עזרה דחופה בקשר לממיר של HOT אבל ישן יחסית
שלום, אני רוצה לקנות ממיר של חברת HOT.
אבל הוא ישן.
הוא נראה ממיר שחור כזה, קטן.
נגיד בערוץ "6" יש ערוץ הילדים.
בערוך 3 יש HOT3.
בערוץ 4 יש "ערוץ הסרטים" בערוץ 7 אם אני לא טועה יש "MTV"
מישהו יודע אם עוד מוכרים ממירים כאלה וכמה הם עולים?
אבל הוא ישן.
הוא נראה ממיר שחור כזה, קטן.
נגיד בערוץ "6" יש ערוץ הילדים.
בערוך 3 יש HOT3.
בערוץ 4 יש "ערוץ הסרטים" בערוץ 7 אם אני לא טועה יש "MTV"
מישהו יודע אם עוד מוכרים ממירים כאלה וכמה הם עולים?
וגם לא צריך לרכוש. עד כמה שאני יודע, אין יותר בכל הארץ דרישה לממיר אנלוגי (כמו שהיה פעם באיזורים השונים). היום אפשר לראות הכל עם היפרבנד של טלויזיה.עידו_F כתב:guyezra כתב:ממירים לא קונים אלא משכירים/משאילים מחברת הכבלים...
בהחלט ניתן לרכוש, אבל הבחור ככל הנראה מדבר על ממיר אנלוגי, וזה הדבר האחרון שHOT תמכור ללקוחות חדשים שלה....
לאו דווקא לקנות, התכוונתי לא לקנות כאילו - להשכיר , שפשוט אני אשלם כל חודש על צפיה בממיר הזה, כמה יעלה לי? מישהו יודע?
ולמה אני רוצה לקנות ולרכוש ולצפות דווקא בממיר כזה? כי אני לא רוצה את הערוצים הנ"ל שבHOT או YES, אני מעדיף את הממיר האנלוגי והישן.
ולמה אני רוצה לקנות ולרכוש ולצפות דווקא בממיר כזה? כי אני לא רוצה את הערוצים הנ"ל שבHOT או YES, אני מעדיף את הממיר האנלוגי והישן.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
סביר להניח שבטלויזיה שלך יש טיונר היפרבנד שיקלוט בידיוק את אותם ערוצים שהממיר האנלוגי שאתה רוצה יקלוט. הממירים האלה ניתנו בעבר בעיקר לבעלי טלויזיות ללא טיונר היפרבנד.skeatz כתב:לאו דווקא לקנות, התכוונתי לא לקנות כאילו - להשכיר , שפשוט אני אשלם כל חודש על צפיה בממיר הזה, כמה יעלה לי? מישהו יודע?
ולמה אני רוצה לקנות ולרכוש ולצפות דווקא בממיר כזה? כי אני לא רוצה את הערוצים הנ"ל שבHOT או YES, אני מעדיף את הממיר האנלוגי והישן....
כמובן, שעם שימוש בממיר כזה, או בלעדיו ושימוש בטיונר של הטלויזה, אתה עדיין לא פטור מתשלום חודשי להוט (יס לא תומכת בשידור אנלוגי).
אם אתה לא רוצה במנוי לאחת החברות, יש לך אפשרות לרכוש צלחת לווין פרטית, או לחבר אנטנה לטלויזיה ולקלוט ערוצים 1 ו 2 ללא ערבות לאיכות הקליטה...
אין לי בעיה להתחייב ל3 שנים או משהו כזה, רק אני צריך לדעת את המחיר החודשי של הממיר הזה, ולא, אני לא רוצה צלחת לווין האמת שלשכנים שלנו יש צלחת אז אנחנו יכולים להתחבר אליהם, יש צלחת לווין שקולטת את הערוצים כמו בממיר האנלוגי?..
אה וכן אני מעדיף את הממיר האנלוגי של HOT הוא מאד נח, אם למישהו יש אותו ויודע כמה לשלם לחודש אז אשמח אם תענו.
תודה [:
אה וכן אני מעדיף את הממיר האנלוגי של HOT הוא מאד נח, אם למישהו יש אותו ויודע כמה לשלם לחודש אז אשמח אם תענו.
תודה [:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בוא תהיה מונחה בעיה ולא מונחה פתרון.
מה שאתה מחפש זה את חבילת הבסיס (מינימום ערוצים), אז מה אכפת לך איך הם ייספקו לך את זה? (ממיר דיגיטלי/אנלוגי או כל דבר אחר?).
פנה ל-HOT ול-YES, תגיד להם שאתה רוצה את חבילת הבסיס ומה שיתקינו, יתקינו....
מה שאתה מחפש זה את חבילת הבסיס (מינימום ערוצים), אז מה אכפת לך איך הם ייספקו לך את זה? (ממיר דיגיטלי/אנלוגי או כל דבר אחר?).
פנה ל-HOT ול-YES, תגיד להם שאתה רוצה את חבילת הבסיס ומה שיתקינו, יתקינו....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תסתכל בשורה האחרונה של הטבלה כאן:
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=623&lang=he
מדובר למעשה בפקדון חד פעמי של כ-100 שקל עבור ממיר אנלוגי. זה כמובן בתנאי שאתה מנוי של הכבלים ובנוסף לדמי המנוי. הם ינסו לשכנע אותך לקחת משהו יותר יקר אבל הם מחוייבים לספק לך גם פתרון אנלוגי אם תתעקש.
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=623&lang=he
מדובר למעשה בפקדון חד פעמי של כ-100 שקל עבור ממיר אנלוגי. זה כמובן בתנאי שאתה מנוי של הכבלים ובנוסף לדמי המנוי. הם ינסו לשכנע אותך לקחת משהו יותר יקר אבל הם מחוייבים לספק לך גם פתרון אנלוגי אם תתעקש.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1-800-206900 זה מספר החינם שלהם. בהצלחה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אתה לא משלם רק על הממיר, אלא על החיבור עצמו.
ז"א שאם השכרת הממיר עולה 5 ש"ח (נניח, כי אני לא יודע באמת מה המחיר), אז זה לא אומר שתשלם רק 5 ש"ח בחודש ותראה כבלים אלא שתשלם את חבילת הבסיס (בערך 200 ש"ח) + 5 ש"ח של השכירות על הממיר כל חודש.
לצורך בירור לגבי מחירים מדוייקים תפנה ל-HOT.
ז"א שאם השכרת הממיר עולה 5 ש"ח (נניח, כי אני לא יודע באמת מה המחיר), אז זה לא אומר שתשלם רק 5 ש"ח בחודש ותראה כבלים אלא שתשלם את חבילת הבסיס (בערך 200 ש"ח) + 5 ש"ח של השכירות על הממיר כל חודש.
לצורך בירור לגבי מחירים מדוייקים תפנה ל-HOT.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
עכשיו בדקתי באתר שלהם:guyezra כתב:אני חושב שחבילת בסיס אנאלוגית עולה באזור ה-130, אבל אולי אני טועה...
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=347&lang=he
המחיר לחבילת בסיס אנלוגית הוא 179 ש"ח.