אני חייב להביא פה חוויה שעברתי
לא דווקא מה שקרה אלה איך שקרה, שהתעקשתי והתעקשתי עד שכתבתי מכתב ארוך ומפורט, ומרות זאת נענתי בשלילה ע"י יאס, בתשובות דיפלומטיות לחלוטין בלי שום התייחסות להטעיית הלקוח
נא להגיב רק לאחר שקראתם טוב טוב את כל המכתב
הפרטים האישיים מלבד אימייל נמחקו
למקרה שיאס תחליט להתאפס על עצמה
-----------------------
אימייל: [email protected]
נושא : סתירה במידע שהועבר משרות לקוחות אשר תוצאתו היא נזק כספי כלפי.
שלום, עקב שיחות עם שרות קשרי לקוחות שלכם הציעו לי לכתוב מכתב לפקס זה לפניות הציבור.
לפני כחודש פנו אלי מיאס כדי להזכיר לי כי המבצע שלי נגמר ב11 לאוקטובר.
הציעו לי הצעת מחיר שלא הייתה אטרקטיבית ביחס למתחרה : הוט.
עקב כך שאלתי מה גובה הקנס, גובה התשובה שנתנה לי שגובה הקנס הוא 585 שקלים, הסבירו לי שהקנס מורכב מנגזרת של כמה זמן של התחייבות שנשאר לי לאינטרנט והזמן ההתחייבות שנשאר לי לכבלים.
עקב כך ועקב כיסוי מסוים של הקנס מצד הוט והמחיר האטרקטיבי אשר הציעו לי החלטתי לחתום עם הוט,אשר ע"י נמסר לי כי ברגע שאני חותם איתם הם מעבירים טפסים ליאס ולכם מבחינה חוקית יש אפשרות שבוע להציע לי מחיר אטרקטיבי יותר, ואינני מחויב להוט עד לרגע ההתקנה עצמה, ואין עלי לפנות ליאס כלל כי התהליך מתבצע אוטומטית דרכם.
כלומר אני מבחינת המידע שהועבר אלי, הבנתי כי יש ליאס הזדמנות להציע לי מחיר אטרקטיבי יותר , ולכן גם דאגתי כי ההתקנה תהיה בעוד שבוע ימים, כדי לאפשר ליאס ליצור עימי קשר.
לאחר מכאן התברר כי לא כך היה הדבר, וכי יאס לא קיבלה התראה של שבוע לפני אלה רק במועד ההתקנה (כמובן שכאן אינני מטיל אצבע מאשימה על יאס אלה על הוט, ואם המידע שהיה מועבר אלי היה תקין הייתי מודיע ליאס בצורה ישירה כדי לאפשר לכם להציע לי מחיר יותר אטרקטיבי ( במגע הראשוני והשני עם קשרי לקוחות הציעו לי מחיר טיפה יותר יקר מהסלול הקודם, אך הרבה יותר יקר מהמסלול הטריפל המשתלם של הוט).
הדברים אחרונים אינם קשורים ישירות לבעיה, אלה רק הובהרו כי רציתי לתת הזדמנות ליאס.
לאחר שלא יצרו עימי קשר וכבר חיברו אותי לכבלים, יצרו איתי קשר מיאס וטענו שהקנס הוא 700 שקלים.
מידע אשר סותר באופן מוחלט את הסכום שמסרו לי לפני הניתוק.
הסכום הנמסר סותר את המידע שהעברתם לי לפני הניתוק, מדובר פה בשגיאה מהצד שלכם שפוגעת בי באופן ישיר, בלי שתהיה לי שום נגיעה בדבר, ולכן האחריות מוטלת על חברת יאס כי מסרה מידע לא שגוי ללקוח.
בסופו של דבר אני הנפגע מהסיפור בגלל מידע סותר שנמסר לי מכם.
