האם הנייד יחזיק אורך סרט שלם ללא טעינה?
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
שלום לחברים,
ברשותי מחשב נייד של HP דגם DV6160.
מחר לפנות בוקר אני טס(טיסה של 4 שעות) ואני כנראה אקח איתי את הלפטופ.
מערכת ההפעלה היא VISTA HOME PREMIUM
שאלתי היא: בהנחה שאני מתכנן לראות איזה סרט(HD או DVD) במהלך הטיסה האם לדעתכם הבטרייה תחזיק מעמד? אני מאוד בספק.
האם יש דרך איכשהו לגרום לנייד להחזיק מעמד, כבר קראתי על תוכנות שמגדילות את זמן הסוללה ע"י צמצום האפשרויות בויסטה אבל מצד שני אני צריך מקס' ביצועים על מנת להנות מהסרט.
ברשותי מחשב נייד של HP דגם DV6160.
מחר לפנות בוקר אני טס(טיסה של 4 שעות) ואני כנראה אקח איתי את הלפטופ.
מערכת ההפעלה היא VISTA HOME PREMIUM
שאלתי היא: בהנחה שאני מתכנן לראות איזה סרט(HD או DVD) במהלך הטיסה האם לדעתכם הבטרייה תחזיק מעמד? אני מאוד בספק.
האם יש דרך איכשהו לגרום לנייד להחזיק מעמד, כבר קראתי על תוכנות שמגדילות את זמן הסוללה ע"י צמצום האפשרויות בויסטה אבל מצד שני אני צריך מקס' ביצועים על מנת להנות מהסרט.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
יש בטריה משנית שאפשר לרכוש.
פיתרון נוסף הוא POWER FOR LIFE של פיליפס - מטען שמשמש גם כבטרית גיבוי.
פיתרון נוסף הוא POWER FOR LIFE של פיליפס - מטען שמשמש גם כבטרית גיבוי.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אם הסוללה במצב טוב יחסית, יש סיכוי סביר שהיא תחזיק כל הסרט...
קבל טיפ קטן - אם יש לך אפשרות להעביר את ה DVD לדיסק הקשיח, כך יחסוך אנרגיה של נגן התקליטורים המובנה.
כמו כן, להכהות קצת את המסך גם חוסך זמן סוללה רב, וכמובן כיבוי כל ההתקנים כמו שן כחולה, WIFI וכו'...
ואם זה נתון לבחירתך... עדיף לך סרט דיוידי (אפילו לקודד ל DIVX או משהו) ולא HD כך שהמחשב ידרוש פחות כח מהמעבד...
שתהיה טיסה נעימה...
קבל טיפ קטן - אם יש לך אפשרות להעביר את ה DVD לדיסק הקשיח, כך יחסוך אנרגיה של נגן התקליטורים המובנה.
כמו כן, להכהות קצת את המסך גם חוסך זמן סוללה רב, וכמובן כיבוי כל ההתקנים כמו שן כחולה, WIFI וכו'...
ואם זה נתון לבחירתך... עדיף לך סרט דיוידי (אפילו לקודד ל DIVX או משהו) ולא HD כך שהמחשב ידרוש פחות כח מהמעבד...
שתהיה טיסה נעימה...
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אחלה תודה רבהroypeles כתב:אם הסוללה במצב טוב יחסית, יש סיכוי סביר שהיא תחזיק כל הסרט...
שתהיה טיסה נעימה......
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם