כתוביות חתוכות במדיה סנטר
שלום לכולם!
לאחרונה התקנתי ווינדוס ויסטה אולטימייט.
יש לי בעיה במדיה סנטר, כאשר אני מציג סרט עם כתוביות (שטענתי דרך הFFDSHOW), במשפטים שיש בהם סימן פיסוק בסוף הוא חותך את האות האחרונה.
ניסיתי לבטל את הVOBSUB אך זה לא עזר.
הדבר היחיד שכן עזר זה שבFFDSHOW בSUBTITLES הורדתי את הV מ"אמבדד HEBREW", במצב הזה הכתוביות מוצגות באופן נורמלי.
ברגע שאני עובר למצב של פול סקרין הV חוזר ל"אמבדד HEBREW" והאות האחרונה שוב נחתכת.
קראתי מדריכים ועשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי מישהו עם בעיה דומה במדיה סנטר (רק בBS PLAYER).
האם יש דרך לבטל את האופציה של ה"אמבדד HEBREW" ב"FFDSHOW" ? אם כן, איך?
תודה, אביב.
לאחרונה התקנתי ווינדוס ויסטה אולטימייט.
יש לי בעיה במדיה סנטר, כאשר אני מציג סרט עם כתוביות (שטענתי דרך הFFDSHOW), במשפטים שיש בהם סימן פיסוק בסוף הוא חותך את האות האחרונה.
ניסיתי לבטל את הVOBSUB אך זה לא עזר.
הדבר היחיד שכן עזר זה שבFFDSHOW בSUBTITLES הורדתי את הV מ"אמבדד HEBREW", במצב הזה הכתוביות מוצגות באופן נורמלי.
ברגע שאני עובר למצב של פול סקרין הV חוזר ל"אמבדד HEBREW" והאות האחרונה שוב נחתכת.
קראתי מדריכים ועשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי מישהו עם בעיה דומה במדיה סנטר (רק בBS PLAYER).
האם יש דרך לבטל את האופציה של ה"אמבדד HEBREW" ב"FFDSHOW" ? אם כן, איך?
תודה, אביב.
כשאני מנסה לצפות בסרטים בתוכנות אחרות (BSPLAYER, MEDIA PLAYER CLASSIC, VLC PLAYER) אחרי בערך רבע שעה הסרט מפסיק וחוזר להתחלה.
ניסיתי כמה סרטים שונים והבעיה חוזרת בכולם.
הכל התחיל כשהתקנתי את הויסטה אולטימייט לפני זה שהיה לי XP פרו הכל פעל מצוין.
ניסיתי כמה סרטים שונים והבעיה חוזרת בכולם.
הכל התחיל כשהתקנתי את הויסטה אולטימייט לפני זה שהיה לי XP פרו הכל פעל מצוין.
אוקיי ניסיתי את זה אבל זה לא עבד, יחד עם זאת עליתי על הבעיה.
זה קורה רק בסרטים עם כתוביות מובנות אני אחפש בפורום איך מבטלים כתוביות מובנות.
תודה ל"Catskinner" מצאתי הודעה ישנה שלו בפורום על איך לבטל כתוביות מובנות, למתעניינים ע"י כפתור ימני על האייקון של HAALI וNO SUBTITLES, אם רוצים לעשות את זה באופן קבוע צריך לכוון בהגדרות של השפות בHAALI תחת SUBTITLES להציב את הערך OFF.
מה שכן עדיין נשארתי עם הבעיה שכשאני רואה סרט בכל נגן שהוא לא של ווינדוס הסרט עוצר ומתחיל מהתחלה.
יכול להיות שזה קורה גם בנגנים של ווינדוס פשוט לא ניסיתי לראות מספיק זמן בגלל הבעיה של הכתוביות.
אם מישהו נתקל בבעיה הזאת אחר מעבר לויסטה שיעדכן אותי אני אשמח לפתור אותה.
תודה
זה קורה רק בסרטים עם כתוביות מובנות אני אחפש בפורום איך מבטלים כתוביות מובנות.
תודה ל"Catskinner" מצאתי הודעה ישנה שלו בפורום על איך לבטל כתוביות מובנות, למתעניינים ע"י כפתור ימני על האייקון של HAALI וNO SUBTITLES, אם רוצים לעשות את זה באופן קבוע צריך לכוון בהגדרות של השפות בHAALI תחת SUBTITLES להציב את הערך OFF.
מה שכן עדיין נשארתי עם הבעיה שכשאני רואה סרט בכל נגן שהוא לא של ווינדוס הסרט עוצר ומתחיל מהתחלה.
יכול להיות שזה קורה גם בנגנים של ווינדוס פשוט לא ניסיתי לראות מספיק זמן בגלל הבעיה של הכתוביות.
אם מישהו נתקל בבעיה הזאת אחר מעבר לויסטה שיעדכן אותי אני אשמח לפתור אותה.
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
החיתוך נובע מכך שמי שהטמיע את הכתוביות לא הגדיר את ה character set הנכון או שאתה מפעיל אפשרויות של corrections בפילטר הכתוביות של ffdshow שאינן מתאימות לעברית.
אין הרבה מה לעשות אם בעיות של character set אחרי שבוצע כבר mux לקובץ MKV, אבל תבדוק שבחלון ה Text תחת פילטר ה Subtitles ביטלת את כל האפשרויות של Corrections כי האלגוריטם שלהם לא יודע להתמודד עם עברית מימין לשמאל.
אין הרבה מה לעשות אם בעיות של character set אחרי שבוצע כבר mux לקובץ MKV, אבל תבדוק שבחלון ה Text תחת פילטר ה Subtitles ביטלת את כל האפשרויות של Corrections כי האלגוריטם שלהם לא יודע להתמודד עם עברית מימין לשמאל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה רבה לכל העוזרים.
כל הבעיות הסתדרו.
את הפתרון של הבעיה של הכתוביות רשמתי למעלה.
הבעיה השניה (שהסרט היה עוצר באמצע וחוזר להתחלה) נפתרה ע"י החלפת כבל IDE להארדיסק.
לאחר שראיתי בEvent Viewer שההארדיסק מדווח על תקלות.
כל הבעיות הסתדרו.
את הפתרון של הבעיה של הכתוביות רשמתי למעלה.
הבעיה השניה (שהסרט היה עוצר באמצע וחוזר להתחלה) נפתרה ע"י החלפת כבל IDE להארדיסק.
לאחר שראיתי בEvent Viewer שההארדיסק מדווח על תקלות.