עזרה עם לוח ga-ma78gm-s2h
היי.
התקנתי VISTA על הלוח הנ"ל (ד.א מעבד 5200+)
שאני שם סרט ב DVD אני רואה אותו עם צבעים "לא חיים" - הסרט הוקלט במצלמת וידאו... ברגע שאני שם את אותו סרט ב DVD רגיל התמונה נראת יותר חיה וחדה ...
האם יש איזשהו "אקולייזר" שניתן לשלוט עליו...???
אולי יש משהו שאני לא מגדיר נכון...
(הבעיה קוראת גם ב XP)
(לא נראה כי הבעיה בטלויזיה\כבל כי אני מחבר את מכשיר הDVD לאותו כניסה עם אותו כבל.)
תודה.
התקנתי VISTA על הלוח הנ"ל (ד.א מעבד 5200+)
שאני שם סרט ב DVD אני רואה אותו עם צבעים "לא חיים" - הסרט הוקלט במצלמת וידאו... ברגע שאני שם את אותו סרט ב DVD רגיל התמונה נראת יותר חיה וחדה ...
האם יש איזשהו "אקולייזר" שניתן לשלוט עליו...???
אולי יש משהו שאני לא מגדיר נכון...
(הבעיה קוראת גם ב XP)
(לא נראה כי הבעיה בטלויזיה\כבל כי אני מחבר את מכשיר הDVD לאותו כניסה עם אותו כבל.)
תודה.
קודם כל יש לבדוק האם יש לך ראות נורמאלית בחווייה הרציפה של ויסטה. אם כן, אז זה עניין של הגדרות בתוך הכרטיס מסך או המדיה פלייר (או כל נגן אחר שאתה משתמש בו).
בתוך המדיה פלייר יש לך הגדרות של HUE ו- SATURATION. נסה לשחק איתם קודם כל.
בתוך הדרייבר של הכרטיס מסך (ב-CCC) יש לך גם שם מצבים מוגדרים או ניתנים לכיוון של צפייה. שחק בין המצבים השונים, ותודיע מה ההתקדמות.
בתוך המדיה פלייר יש לך הגדרות של HUE ו- SATURATION. נסה לשחק איתם קודם כל.
בתוך הדרייבר של הכרטיס מסך (ב-CCC) יש לך גם שם מצבים מוגדרים או ניתנים לכיוון של צפייה. שחק בין המצבים השונים, ותודיע מה ההתקדמות.
תודה,
היי.
התמונה הרציפה של ה VISTA ניראת אפילו טוב מאוד!!!!
לגבי ההגדרות של ה MP - לא מצאתי איפה מגדירים ... (אני משתמש במה שמובנה ב Media Center...)
ב CCC - לא מצאתי משהו שניתן לשחק איתו יש שם הרבה הגדרות אבל אני לא יודע באיזה לשחק....
אם תוכל לצרף תמונות או מיקום של איפה ומה לשנות אני אודה לך מאוד..
תודה,
התמונה הרציפה של ה VISTA ניראת אפילו טוב מאוד!!!!
לגבי ההגדרות של ה MP - לא מצאתי איפה מגדירים ... (אני משתמש במה שמובנה ב Media Center...)
ב CCC - לא מצאתי משהו שניתן לשחק איתו יש שם הרבה הגדרות אבל אני לא יודע באיזה לשחק....
אם תוכל לצרף תמונות או מיקום של איפה ומה לשנות אני אודה לך מאוד..
תודה,
אתה מתכוונן לעולמי?
בפעם האחרונה שפתחתי שם Ticket לקח להם שבוע לענות וגם אז הם אמרו שזה פיתוח...
--השאלה שלי אליהם הייתה בסה"כ איך עושים RESIZE .....
אל אם כן יש להם תמיכה בטלפון או משהו בארץ....??
אם מישהו יכול לתת לי כיוון באיזה תפריטים לחפש...?
--השאלה שלי אליהם הייתה בסה"כ איך עושים RESIZE .....
אל אם כן יש להם תמיכה בטלפון או משהו בארץ....??
אם מישהו יכול לתת לי כיוון באיזה תפריטים לחפש...?