קניות קבוצתיות באתר - דיון

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #1 

בעקבות השרשור בנושא ההרדיסק רציתי להעלות את הסוגייה לדיון.
לא לפתוח ממש את הנושא - כי אחרי שקראתי את ההפניות של זיו - ברור לי למה אתם לא מעוניינים ביוזמות פרטיות.
יחד עם זאת, אני זוכר בעבר שהיו פה כמה וכמה וכמה פעמים שהיו כל מיני מבצעים לחברי האתר (בזכות אחד המבצעים קניתי פלזמה פנאסוניק לאמא שלי במחיר מעולה).

השאלה היא למה לא לעבוד בשיטה אחרת. - אחת משתיים למעשה.

האחת - האתר פונה ליבואן זה או אחר ומספר לו על הדרישה למוצר X, או סוג מוצרים X שיש באתר - פשוט כדי שאולי יהיו פה עוד מבצעים.

והשיטה האחרת היא לשים מעין פורום שבו משתמשי האתר יוכלו למעשה לפתוח דיון בנושא מכשיר/ציוד שלדעתם יש דרישה (אולי בשיטת הסקר...?) והיבואנים/חנויות (חנויות שירצו - תוך הבנה שהם עלולים לריב עם היבואן) יתנו לנו הצעת מחיר בהתאם לכמויות הנראות לעין.

פשוט נראה לי קצת אכזרי לא "לנצל" את כח השוק שיש לאתר הזה.
ואני חושב שיש מקום למצוא פתרון לניצול כח השוק.

עופר/מרטין - כמובן שאם אתם חושבים שזה לא לדיון... תנעלו ותעלימו את ההודעה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #2 

אני אתן לך תשובה אישית לשלילת השיטה הראשונה, אני מניח שזו תהיה גם הסיבה שמנהלי האתר יתנגדו.
אם מנהלי האתר יפנו ליבואן כזה או אחר, הרי אז הם בעצם קושרים את עצמם לאותו יבואן ופה בעצם מגיעה לסיומה כל אותה ניטרליות שנשמרה יפה עד עכשיו והאתר מאבד בעצם את כל מה שהוא מייצג.
המון יבואנים רואים את השרשורים שנפתחים, המון חנויות מפרסמות פה כך שדרישת הקהל למוצר זה או אחר היא ברורה בד"כ גם ללא סקרים.
יבואנים שרוצים, עושים מבצעים על דעת עצמם ומפרסמים את עצמם באתר בגלוי, כך גם אתה הצלחת לקנות לאמך את הפלזמה במחיר מעולה.
בצורה זו נשמרת הניטרליות והצרכנים זוכים לקבל מוצרים במחירים טובים.

בקשר לשיטה השנייה, בתיאוריה זו שיטה שאמורה להצליח, בכל זאת יש כאן כח קנייה אדיר ואנשים שיודעים בדיוק מה הם רוצים ואם לא אז יש מי שייעץ להם ולכאורה אין שום סיבה שזה לא יעבוד.
אבל, במבחן המציאות, כל היוזמות הללו נפלו (אתה יכול לראות בעצמך כמה פעמים ניסו כאן אנשים לקבל מחיר קבוצתי ולהתאגד) מסיבה זו או אחרת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #3 

מבצע זה סוג של פרסום ויש לנו אופציה כזו עבור יבואנים שמעוניינים בכך.

לגבי קניות קבוצתיות, ניסינו זאת וזה תמיד מתפוצץ לנו בפנים ולכן לא נעשה זאת שוב.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 15/09/2008 20:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

קנייה קבוצתית זו בעיה, תמיד יהיו כאלה שמפרט המוצר ו/או המחיר ו/או התשלומים לא מתאים וכמו שצויין, העסק תמיד נופל בסוף

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4965
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #5 

oferlaor כתב:בצע זה סוג של פרסום ויש לנו אופציה כזו עבור יבואנים שמעוניינים בכך.

לגבי קניות קבוצתיות, ניסינו זאת וזה תמיד מתפוצץ לנו בפנים ולכן לא נעשה זאת שוב.
...
עופר,יש בעיה, אם זכרוני אינו מטעה אותי אחת ממטרות הפורום היא להיות
כח על מנת להשיג מחירים טובים לחברי האתר......חבל שזה יורד מהפרק.

