HD - מהתחלה ועד הסוף!
שלום לכם
מספר שאלות לי לצוות המומחים....
אני רוצה להוריד תכני HD ואולי גם בלו ריי למחשב.
מה בדיוק התהליך כדי שאוכל לראות תכנים אלו גם במחשב וגם בפלזמה בסלון ?
1.מהכין מורידים תכנים כולל סרטים או פרקים של סדרות ?
2.מה צריך כדי לראות על המחשב ? האם כרטיס מסך תומך זה מספיק? האם צריך נגן מסויים כדי לנגן תכנים אלו או קודאקים מסויימים להתקין? ואם כן איזה נגן צריך להתקין ?
3.אם אני רוצה לראות בפלזמה בסלון, והיא לא מחוברת למחשב,כיצד עושים זאת?
4.מזרים מדיה - האם יש כאלו הכוללים דיסק קשיח מובנה ? אם אני מעתיק קבצים HD או בלו ריי האם הוא ינגן אותם ללא בעיה בפלזמה רק על ידי חיבור HDMI וחשמל ?
יש מזרימי wi-fi אבל אז צריך את התקן החדש של wi-fi ולכן זה פחות מדבר אלי...
האם יש מזרימי מדיה הכוללים גם כונן בלו ריי וגם דיסק קשיח ?
אני ממש מבולבל....תודה רבה לעוזרים !!
אוריה
מספר שאלות לי לצוות המומחים....
אני רוצה להוריד תכני HD ואולי גם בלו ריי למחשב.
מה בדיוק התהליך כדי שאוכל לראות תכנים אלו גם במחשב וגם בפלזמה בסלון ?
1.מהכין מורידים תכנים כולל סרטים או פרקים של סדרות ?
2.מה צריך כדי לראות על המחשב ? האם כרטיס מסך תומך זה מספיק? האם צריך נגן מסויים כדי לנגן תכנים אלו או קודאקים מסויימים להתקין? ואם כן איזה נגן צריך להתקין ?
3.אם אני רוצה לראות בפלזמה בסלון, והיא לא מחוברת למחשב,כיצד עושים זאת?
4.מזרים מדיה - האם יש כאלו הכוללים דיסק קשיח מובנה ? אם אני מעתיק קבצים HD או בלו ריי האם הוא ינגן אותם ללא בעיה בפלזמה רק על ידי חיבור HDMI וחשמל ?
יש מזרימי wi-fi אבל אז צריך את התקן החדש של wi-fi ולכן זה פחות מדבר אלי...
האם יש מזרימי מדיה הכוללים גם כונן בלו ריי וגם דיסק קשיח ?
אני ממש מבולבל....תודה רבה לעוזרים !!
אוריה
תכנים
ובכן....
קראתי חומרים וקשה להגיד שאני פחות מבולבל אבל אני אנסה למקד את עצמי.
אני מחפש אפשרות להוריד קבצים באיכות HD או בלו ריי ולראות בפלזמה בסלון.
ראשית אני מחפש אתרים שניתן להוריד מהם....מי יכול להמליץ?
שנית אני מתחיל להבין שאני צריך מזרים מדיה אבל לא יודע היכן אני יכול ללכת לראות לשאול ולקנות.
יש המלצה על מקום טוב באזור תל אביב לענין הזה ?
אוריה
קראתי חומרים וקשה להגיד שאני פחות מבולבל אבל אני אנסה למקד את עצמי.
אני מחפש אפשרות להוריד קבצים באיכות HD או בלו ריי ולראות בפלזמה בסלון.
ראשית אני מחפש אתרים שניתן להוריד מהם....מי יכול להמליץ?
שנית אני מתחיל להבין שאני צריך מזרים מדיה אבל לא יודע היכן אני יכול ללכת לראות לשאול ולקנות.
יש המלצה על מקום טוב באזור תל אביב לענין הזה ?
אוריה
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
ככה נתמצת....:
1. לא תקבל תשובה מאיך ואיפה להוריד דברים... זה לא אתר שיתוף ולמפעילים כאן אין משאלת מוות להתעסק עם BSA וכל אלה (אלה שסוגרים אתרי שיתוף). שאלות כאלו תעביר בפרטי ותקבל תשובה, מעבר לזה יש פה המון נגיעות בנושא תעשה חיפוש ותמצא.
2. מזרים מדייה... המדובר כאן ביותר הוא של POPCORN שנקרא POPCORN HOUR A-110 (זה דגם חדש שאמור להיות מצוין אני אישית אמור לקבל אותו ביום יומיים הקרובים).
ניתן לקנות בארץ מהיבואן שלהם (http://www.gameroom.co.il/) או מהאתר שלהם ישירות (גם לגבי זה יש פה אין סוף שירשורים) כולל עלות וכל מה שקשור.
www.popcornhour.com
1. לא תקבל תשובה מאיך ואיפה להוריד דברים... זה לא אתר שיתוף ולמפעילים כאן אין משאלת מוות להתעסק עם BSA וכל אלה (אלה שסוגרים אתרי שיתוף). שאלות כאלו תעביר בפרטי ותקבל תשובה, מעבר לזה יש פה המון נגיעות בנושא תעשה חיפוש ותמצא.
2. מזרים מדייה... המדובר כאן ביותר הוא של POPCORN שנקרא POPCORN HOUR A-110 (זה דגם חדש שאמור להיות מצוין אני אישית אמור לקבל אותו ביום יומיים הקרובים).
ניתן לקנות בארץ מהיבואן שלהם (http://www.gameroom.co.il/) או מהאתר שלהם ישירות (גם לגבי זה יש פה אין סוף שירשורים) כולל עלות וכל מה שקשור.
www.popcornhour.com