צריך עזרה בזיהוי ראש - תמונות בפנים
הראש הגיע מותקן על rega rb-250
המחט כנראה נשברה ולכן הבעלים הקודמים שלף אותה מהראש וכעת אני לא יודע
של איזו חברה הראש, אין לוגו של אף חברה, רמז הוא בדמות כיתוב שנמצא מעל הפינים
japan. אני חושב שזה audio technica אבל בגלל שהראש כנראה ישן אני לא מצליח למצוא כלום באינטרנט.
המחט כנראה נשברה ולכן הבעלים הקודמים שלף אותה מהראש וכעת אני לא יודע
של איזו חברה הראש, אין לוגו של אף חברה, רמז הוא בדמות כיתוב שנמצא מעל הפינים
japan. אני חושב שזה audio technica אבל בגלל שהראש כנראה ישן אני לא מצליח למצוא כלום באינטרנט.
יאיר אני מסכים איתך לגבי הנקודה הלא כל כך כלכלית של העניין (יש לי ראש אחר שלהם ה- AT440MLa כך שאני מודע להפרש המחירים הזעום)
אני יותר מסוקרן לדעת איזה של מי הראש ואיזה דגם ומכיון שהוא כנראה ישן (ואולי אף טוב - במידה ומישהו יצליח לזהות אותו אני אוכל לערוך חיפוש באינטרנט) אולי אשקול לקנות לו מחט לעומת האופציה השניה שתמיד קיימת והיא קניית ראש חדש.
אני יותר מסוקרן לדעת איזה של מי הראש ואיזה דגם ומכיון שהוא כנראה ישן (ואולי אף טוב - במידה ומישהו יצליח לזהות אותו אני אוכל לערוך חיפוש באינטרנט) אולי אשקול לקנות לו מחט לעומת האופציה השניה שתמיד קיימת והיא קניית ראש חדש.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
היי
הראש שלך הוא אודיו טכניקה מדגם AT3600.
ראש פשוט ביותר. מחיר מחט חדשה בין 50 ל 100 ש"ח (מחט צהובה גדולה כזאת שמתלבשת על הראש).
אם הראש הוא ישן, כדאי להחליפו שכל לפעמים נוצרות בו תקלות של בלאי... (ניסיון אישי פשוט)
מחיר ראש חדש כזה (עם מחט) הוא 190 ש"ח בארץ.
הראש שלך הוא אודיו טכניקה מדגם AT3600.
ראש פשוט ביותר. מחיר מחט חדשה בין 50 ל 100 ש"ח (מחט צהובה גדולה כזאת שמתלבשת על הראש).
אם הראש הוא ישן, כדאי להחליפו שכל לפעמים נוצרות בו תקלות של בלאי... (ניסיון אישי פשוט)
מחיר ראש חדש כזה (עם מחט) הוא 190 ש"ח בארץ.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
יכול להיות שזה דגם אחר...dragon כתב:אני לא חושב שזה ה-AT3600. ה-3600 ישר לחלוטין בחלקו העליון, ואילו הראש שצולם כאן ע"י barakzac יורד בשיפוע לפנים בחלקו העליון. זה נראה לי דגם אחר של AT....
בגלל זה כתבתי שצריך ללכת עם הראש להתאים את המחט...
אני גם לא חושב שזה הדגם הנ"ל
לאיזו חנות כדאי לגשת כדי לבדוק את הענין?
ובאותו נושא אני מחפש המלצות לראש שישודך לזרוע הנ"ל, חשבתי בכיון של denon dl-103 (עדין לא קראתי מספיק לגבי מידת ההתאמה ואיכות הראש)
למישהו יש המלצות נוספות? התקציב הוא עד 150$ כולל משלוח.
לאיזו חנות כדאי לגשת כדי לבדוק את הענין?
ובאותו נושא אני מחפש המלצות לראש שישודך לזרוע הנ"ל, חשבתי בכיון של denon dl-103 (עדין לא קראתי מספיק לגבי מידת ההתאמה ואיכות הראש)
למישהו יש המלצות נוספות? התקציב הוא עד 150$ כולל משלוח.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
ה-AT440MLA דומה מאוד לביצועים של ה-AT150. ההבדלים העיקריים בין הראשים זה בסיס הראש וחומר ה-CANTILEVER. ה-AT440MLA עולה כ-100 דולר ב-LPGEAR והמשלוח עוד כ-20 עד 30 דולר.
http://www.lpgear.com/Merchant2/merchan ... ry_Code=A3
לא מצאתי מקום יותר זול ואמין. הם אמינים מבחינת המשלוח מניסיון של כמה חברים בפורום וגם מניסיון אישי.
http://www.lpgear.com/Merchant2/merchan ... ry_Code=A3
לא מצאתי מקום יותר זול ואמין. הם אמינים מבחינת המשלוח מניסיון של כמה חברים בפורום וגם מניסיון אישי.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
אני אנסה להיות יותר ברור
.
כרגע יש ברשותי ראש AT440MLa מותקן על זרוע SME 3009 ושם הוא ישאר (אני מאוד מרוצה מהשילוב).
מלבד זאת אני מחפש ראש אחר לזרוע RB250 ובגלל שאני לא כל כך מכיר את הזרוע ולא קראתי עליה מספיק
אני אשמח אם למישהו שיש נסיון עם הזרוע או לחילופין מישהו שמכיר ראש טוב אחר (במסגרת התקציב - 150$), יוכל להמליץ לי.
כרגע יש ברשותי ראש AT440MLa מותקן על זרוע SME 3009 ושם הוא ישאר (אני מאוד מרוצה מהשילוב).
מלבד זאת אני מחפש ראש אחר לזרוע RB250 ובגלל שאני לא כל כך מכיר את הזרוע ולא קראתי עליה מספיק
אני אשמח אם למישהו שיש נסיון עם הזרוע או לחילופין מישהו שמכיר ראש טוב אחר (במסגרת התקציב - 150$), יוכל להמליץ לי.