האמת אף פעם חיפשתי משהו במבצעי האתר שהיו,אבל זה ניראה כמו איזה
שהיא כניעה.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

אני משער שכולם מכירים את פינת המכרז בממון של יום שישי

שליחה #6 

אפשר לעשות משהו דומה...
החנויות ידעו שבפורום הספציפי פעם בשבוע/תמיד יש איזה מוצר מעניין
מקסימום אם למשל מדובר ב HD למזרימדיה - אז היבואן נניח של היטאצ'י יתן מספר הצעות - HD 500GB, HD 750Gנ וכו'... ככה כל אחד ימצא מה שהוא רוצה - ולא חייבים באמת ללכת על מכירה קבוצתית של ממש.

לדעתי צריך רק להשתדל להיות דווקא במוצרים שהם לא MAINSTREAM - טלויזיות מגברים וכו' כי אז אנחנו עלולים לפגוע דווקא במה שבכל זאת אנחנו דיי מוקירים פה באתר - החנויות המתמחות...

HD זה דוגמא טובה, כבלי HDMI, COMPONENT ועוד...

ועלה לי עוד משהו - אנחנו אנשי הפורום דואגים לשלוח אל החנויות המתמחות הקשורות לאתר את האנשים המתייעצים - אפשר גם לתת לפעמים חזרה. אני לא אומר שהם חייבים - אבל זה יהיה נחמד לדעתי.

אני זוכר שפעם היו הרבה יותר מבצעים...
תסתכלו בעמוד הזה היום
מבצע מלפני כמה חודשים, ואז אחר מלפני כשנה!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

niko,

כמו שכתבתי, ניסינו וזה לא הלך. זה לא שהכח של האתר חסר משמעות, אלא שאנשים מנצלים אותו לרעה - היבואנים עושים תרגילים, אנשים שוברים את השוק, מגלים מחירים, מנגחים סוחר כנגד סוחר, ובסוף שום דבר לא יוצא מזה...

כבר כתבתי כמה פעמים, אם אנשים היו בני אדם, אז היה אפשר לעשות את זה, אבל כמו שזה נראה כרגע, שתי דקות אחרי שדבר כזה נעשה הוא כבר מיד מבוטל...

כיום המנגנון היחיד שאנחנו מאפשרים זה פרסום של מבצעים של יבואנים או חנויות בצורה מסודרת ורק אם ברכת היבואן (מספיק פעמים ביטלו לי את המבצע שתי דקות אחרי שזה יצא בגלל שהיבואן חטף רגליים קרות). יבואנים שמעוניינים בכך, יכולים ליצור איתנו קשר. זה כבר נעשה לא מעט פעמים בעבר (כשהמבצע נגמר, אנחנו מסירים אותו, כך שבכל זמן נתון יש בד"כ מעט מבצעים).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

אם זכרוני אינו מטעה אותי אחת ממטרות הפורום היא להיות
כח על מנת להשיג מחירים טובים לחברי האתר
...
לא. זו אף פעם לא היתה אחת ה"מטרות" של האתר.
אני אנסה לתקן מעט את הניסוח:
המטרה של האתר היא לגרום למצבי WIN WIN, כלומר, שגם היבואנים, החנויות והלקוחות ירווחו.

אם היבואן יעשה מבצע דרך החנויות שלו, אז כולם מרוויחים.
היבואן מוכר יותר (במחיר טיפה יותר נמוך, מקדם את המותג, יוצר חשיפה ובאז וכו').
החנויות מקבלות יותר קליינטים ויותר תנועה, היבואן מגבה אותם בירידת המחיר או ב"בונוס" והם לא צריכים לספוג את ה"הנחה", קליינט שבא בגלל המבצע ייצא לרוב עם עוד דברים (כבלים, סטנד, מזרימדיה וכו')
והלקוח מקבל מחיר או בונוס אטרקטיבי שהוא לא היה מקבל בצורה אחרת.

הראיה לכך שזה עובד הם המבצעים של יורוקום. יחס ההמרה (אנשים שראו את המבצע ואח"כ גם הקליקו על הלינק למיני-סייט של המבצע ובסוף קנו) הוא מטורף וגבוה בעשרות מונים מכל פרסום במדיה אחרת (בזכות המיקוד שלנו).
כשניסו לעשות את זה שלא בצורה הזו, למשל היה מקרה של 3 חנויות ש"תיאמו" מחיר מבצע, אבל בפועל, חנות אחת שברה את המחיר ששלושתם תיאמו ולקוח השתמש במחיר הזה כדי לנסות להוריד חנות אחרת, כל הנושא התפוצץ. החנויות התנערו מהמבצע, היבואן כעס עליהם שהם שוברים את השוק אל מול שאר המפיצים והלקוחות סתם התמרמרו כי הם חיכו למבצע ולא רכשו משהו בינתיים...

