הרגע היה הטכנאי של יס, הוא הביא שני ממירים כסופים, אחד קטן יותר ואחד גדול יותר, אמר לי ששניהם 3100S. אחרי שהוא הלך אני ממש לא בטוח שהגדול הוא באמת 3100S. האם זה נכון?
2. עוד הוא אמר לי, שההבדל בין אות קומפוזיט לסוידאו או RGB הוא ממש קטן ואי אפשר אפילו להבחין בו, אבל ההבדל באיכות הוא בין הממירים. הוא אומר שהממירים החדשים מוציאים איכות טובה יותר מהישנים. זה נכון?
3. אחת הטלוויזיות מחוברת עם כבל SCART. הוא אמר לי שהכבל סקארט הזה לא מעביר אותו SV או RGB, אלא רק קומפוזיט, ושצריך לקנות כבל יותר איכותי שמעביר את כל האותות. זה גם נכון? הלכתי לאפשרויות ולאתחול מתקדם, באפשרויות SCART היה לי את שלושת האותות והצלחתי לקבל תמונה גם כשקבעתי RGB או SV. האם זה אומר שהכבל מעביר את זה? לא ממש ראיתי הבדל באיכות, אבל לא בדקתי לעומק. חשוב לציין שזה היה הממיר הגדול, שאני ממש חושד שהוא לא 3100S.
עריכה: כמה דקות אחרי שקבעתי את הממיר הגדול לRGB (או SV, לא זוכר) הוא השתגע ובסוף הלכה התמונה. הצלחתי להחזיר את זה לקומפוזיט וזה בסדר. האם זה אומר שהכבל לא מעביר את האות או שהממיר לא מוציא?
יש לי שאלות נוספות.
1. הרגע היה הטכנאי של יס, הוא הביא שני ממירים כסופים, אחד קטן יותר ואחד גדול יותר, אמר לי ששניהם 3100S. אחרי שהוא הלך אני ממש לא בטוח שהגדול הוא באמת 3100S. האם זה נכון?
2. עוד הוא אמר לי, שההבדל בין אות קומפוזיט לסוידאו או RGB הוא ממש קטן ואי אפשר אפילו להבחין בו, אבל ההבדל באיכות הוא בין הממירים. הוא אומר שהממירים החדשים מוציאים איכות טובה יותר מהישנים. זה נכון?
3. אחת הטלוויזיות מחוברת עם כבל SCART. הוא אמר לי שהכבל סקארט הזה לא מעביר אותו SV או RGB, אלא רק קומפוזיט, ושצריך לקנות כבל יותר איכותי שמעביר את כל האותות. זה גם נכון? הלכתי לאפשרויות ולאתחול מתקדם, באפשרויות SCART היה לי את שלושת האותות והצלחתי לקבל תמונה גם כשקבעתי RGB או SV. האם זה אומר שהכבל מעביר את זה? לא ממש ראיתי הבדל באיכות, אבל לא בדקתי לעומק. חשוב לציין שזה היה הממיר הגדול, שאני ממש חושד שהוא לא 3100S.
עריכה: כמה דקות אחרי שקבעתי את הממיר הגדול לRGB (או SV, לא זוכר) הוא השתגע ובסוף הלכה התמונה. הצלחתי להחזיר את זה לקומפוזיט וזה בסדר. האם זה אומר שהכבל לא מעביר את האות או שהממיר לא מוציא?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ממיר ה-3100S הוא הקטן מבין השניים.
ההבדל בין קומפוזיט ל-SVIDEO או RGB הוא משמעותי.
דרך יציאת SCART ב-3100S ניתן להוציא קומפוזיט או SVIDEO או RGB. יש בהחלט ממירים אחרים עם יציאת SCART שלא ידעו להוציא את כל הסוגים האלה (בד"כ ידעו להוציא רק קומפוזיט).
ההבדל בין קומפוזיט ל-SVIDEO או RGB הוא משמעותי.
דרך יציאת SCART ב-3100S ניתן להוציא קומפוזיט או SVIDEO או RGB. יש בהחלט ממירים אחרים עם יציאת SCART שלא ידעו להוציא את כל הסוגים האלה (בד"כ ידעו להוציא רק קומפוזיט).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יודע אם רימו אותך. אולי היתה אי הבנה.
