מיני סקירה למסך Hitachi L37X01

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sunny_jim פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

ההורים שלי ביקשו ממני למצוא להם מסך לחדר השינה, ולאחר כמה לבטים, והזדמנות(לצערי אישית, אז המחיר לא רלוונטי לצרכן) אשר נתנה לי להשיג את המסך הנ"ל במחיר מיוחד, החלטתי לבחור בו. קראתי שהסקירות עליו מוצלחות, במיוחד בהיבט עיבוד תמונה לתכני SD.

אז, כאשר הגיע המסך(אשר מעוצב יפה מאד, ובעל סטנד אשר מסתובב בקלות לזוויות שונות, למי שצריך), היה רק כבל RCA פשוט בהישג ידי, וחיברתי אותו לYES.
התמונה הראשונה הייתה פשוט זוועתית. אני רגיל לשידורי SD בפלאזמת EDTV של פיוניר, והשוק הראשוני היה מאד כבד. אך התעשתתי מהר, והתחלתי לכייל אותו, בהגדרות הבנויות במסך+מול YES IMPACT. לאחר כמה כיוונונים (יש למסך אפשרויות כיול מעניינות, עם כמה וכמה אלגוריתמים להורדת רעש וארטיפקטים של MPEG), הייתה לי הרגשה שפתאום החלפתי למסך אחר. אין ספק שאסור להתייחס לתמונה של המסך הנ"ל כאשר הוא אינו מכוייל, ולאחר הכיול הבסיסי הנ"ל(שכל אחד כמובן יכול לעשות בעצמו), התקבלה תמונה מאד משביעת רצון.
היום קניתי כבל S-VIDEO, וחיברתי את המסך לממיר ה 3100S, ועכשיו אני בכלל מרוצה מאד מהתוצאה ששופרה משמעותית, וכעת כבר קרובה לפלאזמה הישנה והטובה. לדעתי המסך בפירוש מתאים לשידורי YES.
מדובר בפאנל IPS, ולכן זוויות הצפיה מושלמות. אין שום איבוד פרטים כאשר מסתכלים על המסך מהצדדים.

איכות הסאונד של המסך מאד הפתיעה אותי לטובה, אך לא השוותי למסכים אחרים.

יש לציין שמדובר במסך FHD, אשר מקבל את כל הסיגנלים שרק ניתן לבקש, ועם שלל כניסות(3 כניסות HDMI 1.3, ותמיכה בNR בהן, לפחות על הנייר), ואף כניסה אופטית לסאונד. לצערי בVGA לא הצלחתי לקבל תוצאה טובה מבחינת רזולוציה, ואם למישהו יש רעיון אז אשמח לשמוע.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

יפה,
למה שלא תוסיף לביקורות המוצרים באתר?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”