אני זוכר שפעם היו הרבה יותר מבצעים...
תסתכלו בעמוד הזה היום
מבצע מלפני כמה חודשים, ואז אחר מלפני כשנה!
...
נכון, פעם זה היה "חינם" לסוחרים. במיוחד כשלא היה פרסום באתר.
אולם כשהתחלנו בפרסום, מבצע לחברי האתר הוא למעשה פרסום שכולם מרויחים ממנו, מלבד האתר שלא רק שהוא לא מרויח מה"פרסום" הזה, אלא הוא מפסיד, כי ליבואן או חנות שעושה את המבצע יותר זול לעיתים לעשות מבצע מאשר לפרסם ולכן, זה WIN WIN - ליבואן ולקוחות ו-LOSE לנו.....

מכיון שזה פרסום לכל דבר, יש לזה תמחור.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

אפשר למצוא לזה פתרון לא?

שליחה #9 

למשל, שחנות שמוכרת לאדם שמציג לה כרטיס חבר באתר, תצטרך לתת אחוז מסוים לאתר... ואני מדבר על מכירה שמגיעה בעקבות פרסום...
או שהעלאת הצעה בפורום המיועד - תעלה כסף ליבואן.

או איזו קונסטרוקציה אחרת....

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

יש לי הצעה

שליחה #10 

קראתי את השירשור ואני חושב שמה שאומרים מנהלי האתר הוא מאוד הגיוני. מצד שני, באמת יש כאן כח קנייה אמיתי וטוב ושצריך וראוי לנצל אותו.

אני מציע שננסח פנייה ליבואנים אשר תכלול את פרטי האתר וקצת רקע אודותיו (אני יודע שהם יודעים עלינו). בפניה נציע ליבואנים לפנות אלינו עם מבצעים והנחות (נזכיר להם על קיומינו ועל הרצון שלנו לקבל הטבות).

היבואן יוכל להציע בעצמו קנייה קבוצתית של מוצרים ספציפיים או הטבה/הנחה. היות והוא פנה אלינו עם המבצע, זה יהיה "לא מנומס" להתווכח איתו על המחיר. מי שמתאים לו ימשיך עם העסקה ומי שלא... לא.

אני מצטט מדבריו של מרטין ה. סבג: מצב של win win ...

בפניה נסביר ליבואנים כי בתמורה למבצעים והטבות אלה הם מקבלים לקוחות שהם "בעניין" של המוצרים, אני מניח שכולנו מדברים עם חברינו על תחומי העניין שלנו ו"מוכרים הלאה" את המוצרים שאנחנו אוהבים.
לדוגמא, מאז שקניתי רמקולים באמנון סאונד אני לא מפסיק לפרגן לחנות ולדבר עליה. אני מספר לחברי על ההבדל בין השירות שקיבלתי בשאר החנויות לזה לקיבלתי אצל אמנון. וזה... שווה יותר מכל פרסום :)

אם זה מתאים אשמח לעזור בניסוח פנייה שכזאת, שתהיה קצרה ועניינית.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

nadavck - אתה לא מתייחס לנקודה החשובה של מרטין

שליחה #11 

צריך לחשוב שלמעשה יש 3 גופים חשובים לנו.

אנחנו (הכי חשובים מבחינתנו אני בטוח)
החנויות והיבואנים מהווים גוף שני.
אבל גוף שאני בטוח שחשוב לנו מאוד (מן הסתם יותר מהיבואנים - וכנראה קצת פחות מאיתנו) זה האתר עצמו - והצורך שלו בפרסומות.

מה שמרטין אומר שצריך למצוא פתרון שיעזור לכל השלושה ביחד.
ההצעה שלך - כמו זו שאני העלתי בהתחלה - פוגעת באתר... - מה שפוגע באתר - יפגע בסוף בנו.

צריך מצב WIN WIN לכולם יחדיו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #12 

לגבי היבואנים, הם כולם מכירים אותנו, אל חשש...

בישראל (כמו בישראל), הכל טיפה מסובב. אם היבואנים רוצים למכור, הפלטפורמה שלנו יכולה לעזור להם מאוד. אם הם לא מעוניינים בה, אז לא צריך - אנחנו לא יכולים לרדוף אחרי היבואנים ולשכנע אותם לשפר את המכירות שלהם (זה עולם מסובב...). זה נראה לי טיפה טפשי שאנחנו נרדוף אחריהם בשביל לשכנע אותם למכור יותר...

יש פניות מסודרות מצד חברת הפרסום שאחראית על הפרסום באתר אל היבואנים והיא כוללת בירור לגבי מבצעים.