לגבי הכבל - איך נראים הקונקטורים בצד השני (לא של ה-SCART): האם יש חיבור SVIDEO ושני חיבורי אודיו (אדום/לבן), או האם יש רק חיבור SVIDEO, או האם יש שלוש בננות צהוב/אדום/לבן? אם זה האופציה השלישית, אז יש לך כבל SCART לקומפוזיט ולא ל-SVIDEO.
לגבי הכבל - איך נראים הקונקטורים בצד השני (לא של ה-SCART): האם יש חיבור SVIDEO ושני חיבורי אודיו (אדום/לבן), או האם יש רק חיבור SVIDEO, או האם יש שלוש בננות צהוב/אדום/לבן? אם זה האופציה השלישית, אז יש לך כבל SCART לקומפוזיט ולא ל-SVIDEO.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
הממיר הגדול הוא לא 3100S. ממיר 3100S הוא אך ורק ממיר קטן עם מדבקה כחולה הנושאת את הלוגו של yes. את הדגם של הממיר אתה יכול למצוא בתחתית הממיר. פשוט רשום שם הדגם. בממיר הקטן אתה תראה שרשום 3100S ובממיר הגדול יהיה רשום כנראה 800S או 6642. ה- SCART בממיר הגדול לא תומך אותות S-Video ובטח שלא RGB.Nick כתב:סבבה, אני אקנה כזה כבל.
יש לי שאלות נוספות.
עריכה: כמה דקות אחרי שקבעתי את הממיר הגדול לRGB (או SV, לא זוכר) הוא השתגע ובסוף הלכה התמונה. הצלחתי להחזיר את זה לקומפוזיט וזה בסדר. האם זה אומר שהכבל לא מעביר את האות או שהממיר לא מוציא?...
רק 3100S/SV, yesMAX ו- yesHD מוציאים באמצעות ה- SCART אותות S-video ו- RGB.
הכבל הוא SCART לSCART. אגב, העברתי את הממיר 3100S לטלוויזיה עם הכניסת סקארט ושיניתי לRGB. דבר ראשון התמונה נהייתה יותר חשוכה. לא ממש בטוח בכמה השתנתה האיכות.איינשטיין כתב:לא יודע אם רימו אותך. אולי היתה אי הבנה.
לגבי הכבל - איך נראים הקונקטורים בצד השני (לא של ה-SCART): האם יש חיבור SVIDEO ושני חיבורי אודיו (אדום/לבן), או האם יש רק חיבור SVIDEO, או האם יש שלוש בננות צהוב/אדום/לבן? אם זה האופציה השלישית, אז יש לך כבל SCART לקומפוזיט ולא ל-SVIDEO....
בקיצור, התקשרתי ליס וביום חמישי יגיע טכנאי נוסף להחליף לי ל3100S.
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אהלן,Nick כתב:הכבל הוא SCART לSCART. אגב, העברתי את הממיר 3100S לטלוויזיה עם הכניסת סקארט ושיניתי לRGB. דבר ראשון התמונה נהייתה יותר חשוכה. לא ממש בטוח בכמה השתנתה האיכות.איינשטיין כתב:לא יודע אם רימו אותך. אולי היתה אי הבנה.
לגבי הכבל - איך נראים הקונקטורים בצד השני (לא של ה-SCART): האם יש חיבור SVIDEO ושני חיבורי אודיו (אדום/לבן), או האם יש רק חיבור SVIDEO, או האם יש שלוש בננות צהוב/אדום/לבן? אם זה האופציה השלישית, אז יש לך כבל SCART לקומפוזיט ולא ל-SVIDEO....
בקיצור, התקשרתי ליס וביום חמישי יגיע טכנאי נוסף להחליף לי ל3100S....
תוכל לרשום כאן במידה וקיבלת את ה S3100 ביום חמישי? צלצלתי אליהם עכשיו, כי קיבלתי את ה 6642 למרות שביקשתי 3100 ואמרו לי שיש חוסר ואין את הממיר בכלל במחסנים.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

אז הכבל SCART-SCART הישן שלך כנראה מעביר רק קומפוזיט.Nick כתב:הכבל הוא SCART לSCART. אגב, העברתי את הממיר 3100S לטלוויזיה עם הכניסת סקארט ושיניתי לRGB. דבר ראשון התמונה נהייתה יותר חשוכה. לא ממש בטוח בכמה השתנתה האיכות.איינשטיין כתב:לא יודע אם רימו אותך. אולי היתה אי הבנה.
בקיצור, התקשרתי ליס וביום חמישי יגיע טכנאי נוסף להחליף לי ל3100S....