אם המידע הראשוני אשר מסרו לי היה מדייק, לא הייתי מתנתק ולא הייתי סופג את ההפסד הכספי שנגמר עקב מידע שגוי שנמסר משרות הלקוחות שלכם.
לכן אני מבקש לקחת אחריות על הטעות שבאה מכם , גם מבחינת שרות לקוחות הוגן כלפי הלקוח, וגם מבחינת העובדה שחזרתי אליכם כמה פעמיים במהלך השנים, ואופן התנהלות והתשובה שאקבל מבקשתי זו, תהיה לה משקל מאוד כבד אם לחזור לחברה שלכם בעתיד.
בקשתי היא שהקנס לא יעבור את ה600 שקלים.
עוד דברים שכדי לחדד:
• מעבר לסכום השגוי שניתן לי בתחילה , המידע שהעבירו לי בהתחילה אמר כי הסכום תלוי בנגזרת זמן ההתחברות הזמן שנשאר לי לכבלים ולאינטרנט, דהיינו לפי מידע זה ברגע החיבור הסכום אף היה אמור להיות קטן יותר מ585 שקלים כפי שנאמר.
• מבחינתי, נתתי ליאס שבוע להציע לי הזדמנות להציע לי הצעה אטרקטיבית יותר , בפועל ופעם לא באשמת יאס ולא בידיעתי, לא קיבלתם התראה שבוע לפני כפי שנאמר לי בהוט.
• רק לאחר הניתוק שינו את גרסת סכום הקנס, לא רק שסכום הקנס השתנה, אלה פתאום גם השתנה אופן חישובו- כלומר נמסר לי מכם שלסכום הקנס אין שום קשר לנגזרת הזמן שנשאר לחיבור (נשאר לי מרגע התנתק רק שבועים ויומיים- כלומר 16 יום) – דבר המציע הטעיה עוד יותר גדולה וברורה מצדכם על סכום הקנס וחישובו.
• כך או כך, לא נראה לי הוגן כי עלי לשלם 700 שח על התנתקות של שבועיים לפני סיום המבצע, בטח ובטח לא אחרי שזה נגמר עקב מידע שגוי שהועבר דרכם בקשרי לקוחות במגע הראשוני.
• ידוע לי כי מבחינה חוקית כדי לחייב אותי בקנס הנ"ל אתם חייבים אחד מהדברים הבאים :
1. חתימה של על חוזה המבצע – בטלפון נמסר כי לא התקיימה חתימה ולכן מדובר על עסקה טלפונית
2. באם מדובר בעסקה טלפונית- עליכם מוטלת החובה מבחינה חוקית להשמיע לי את ההקלטה הכוללת את פרטי המבצע שעלי התחייבתי- בקשרי הלקוחות נמנעו מלתת לי מידע זה- כלומר לא ספקתם שום בסיס חוקי שאתם יכולים להישען עליו, מעבר לעובדה שהייתה פה הטעית לקוח ושרות לקוחות לא הגון.
לסיכום : הייתי מרוצה משרותי יאס עד אותו עת, ובחרתי לעבור להוט כדי לגוון וכדי להקל על הורי בתשלום הטלפון החודשי. כרגע אני מאוד מאוכזב מסיום התהליך העסקי עימכם.
אשמח אם נוכל לסיים עניינים בצורה יפה , דבר אשר לבטח יגרום לי לחזור אליכם בעתיד כפי שחזרתי כמה פעמיים עד אתה, ולא נצטרך להגיע לאמצעים לא יפים כגון אמצעים משפטיים, אשר בא תהיו מחויבים לספק :1. הקלטה שבא מצוינת פרטי המבצע- דבר שלא רציתם לספק לי . 2. לענות על הטעית הלקוח בשרות כלקוחות אשר את הפרטים ציינתי לנ"ל.
שוב, אשמח אם נוכל לסיים דברים בצורה יפה וחיובית והוגנת,נאמר לי כי אקבל תשובה תוך שלושה ימים לפלאפון הסלולרי.
בתודה מראש.