כיום יש פחות מבצעים מבעבר מכמה סיבות:
1. היבואנים פחות לחוצים על מכירות, כולם עושים קופה יפה מהגיאות בשוק הזה
2. היבואנים מבינים שאם הם ישברו את השוק, זה מתנקם בהם מהר מאוד. אם יבואן שובר מחירים הוא מוריד את המותג שלו וגם הופך את המותג ללא כדאי למכירה בחנויות.
3. החנויות יודעות כיום שברגע שהן מורידות מחירים, תוך שניה ורבע כל התעשייה יודעת מזה ומיד המתחרה מרים טלפון ליבואן ומטרפד את זה...

בסופו של יום, זה מה שקורה כששוק הופך משוק נישה לשוק מרכזי.

אם אתם מתפלאים מדוע חנויות לא מוכנות לספר מחיר סופי ועושות חוכמות עם נושאי המחיר (רק אם אתה סוגר כרגע) אז התנהגות הצרכנים היא הסיבה...

לגבי נושא הפרסום באתר. מבצע הוא סוג של פרסום. עלויות האתר כיום גבוהות משמעותית משהיו כשהתחלנו ולכן כשמבצעים חינמיים הופכים להיות פלטפורמת הפרסום העיקרית של היבואנים, זה כמובן גורם לכך שהפרסום באתר יעלם. עלויות הפרסום באתר אינן באותם סדרי גודל כמו שיטות פרסום אחרות (ע"ע מותגים כמו HISENSE, HAIER ופנסוניק שלוקחים חסויות על המון דברים).

אנחנו לא מתכננים לפרוש לגמלאות בקרוב מההכנסות של האתר, אך אחרי כמה שנים הייתי רוצה בהחלט שהאתר יהיה רווחי וכדאי כלכלית. מבחינת כמויות האנשים שיש כאן, הוא בהחלט כח קניה רציני ושמשמעותי שאם יבואן חכם היה רוצה, היה יכול עם כמה מבצעים ופרסום חכם, לרתום בקלות לעגלתו... אם היבואנים לא רוצים/יכולים/מעוניינים לעשות זאת, זו בהחלט החלטה ליגיטימית מצדם.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #13 

היבואן יוכל להציע בעצמו קנייה קבוצתית של מוצרים ספציפיים או הטבה/הנחה.
...
אני רק רוצה לחדד נקודה:
היו מקרים שיבואן מסויים בא והציע לחברי האתר מחיר שהוא כמעט כמו מחיר סוחר (מחיר שהחנות קונה).
בעיקרון היתה פה הזדמנות מטורפת עבורנו לצאת "אחלה גברים" עם חברי האתר, שהצלחנו להשיג דיל שאין מצב שמישהו היה משיג בצורה אחרת (אלא אם חנות היתה רוצה במכוון להפסיד).
ניפנפתי את איש המכירות הזה (כנראה שהשיטה היתה לעבוד על עמלות לפי מכירות או בונוסים על כמויות וכאלה) ואמרתי לו בפנים שהוא מטומטם כי הוא פשוט מנסר את הענף שהוא יושב עליו (החנויות).
זה בהחלט היה WIN (ליבואן), WIN (לחברי האתר) אבל LOSE אחד גדול לחנויות שהיו מפסיקות לעבוד עם היבואן ולאורך זמן זה היה דופק את כולם, כולל חברי האתר וכל זה בשביל איזו הנחה של 500 ש"ח?

רק אם היבואן ייממש את ההנחה דרך החנויות שלו (אגב, זו גם דרך לעודד חנויות שעובדות עם יבואן רשמי אל מול פרללי למשל) זה יהיה WIN-WIN אמיתי.
גם במקרה של חנות שרצתה "לשבור" מחיר ולצאת "גבר" עם החברים באתר, לא נתנו לה לעשות את זה בגלל אותן סיבות.
במקרים כאלה אני מציע למשל לעשות REBATE או זיכוי או לתת מוצר נוסף מתנה או בהנחה גדולה.
About.me

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

Re: nadavck - אתה לא מתייחס לנקודה החשובה של מרטין

שליחה #14 

lawpower כתב:צריך לחשוב שלמעשה יש 3 גופים חשובים לנו.

אבל גוף שאני בטוח שחשוב לנו מאוד (מן הסתם יותר מהיבואנים - וכנראה קצת פחות מאיתנו) זה האתר עצמו - והצורך שלו בפרסומות.

ההצעה שלך - כמו זו שאני העלתי בהתחלה - פוגעת באתר... - מה שפוגע באתר - יפגע בסוף בנו.

