איך להחזיר את הסקריפטים האבודים במדיה פורטל?
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
היי
שמתי לב שפתאום אני לא מצליח לעדכן סרטים (למשוך מידע), לא מ IMDB או SSERET.CO.IL
נכנסתי להגדרות התוכנה ושמתי לב שהרשימה של ה GRABBERS ריקה!
לחצתי לו לעדכן וכל מה שהוא משך חזרה היה רק IMDB, אני רוצה שיוסיף לרשימה גם את SERET.CO.IL..
קבצי הסקריפט קיימים במחשב אבל אני לא יודע איך לגרום לו לראות אותם
עזרתכם תודה
לחצתי לו לעדכן וכל מה שהוא משך חזרה היה רק IMDB, אני רוצה שיוסיף לרשימה גם את SERET.CO.IL..
עזרתכם תודה
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
מצטרף לשאלה......staticx כתב:היי
עזרתכם תודה...
צריך להפעיל את הConfiguration מתוך התיקיה של הMediaPortal ולא על ידי הShortcut בDesktop - ואז תראו את רשימת הסקריפטים.
בכל אופן - אני לא חושב שהסקריפט של Seret עובד, כי הם שינו את האתר ולא עדכנתי את הסקריפט. אם מישהו מעוניין לעדכן את הסקריפט אוכל לסייע במקצת.
בכל אופן - אני לא חושב שהסקריפט של Seret עובד, כי הם שינו את האתר ולא עדכנתי את הסקריפט. אם מישהו מעוניין לעדכן את הסקריפט אוכל לסייע במקצת.
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
דרך אגבleo212 כתב:צריך להפעיל את הConfiguration מתוך התיקיה של הMediaPortal ולא על ידי הShortcut בDesktop - ואז תראו את רשימת הסקריפטים.
בכל אופן - אני לא חושב שהסקריפט של Seret עובד, כי הם שינו את האתר ולא עדכנתי את הסקריפט. אם מישהו מעוניין לעדכן את הסקריפט אוכל לסייע במקצת....
זה לא פותר את הבעייה
רעיון למישהו?
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
האם ע"י ה ADD אני בעצם בוחר את הסקרפיטים מהספריה שקיימת בPATH שמופיע בצד ימין בתמונה שהעלת?staticx כתב:תמונה להמחשה
http://img504.imageshack.us/my.php?image=scriptsdt2.jpg...
מוזר אבל ה SVN האחרון דפק את התצורה וכפתור ה ADD לא נותן כלום...
יש תיקיה:
C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal\scripts\MovieInfo
שם נמצאים כל הסקריפטים, בגרסה האחרונה מופיע רק IMDB. צריך לנסות לאתר סקריפטים אחרים ולשים אותם שם.
C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal\scripts\MovieInfo
שם נמצאים כל הסקריפטים, בגרסה האחרונה מופיע רק IMDB. צריך לנסות לאתר סקריפטים אחרים ולשים אותם שם.