...
אתה צודק מאוד... באתי מהמקום של האתר והצרכן הסופי.
אני מרוצה מאיך שהאתר פועל במצבו הנוכחי.
חוץ מזה, כל העיסוק בנושא באמת נראה לי כמו המון אנרגיה בשביל הנחה קטנה.
הרי כולם קמים בבוקר בשביל לעסוק כסף...
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

liorasis
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #15 

[interest]
נערך על ידי עפר: פרסום עצמי של עוסק בתחום
[/interest]

liorasis
עוסק בתחום
עוסק בתחום

עוסק בתחום?

שליחה #16 

זה ממש נשמע כמו קללה :|
אתם מדברים פה על זה שאתם רוצים מחירים ומצבים של WIN WIN
במה שכתבתי אני לא מרוויח כלום-אני לא איש מכירות אני איש תפעול של האתר-מעדכן תכן
ZERO עמלה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #17 

liorasis,
החוקים פה לגבי מי שעובדים בתחום נוקשים למדי ובצדק.
מי שעובד בחנות שמוכרת מוצר אודיו/וידאו כלשהו, בהכרח הוא בעל אינטרס ולכן לא אובייקטיבי.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #18 

ליאור,
אני משוכנע שכוונתך טהורה ובאה רק לעזור לחברי האתר (ולחברה שלך כמובן), אולם לצערנו, יש מספר עוסקים בתחום שלא עושים הכל מטוב לב, אלא מאינטרס מסחרי כזה שלעיתים גם מתבצע תוך פגיעה בקולגות שלהם ומתחרים.
כדי למנוע מלחמות בין יבואנים על גבי האתר (מה שלמדנו משנים של ניסיון בפורומים אחרים) וכדי למנוע מזה שעוסקים יעשו תחרות "מי מפרסם את עצמו יותר" או למי יש יותר זמן פנוי, הגבלנו את התגובות שעוסקים בתחום יכולים להגיב בפורומים.

תצטרך לסמוך על ניסיוננו בנושא ואשמח להסביר יותר ולראות איך כן ניתן לשתף פעולה לרווחת כולם בדרכים אחרות מעבר לפורום (ויש לנו מגוון של פעילויות כאלה).
אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי.
About.me

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

Re: nadavck - אתה לא מתייחס לנקודה החשובה של מרטין

שליחה #19 

nadavck כתב:
lawpower כתב:צריך לחשוב שלמעשה יש 3 גופים חשובים לנו.

...
אתה צודק מאוד... באתי מהמקום של האתר והצרכן הסופי.
אני מרוצה מאיך שהאתר פועל במצבו הנוכחי.
חוץ מזה, כל העיסוק בנושא באמת נראה לי כמו המון אנרגיה בשביל הנחה קטנה.
הרי כולם קמים בבוקר בשביל לעסוק כסף...
...
לפי זה - אתה לא קונה כלום בשום מבצע...
קודם כל - אנחנו (בוא נגיד רובנו) יהודים - וככאלה מחפשים הנחה.

עכשיו ברור שיש הנחות שזה לפעמים מצחיק להתווכח ולהתאמץ בשביל להשיג אותן.

אבל אם אנחנו באתר קבוצת קנייה למשל - ולדעתי זו הדוגמה הכי טובה לכונן קשיחים - רוב האנשים באתר מורידים בלי סוף. ואפשר לסדר אפילו הנחה של 50 ש"ח לבן אדם...
אז 50 ש"ח פה 50 ש"ח שם - ככה חוסכים... - 3 פעמים - קונים עוד משחק ל PS3 :)
למה שאנחנו לא נקבל את זה? זו הכוונה שלי... - גם המוכר מי שלא יהיה מרוויח שהוא יודע שיהיו לו רוכשים רבים...

ולפעמים גם אפשר לקבל יותר הנחה... - תלוי במוצר ובגודלו....
חוץ מזה הרעיון הוא - שאם יש לך מקום שאתה סומך שנותנים לו הנחות - אז אתה לא צריך באמת להתעסק הרבה עם ההנחנות.

liorasis
עוסק בתחום
עוסק בתחום

הי

שליחה #20 

אני מבין את האינטרס של בעלי האתר מצד אחד...
פרסום תמורת כ$
מצד שני אני,
אני לא בעל אתר המכירות, אני אחראי על התכן וכו..
חברי האתר מחפשים מוצרים במחיר זול יותר ממה שיש לשוק להציע
עמלה אני לא מקבל ולא מרוויח כלום,אני לא איש מכירות.
חשבתי שזה פורום רגיל והצעתי X לחברי הפורום.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”